فمنیسم؟!

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    113

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر
پاسخ : خشونت عليه زنان

به نقل از lady chemist :
علت خشونت اینه که زنا متاسفانهوابسته ی مرد ها شدن...از هر لحاظ...!!!!!!
این وابستگی باعث شد مردا پر رو شن!!! :-w
ولی تو این بین زنایی بودن که خودشونو از این وابستگی در آوردن...
هتوز هستن خانم هایی که به ظلمی که داره تو حقشون میشه اعتراضی ندارن....اعتراض ندارن به این که یه عروسک بیشتر نیستن...
اعتراض به این ندارن که اختیار شون دست مردا هس.!!!
با قسمتی از حرفت مخالفم ، چون اگه این وابستگی بناشه زندگی زناشویی اصلا به وجود نمیاد یا نمیتونه پایدار باشه :-"
بعدشم این وابستگی فقط در مورد زن ها نیست ، مرد ها هم خیلی به زناشون وابسته میشن x:
و اینکه اختیارشون دست مرداست خوب این الان یه قانونه که زن باید از شوهرش تمکین کنه :-??
ولی نمیدونم دلیل اصلیش چیه اگه کسی میدونه بگه :-/
اما فکر کنم این اختیار به خشونت مربوط نباشه ها ، سعی کنیم از موضو اصلی دور نشیم (;

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

برای 100مین بار:ازادی جن30 تنها راه حل است.میخواین قبول کنین نمیخواین قبول نکنین

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از prabd.chess :
برای 100مین بار:ازادی جن30 تنها راه حل است.میخواین قبول کنین نمیخواین قبول نکنین
من دفعه دوم يا سوم كه ميبينم! :D
ميشه توضيح بدي يني چي؟ >:D<

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Rainman :
من دفعه دوم يا سوم كه ميبينم! :D
ميشه توضيح بدي يني چي؟ >:D<
اسمش روشه دیگه!هر کس هر کار خواست در زمینه ی جن30 برا رفع نیازش بکنه

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از prabd.chess :
اسمش روشه دیگه!هر کس هر کار خواست در زمینه ی جن30 برا رفع نیازش بکنه
بسيارخوب حالا ربطش با خشونت چيه؟يني چه جوري آزادي جنسي رفتاره ديگران در مورد زنانو تعديل ميكنه؟
... ... ... ... ... ... ...
پ.ن:بحث زياد مربوط به تجاوزات نيست...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Rainman :
بسيارخوب حالا ربطش با خشونت چيه؟يني چه جوري آزادي جنسي رفتاره ديگران در مورد زنانو تعديل ميكنه؟
... ... ... ... ... ... ...
پ.ن:بحث زياد مربوط به تجاوزات نيست...
اسلام دین خداست.اما دلیل نمیشه ما از مردم حق انتخاب رو بگیریم.شاید اسلام راست بگه شایدم نه.اما اختیار مردم باید حفط شه

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از prabd.chess :
اسلام دین خداست.اما دلیل نمیشه ما از مردم حق انتخاب رو بگیریم.شاید اسلام راست بگه شایدم نه.اما اختیار مردم باید حفط شه
من متوجه نشدم؟بحثه ما به اسلام و بقيه دينا ربطي نداره...
من ميگم بر فرض مردم آزاد بودن؛چه طور خشونت (به خصوص در محيط خانواده)كم ميشه؟همين...

يك آمار از سازمان بهداشت جهاني :
به نقل از سايت خبري ايران امروز

سازمان بهداشت جهانی در اولين مطالعه جهانی خود درباره خشونت عليه زنان نتيجه گرفته است كه در هر ۱۸ ثانيه يك زن مورد حمله يا بدرفتاری قرار می گيرد. حتی باردار بودن، زنان را از خشونت مردان مصون نمی دارد. ۳۰ تا ۳۵ درصد زنان آمريكايی مورد آزار جسمی شوهرانشان قرار می گيرند و ۱۵ تا ۲۵ درصد آنها به هنگام بارداری نيز مورد ضرب و شتم قرار می گيرند. همچنين از هر ۱۰ قربانی زن سه نفر توسط شوهر يا ساير مردان كشته شده است. در شيلی ۶۳ درصد زنان مورد آزار جسم قرار می گيرند. ۴۱ درصد زنان هند بر اثر آزار جسمی همسران خود دست به خودكشی می زنند. در بنگلادش بيش از ۵۰ درصد قتل ها ناشی از خشونت مردان است.متأسفانه در مورد ايران هرگز آمار درست و مشخصی در مورد خشونتی كه در خانه بر زنان اعمال می شود منتشر نشده ...

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

من فقط چند جمله عرض میکنم جهت تفهیم برخی موارد که احساس میکنم ما مشکل داریم داخلش. قصدم هم مشارکت جدی در این بحث نیست.

ببینید یه وقت هست که ما به دنبال یک حقیقت علمی هستیم. یک مشکلی رو در جامعه می بینیم، و میخوایم ریشه واقعی و تاکید میکنم "واقعی" اون مشکل رو پیدا کنیم و منطقی ترین راهکار رفع اون مشکل رو پیش بگیریم.

امروز، بر خلاف چند صد سال پیش و بر خلاف تصور عده کثیری از ما ایرانی ها، جامعه شناسی و روانشناسی علم هستند یعنی اظهار نظر در رابطه با این مسائل باید با پشتوانه منطقی، آماری، علمی صورت بگیره. و نظر های شخصی، اون هم از جانب ما که عده ای دانش آموز هستیم، ارزش علمی و عملی زیادی نداره.

من نمیدونم هدف از امثال این تاپیک و یا اون تاپیک تجاوز چیه واقعا. اگر به دنبال حقیقت علمی این مسائل هستید، خب به وضوح چندین صفحه در مورد اطلاعات آماری اینها با منبع و مدرک بحث شد، مقالاتی هم در مورد علل علمی و روانشناختی موضوع قرار داده شد. نظر روانشناسی و جامعه شناسی علمی در رابطه با موضوع گذاشته شد. خب در این صورت سوالی که پیش میاد اینه که یک انسان عاقل و باشعور در این موقعیت چه دلیلی داره وقتی علت ها، و عوامل به این روشنی از نظر علمی واکاوی شده اند، دست از منابع و مدارک علمی بکشه، و بعد بیاد یک نظرسنجی در یک محیط دانش آموزی ایجاد کنه و نظرات چند دانش آموز رو به اون همه تحلیل و منبع و آمار علمی و مقالات ارائه شده، ترجیح بده. آیا با این کار ما به حقیقت نزدیک شدیم؟ آیا با این کار به جامعه کمکی کردیم؟ یا نه فقط خواستیم که نظر خودمون باشه و کل کل کنیم؟

دقیقا مشابه کاری که برخی مسئولین می کنند. وقتی از کارشون به صورت علمی انتقاد میشه، میکروفون رو بر میدارن میرن به شهر و روستا و از چند نفر مردم عادی نظر میخوان که کار غلط خودشون رو با نظر مردم عادی توجیه کنند. درحالیکه این کارها هیچ کدومشون اعتبار منطقی ندارن.

خواستم که مواضعتون رو در این تاپیک هم مشخص کنید، که اگر احیانا بحث منطقی صورت گرفت، نهایتا دست به دامن نظرسنجی نشید که اگر میخواد آخرش اینطوری بشه، از همین الان تاپیک رو ببندید منطقی تر هست.

ضمن اینکه من نمیدونم برخی دلشون از کجا و چرا پُره که هرجا میرسن در هر تاپیک و با هر موضوعی، چه اجتماعی باشه چه روانشناسی میان و یک مسئله ای رو مطرح میکنن که آدم شک میکنه اینا عنوان تاپیک رو خوندن یانه. که واقعا من نمیدونم ظلم تاریخی در جوامع بشری به زنان چه ربطی به آزادی جنسی میتونه داشته باشه...

-----------------------------------------

در مورد موضوع تاپیک هم: این جامعه بشری، که ما اعتقاد داریم نسبت به یک بخشش ظلم شده، تشکیل شده از مرد و زن. به نسبت مساوی و حتی بعضا اکثریت با زنان هست به خاطر اینکه مرگ و میر مردان در حوادث و جنگ ها بیشتر میتونه باشه تا زنان. ولی ما از اختلافات جزئی که بگذریم نسبت یکسانه.

اصل مهم و اساسی که اینجا هست اینه که اگر ما حداقل قانون طبیعت رو حاکم بر این زندگی بشری بدونیم، (عرض کردم حداقل) در اون صورت، ممکن نیست که نیمی از جامعه بر نیم دیگه تسلط پیدا بکنه در شرایطی که این دو گروه با هم واقعا مساوی باشن. باید حتما برتری هایی در یگ گروه یا کوتاهی هایی در گروه دیگه وجود داشته باشه.

حرف من اینه که این جامعه با تقریب خوبی از نصف مرد و نصف زن تشکیل شده. دستی که از مریخ نیومده ظلم بکنه. اگر ظلمی هم هست کوتاهی خود اون گروهه در حضور در اجتماع و احقاق حقوق خودش.

به نظر من با شعار، حقوق زن تامین نمیشه. اگر کسی شعار برابری توانایی ها رو میده، باید بیاد وسط و این توانایی ها رو نشون بده. حقیقتا در زمینه هایی برابری مطلق وجود نداره و برهمگان هم مشخصه که یک جاهایی یه سری توانایی بیشتر در جنس زن هست و یک سری توانایی هم بیشتر در جنس مرد. اما به هر حال در همه موارد، اگر کسی ادعایی داره، به جای اینکه شعار بده، باید بیاد وسط.

حضور اجتماعی زن، محقق نمیشه مگر واقعا با حضور اجتماعی. ینی من خیلی ساده عرض کنم، اینجا طبیعته، و شمای زن، از نظر تعداد هیچ کم از مرد نداری، پس بگیر حقت رو، اگر حقی داری و میتونی بگیری...

متاسفانه ما بعضا مواردی رو به عنوان حقوق زن مطرح میکنیم که بخش عمده ای از جامعه زنان امروز اینها رو خودشون حقوق خودشون نمیدونن. مثلا ما از زندگی اجتماعی هزار سال پیش زنان انتقاد میکنیم که به عقیده من اصلا این انتقاد وارد نیست چون زن اون روز، اون زندگی خودش انتخاب کرده بوده و راضی هم بوده از وضعیتش. که اگر نبود، خودش حتما اعتراضی میکرد. نه اینکه بعد هزار سال ما اعتراض کنیم.

عقاید جوامع عوض میشه. بهتره که ما حقوق و خواسته ها رو به تاریخ و به تمام جوامع نسبت ندیم و بزرگنمایی هم نکنیم. نمیتونیم زندگی میلیاردها زن در طول تاریخ رو که خودشون زمان خودشون اعتراضی بهش نداشتن رو به وسیله ارزش ها و هنجار های جامعه ی امروز به چالش بکشیم. هرکس در مورد حقوقی که خودش برای خودش قائله میتونه نظر بده و ازش دفاع کنه. نه از طرف کسی که با رضایت مندی زندگیش رو کرده و رفته و اعتراضی هم نکرده.

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

با يه سري از كليت هايي كه گفتي موافقم ولي با يه سري از مواردش هم مخالف
من با اين موافقم كه بحث هايي كه داره صورت ميگيره بايد پايه و اساس علمي داشته باشه
اما شما ميگي كه فلان شخص مياد اين تاپيك رو ايجاد ميكنه و بعد نظرات يه سري دانش اموز رو بر نظرات جامعه شناس ها و روان شناس ها ترجيح ميده(!) و من اصلا با اين موافق نيستم.در واقع كسي نظر اين دانش آموز هارو بر نظر روان شناس ها ترجيح نداده.
در واقع تاپيكي ايجاد ميشه و بچه ها ميان نظر ميدن و دلايلشون رو ارائه ميكنن.حالا يه سري براي دلايلشون مدرك ميارن و يه سري خير.من به شخصه اون نظراتي رو ميپزيرم كه منطقي تر و علمي تر به نظر ميان(البته تا وقتي تحقيق نكردم به طور كامل قبول نمي كنم)

شما ميگي كه تعداد زن ها و مرد ها در جامعه برابره و هر كسي كيتونه حق و حقوق خودشو (اگر حق وحقوقي وجود داره) بگيره.
اين به نظر من اصلا درست نيست.در طول تاريخ مرد ها از نظر جسمي قوي تر از زنا بودن و شايد هم زنا ترسو تر بودن.بس منطقيه كه با اين شرايط زنا نتونن به طور كامل از حقشون دفاع كنن.بعيد ميدونم اگر به زنان در طول تاريخ ظلمي شده اونا خودشون راضي بودن و اعتراضي نميكردن.

موافقم كه نبايد درباره ي ظلمي كه تو تاريخ به زنا شده بحث كرد.چون فايده اي نداره.ما هم درباره ي تا ريخ بحث نكرديم.ولي خوب حالا كه پيش كشيدي ...

سجاد جان اين اماري كه دادي يه سري ايراد هايي داره(البته از لحاظ درستيش نميگم ها)
اخه تو اين اماري كه دادي گفته نشده كه ايا مثلا اگر مردي صداشو رو زنش بالا ببره ظلم محسوب ميشه يا نه؟
(قضيه ي همون تاپيك "مملكته دارنه" اقا سعيد :D)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از پدرام.فــ :
شما ميگي كه تعداد زن ها و مرد ها در جامعه برابره و هر كسي كيتونه حق و حقوق خودشو (اگر حق وحقوقي وجود داره) بگيره.
اين به نظر من اصلا درست نيست.در طول تاريخ مرد ها از نظر جسمي قوي تر از زنا بودن و شايد هم زنا ترسو تر بودن.بس منطقيه كه با اين شرايط زنا نتونن به طور كامل از حقشون دفاع كنن.بعيد ميدونم اگر به زنان در طول تاريخ ظلمي شده اونا خودشون راضي بودن و اعتراضي نميكردن.

زنا ترسو بودن؟ من که فکر نمیکنم. اما به هر حال پس شما با این اوصاف دارید چیزی رو پیش فرض میگیرید که خیلی ها قبول ندارند. اینکه بین جنس زن و مرد، از لحاظ جسمی و روحی و روانی تفاوت هایی هست.

به نقل از پدرام.فــ :
(قضيه ي همون تاپيك "مملكته دارنه" اقا سعيد :D)

اونجا ما تعاریف جزئی و دقیق از دادگستری ایالات متحده ارائه کردیم و مطابق اون تعاریف دقیق، آمار ارائه شد. که با جزئیات خیلی بالایی بررسی هم شد. فکر نمیکنم جای بحث مونده بوده باشه. :D

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از SAEED. a :
زنا ترسو بودن؟ من که فکر نمیکنم. اما به هر حال پس شما با این اوصاف دارید چیزی رو پیش فرض میگیرید که خیلی ها قبول ندارند. اینکه بین جنس زن و مرد، از لحاظ جسمی و روحی و روانی تفاوت هایی هست.
کی منکر اینه که بین جنس زن و مرد تفاوت هایی هست؟؟؟؟ :-??
یعنی شما میگی زنا و مردا ازلحاظ جسمی و روحی یکی هستن؟؟؟؟ :-?

منظورم از ترسو بودن اون چیزی که شما متوجه شدی نیست.
منظور من اینه که اگه بر فرض ظلمی در حق زنا شده باشه از ترس زور مردا اعتراضی نمیکردن.نه اینکه راضی بوده باشن

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : زنان سرپرست خانوار

نکات منفی این پدیده رو دوستان گفتن اما به نظرم مهم ترین تاثیر منفی این اتفاق اون احساس "نا امنی" هست که اون زن توی جامعه داره و اگه این زن بچه داشته باشه ای احساس به اون هم منتقل میشه و ممکن هست اون زن برای رهایی از این احساس به یه ازدواجی که مورد علاقش نیست تن بده و قالب ازدواج های این طوری بعد با این مشکل رو برو میشن که شوهر جدید بچه های شوهر قبلی رو یا نمی خوان یا اونا رو اذیت می کنن[nb]مواردی هم هست که این اتفاق نمیفته البته[/nb] و تاثیر منفی دیگه ای که توی بلند مدت می ذاره پرورش یه بچه ی عقده ای و دارای مشکلات روانی هست.
راهکار هایی که به ذهن من میرسه اینه که اول ما باید نوع نگرش جامعه رو نسبت به این زن ها عوض کنیم(مخصوصن خود خانوم ها که نسبت به این زن ها همیشه دید یه هوو دارن) و بعد به عنوان یه قشر آسیب پذیر مورد حمایت دولت قرار بگیرن و در آخر فکری هم به حال ازدواج مجدد و فراهم کردن زمینه ی این ازدواج بکنیم.

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک
پاسخ : محرومیت زنان در جامعه از گذشته تا کنون (ایران)

باز هم انگیزه های ضد عرب......واقعا چرا این قدر از عرب ها متنفرین؟؟؟؟چون نمی توانید مشکلات را حل کنید همه چیز را به اعراب نسبت می دهید؟؟؟؟
مثلا الان تو اروپا چون زنها می تونن راحت کار کنن خیلی حق دارند؟؟؟؟؟؟؟نه.معلوم است که این طور نیست....حاکمیت سرمایه داری و فراماسونری زن ها را به موجوداتی بدبخت تبدیل کرده که از زنان عربستان هم بدبخت ترند....دیگر دوران تفلید از اروپا در زمینه ی تئوری های جامعه شناسی گذشته است...(هر چند در علوم تجربی هنوز به آنها نیازمندیم!)...
زن اگر در عربستان تابع شوهر است,در آمریکا و اروپا تابع شهوات ده ها هزار مرد است...
کدام بهتر است؟؟؟

با تشکر.

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از برگ پاییزی :
باز هم انگیزه های ضد عرب......واقعا چرا این قدر از عرب ها متنفرین؟؟؟؟چون نمی توانید مشکلات را حل کنید همه چیز را به اعراب نسبت می دهید؟؟؟؟
مثلا الان تو اروپا چون زنها می تونن راحت کار کنن خیلی حق دارند؟؟؟؟؟؟؟نه.معلوم است که این طور نیست....حاکمیت سرمایه داری و فراماسونری زن ها را به موجوداتی بدبخت تبدیل کرده که از زنان عربستان هم بدبخت ترند....دیگر دوران تفلید از اروپا در زمینه ی تئوری های جامعه شناسی گذشته است...(هر چند در علوم تجربی هنوز به آنها نیازمندیم!)...
زن اگر در عربستان تابع شوهر است,در آمریکا و اروپا تابع شهوات ده ها هزار مرد است...
کدام بهتر است؟؟؟

با تشکر.
چرا ربط ميدين چرا تعميم ميدي
مگه همه ي زناي غرب تابعه شهوتن؟كي گفته
من نميگم اونا خيلي درستن ولي چه بي ربط

Magnetic

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
مدال المپیاد
ریاضی.شیمی و فیزیک در حد بسیار مقدماتی

وااااااااا!!!!!!!!!!
من که تا حالا چیزی در این مورد نشنیده بودم!!!!!!!!!!
واقعا همچین کار مسخره ای هم انجام میشه!!!!!!!!
به حق چیز های نشنیده!!!!!!! :O :O :O :O :-[ :-[ :-[ :-[

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Magnetic :
وااااااااا!!!!!!!!!!
من که تا حالا چیزی در این مورد نشنیده بودم!!!!!!!!!!
واقعا همچین کار مسخره ای هم انجام میشه!!!!!!!!
به حق چیز های نشنیده!!!!!!! :O :O :O :O :-[ :-[ :-[ :-[
كي همچين قانونيه؟ما كه قانون نشنيديم
كه تابع باشه اونا اگه اينطورن با ميله خودشون مگه شهوت فقط برا رفعه نيازه مرده ؟
اگه زناشونو مجبور ميكردن ظلم بود
عربان كه به زور شوهر ميدن
كاري كه ميله طرف باشه هرچقد بد شرف داره به اينكه يه چيزو بش تحميل كنن

Magnetic

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
مدال المپیاد
ریاضی.شیمی و فیزیک در حد بسیار مقدماتی

به نظر من که مملکت باید با دستان خودمون درست بشه.
باید این بعضی از این رفتارای دهاتی حذف بشه.
مثلا شنیده بودم تو برنامه ای که میگفت تو یکی از شهرای ایران(یادم نیست کدومش)میگن دختر بدون چون و چرا باید 12 سالگی شوهر کنه.حتی با یه پیرمرد زن دار 50 ساله هم که شده!!!!!!!
بعد از طرف صدا و سیما رفته بودن ارشاد مردم اونجا،گفتن با چوب و چماق ریختن سرمون که واااااااااای شما دارین دخترای ما رو پررو می کنین که تو روی ما وایسن!
دختر درس و سواد برا چیشه!!!!!!!
حالا من خودمم نمی دونم این اعتقادات مسخره و رسم و رسومای بیخود رو چطور باید برداشت.
وا الله خودمم توش موندم هنوز!!!!!!! :-??

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی
اشتغال زنان

به نظرتون، اشتغال زنها توی ایران با بقیه کشورا چه فرقی داره...؟
خوبه یا نه؟
چه تاثیری داره روی فرهنگ؟ روی تربیت بچه ها؟ و کلا روی چه چیز هایی تاثیر داره؟
این موضوع از چه ابعادی باید بررسی بشه؟ بررسی کنید :D

(هرچی گشتم تاپیک مشابه پیدا نشد، ببخشید اگر تکراریه :D)

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : فمينيسم در ايران ؟

بچه ها... .

یکی هست تو یکی دو جمله فمنیسم واقعی رو تعریف کنه(نه فمنیسم ایرانی)

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان
پاسخ : فمينيسم در ايران ؟

فمنیسم:
فمنیسم در معنای کلی یه جنبش اجتماعی و فکری هست که به برابری حقوق اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و.. زن و مرد و در کل به ارتقا موقعیت اجتماعی زنان به عنوان یه گروه توی جامعه فکر میکنه.
شروع فمنیسم از جاییه که میگه زنان مورد سرکوب مردان قرار گرفتن چون در کل مردان از موقعیت اجتماعی سیاسی و اقتصادی بهتری برخوردارن.و این سرکوب باید کاهش پیدا کنه و زنان از حقوق مساوی با مردان بهره مند شن.
فمنیسم تاکید داره که اقتدار مرد ها فردی نیست بلکه شرایط فرهنگی و ایدئولوژی ها موجب دادن اختیارات بیشتر به مردان و ظلم به زنان میشه.مخالفت فمنیسم در واقع با پدیده یا بهتره بگم ایدئولوژی مردسالاریه نه با شخص افراد.

بالا