فمنیسم؟!

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    113

mandela_sarah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
تهران
پاسخ : فمينيسم در ايران ؟

باهاتون مخالفم.
همیشه آدم های رادیکال وجود داشته ن اما حداقل در جنبش زنان آدم های متعادل و منطقی خیلی بیشتر از آدم های رادیکال اند. حالا بستگی داره شما افراطی بودن رو چی تعریف کنی. الان ما حقوق حداقلی مون رو هم نداریم.
قبول دارم که زن و مرد مکمل هم هستن و باقی قضابا، ولی باید در نظر گرفت در طول تاریخ، زن ها مورد تبعیض واقع شدند و خب طبیعتاً یه کم از توانایی هاشون رو از دست داده ن. تا امروز ازشون اجازه ی پیشرفت گرفته شده. مسلمه که الان در رقابت با هم کی برنده میشه. مشکل اینه که من دارم میگم فمینیست های موثر در جنبش زنانِ داخل ایران آدم های برابری خواهی اند و رادیکال نیستن. شما به من بگو تو کدوم حرکت جمعی جنبش زنان برتری جویی به نفع زن ها دیدی.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

مشکل با اینه که هممون اون ته ته مغزمون هم که شده یه جورایی حقوق بیشتر مرد ها از زن ها حک شده؛کافیه به مکالمات روزانه یا کوچکترین کار هایی که میکنیم توجه کنیم؛خیلیا تو ایران خیلی ادعای روشنفکری و طرفداری از حقوق زن دارن تو استدلال و موقع سخنرانی هم حقیقتن خوب بلدن تو سنگر زن ها بجنگن اما موقع زندگی کردن واقعی که میشه خودشون هزاران محدودیت ایجاد میکنن؛ما تا تعریف واقعی فمینیسم خیلی فاصله داریم؛ما حتا گاهی متوجه نمیشیم که بعضی کار ها که در حقمون میشه نادیده گرفتن حقوقمونه چون که بعضی از این ظلم ها برامون یه عادت لعنتی شده؛خیلی چیزا باید تغییر کنه

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از mooket s :
باهاتون مخالفم.
همیشه آدم های رادیکال وجود داشته ن اما حداقل در جنبش زنان آدم های متعادل و منطقی خیلی بیشتر از آدم های رادیکال اند. حالا بستگی داره شما افراطی بودن رو چی تعریف کنی. الان ما حقوق حداقلی مون رو هم نداریم.
قبول دارم که زن و مرد مکمل هم هستن و باقی قضابا، ولی باید در نظر گرفت در طول تاریخ، زن ها مورد تبعیض واقع شدند و خب طبیعتاً یه کم از توانایی هاشون رو از دست داده ن. تا امروز ازشون اجازه ی پیشرفت گرفته شده. مسلمه که الان در رقابت با هم کی برنده میشه. مشکل اینه که من دارم میگم فمینیست های موثر در جنبش زنانِ داخل ایران آدم های برابری خواهی اند و رادیکال نیستن. شما به من بگو تو کدوم حرکت جمعی جنبش زنان برتری جویی به نفع زن ها دیدی.

لازم نیست حتما حرکت جمعی باشه! من تقریبا میتونم بگم هر کسی رو که دیدم دنبال حقوق زنان بوده، به همون اندازه دنبال از بین بردن حقوق مردان هم بوده. حالا این که به این هدف رسیدن یا نه ، یا جمعی بوده یا نه چندان مهم نیست.

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

فقط يه اشاره ي كوچيك به دين بكنم اونم اينكه دين با تضعيف حقوق زن رابطه مستقيم داره كاريشم نميشه كرد........
از اون گزشته فمينيسم ها هم گروه هاي تنروي زيادي دارند مثلا بعضياشون ميگ مرد هارا برداريم و به جاي آن ها درخت بكاريم،يه گروه ديگه هست كه مي گه ما باردار مي شيم بدون هيچ مردي!!!!!!!!!!!!1يه جاي ديگه هم گفتم زن و مرد متفاوت اند (جسمي و روحي)اين از كسي پوشيده نيست. ولي تفاوت در ويژگي ها تفاوت در كارايي ها رو شامل ميشه و تفاوت در حقوق و نه........
با فمينيسم به معني تساوي موافقم :D :D

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از lady chemist :
همه میدونیم که در طول تلریخ ما همیشه مورد ظلم وستم قرار گرفتیم به علت ضعفی که مردا میگن!!!
ولی ما ضعیف نیستیم...ومیتونیم قوی باشیم...مطمئنن بهتر از مردا....!!!فمینیسم چیزیه که اینو میگه...کمک میکنه تا فکر وذهن ما باز بشه...خودمونو دست کم نگیریم!!!
خوبه فمینیست باشیم!!! :D

؟؟؟
همینه که میگم هر کسی دیدم اینجوریه.

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از lady chemist :
ببینی من خودم میخوام به عنوان یه فمینیست فعالیت کنم!
فمینیسم مکتب های فکری متفاوتی داره....از هم جنس گرایی داره تا این که مردا رو محو و نابود کنیم تا یه قسمتیش که به هیومنیست هست....
کلن من با اونی که میگه تساوی حقوق زن و مرد موافقم!!!!!
چون اگه ما هم بخوایم زور بگیم میشیم عین مردا!!! :D
اما تو ایران به نظرم کمه....یعنی زنا جرئتشو ندارن...هر چند شرایط نسبت به قبل بهتر شده!
همه میدونیم که در طول تلریخ ما همیشه مورد ظلم وستم قرار گرفتیم به علت ضعفی که مردا میگن!!!
ولی ما ضعیف نیستیم...ومیتونیم قوی باشیم...مطمئنن بهتر از مردا....!!!فمینیسم چیزیه که اینو میگه...کمک میکنه تا فکر وذهن ما باز بشه...خودمونو دست کم نگیریم!!!
خوبه فمینیست باشیم!!! :D
قبول دارم زناو دخترا ميتونن و ميتونن و مي تونن......
در طول تاريخم خيلي بهشون ظلم شده اصلنم ضعف ندارند
ولي قبول كن يه سري كارارر خانما انجام نمي دن هيچ حاي دنيا يعني اصلا باهاشون سازگار نيست،ميشه يه خانم بره تو معدن كاركنه؟؟؟يا بره جلاد يه دربار شه؟؟؟؟؟

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از lady chemist :
چرا نشه؟؟!!
میشه؟؟؟
مثلن قدیما فکرشو میکردن که یه زن مثلن مهندس بشه؟؟؟
مهندس مکانیک...برق..
حتی راننده کامیونم میتونن بشن..
اینا همه زمانو فرصت میخواد..
اینا دادن پا میخواد....اعتماد به خود میخواد..
مثلن جلاد دربار شدن بد نیستااااا!!!!! :D :))
بي خيال بابا! چقدر شماها خطرناكيدا!!!!!!! (< (< (<
من كه نميگم نشه!!!بابا من مي گم آزادي تا وقتي به آزادي ديگران لطمه وارد نكني......
ولي خيلي واقع بينانه خودت حاضري بري سربازي؟يا بري كارگري روزمزد؟؟؟
خانما نمي تونن زياد رو كاراي يدي مانور بدن :-"
اينا واسه مرداخوبه ولي اگه كسي دوست داره بسم ا...

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از lady chemist :
چرا؟؟؟!!!
اتفاقن من از کماندو آمریکایی میشن این قدر خوشم میاد که نگو!!!!!!!!!!!! :D
واااا.....
کارگر زن نداریم؟؟؟!!
تو خارج که داریم!!!
بله...قبول دارم خطرناکم!! :D (<
مگه ازادی ما لطمه وارد میکنه به آزادی دیگران!!!؟؟؟؟
مگه ازادی ما لطمه وارد میکنه به آزادی دیگران!!!؟؟؟؟
نه به جان خودم نه خدا شاهده به قول مهران والا نه........
فقط لازمه كه واقع بين باشي همينو بس.....

mandela_sarah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
تهران

دوست عزیز جنبش اجتماعی مجبوره حرکت جمعی باشه. پس شما به کی داری میگی افراطی؟ به آدمای حامی اون عقیده دیگه. حامی و فعال. کسی که توی خونه نشسته کمتر از کسی که حرکت دستشه بهش اهمیت داده میشه. حقوق مردها منظورت چیه؟
من نمیفهمم تو میگی هرکی دیدی میخواسته حقوق مردا رو از بین ببره دقیقاً کیا بودن؟ آدمایی که همینطوری نشستن دورهم و از وضعشون ناراضین و حتی نمیدونن فمینیسم چیه.

من نمیدونم مشکل چیه، الان این حرف تو هم میره توی همون بحث انحراف از فمینیسم. احتمالاً شما آدمای غلطی دیدی.من واسه شما کاوه مظفری مثال میارم. نیکزاد زنگنه. بهاره هدایت. شما واسه من از آدمای تاثیرگذار مردستیز برتری جوی خبیث دژخیم مثال بیار.

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از mooket s :
دوست عزیز جنبش اجتماعی مجبوره حرکت جمعی باشه. پس شما به کی داری میگی افراطی؟ به آدمای حامی اون عقیده دیگه. حامی و فعال. کسی که توی خونه نشسته کمتر از کسی که حرکت دستشه بهش اهمیت داده میشه. حقوق مردها منظورت چیه؟
من نمیفهمم تو میگی هرکی دیدی میخواسته حقوق مردا رو از بین ببره دقیقاً کیا بودن؟ آدمایی که همینطوری نشستن دورهم و از وضعشون ناراضین و حتی نمیدونن فمینیسم چیه.

من نمیدونم مشکل چیه، الان این حرف تو هم میره توی همون بحث انحراف از فمینیسم. احتمالاً شما آدمای غلطی دیدی.من واسه شما کاوه مظفری مثال میارم. نیکزاد زنگنه. بهاره هدایت. شما واسه من از آدمای تاثیرگذار مردستیز برتری جوی خبیث دژخیم مثال بیار.

من هیچکدوم از اینایی که گفتی رو نمیشناسم. اما خب به هر حال آدمای مشهوری هستن که اینجوری اسمشونو میاری دیگه. 4 نفر چیکار میتونن بکنن؟ هیچی! درسته که ممکنه اینا مثلا صف مقدم باشن و از این حرفا، اما به تنهایی کاری نمیتونن بکنن. درسته به آدمای دیگه کمتر اهمیت داده میشه، اما معنیش این نیست که واقعا اهمیتشون کمتر باشه. اینا چندتا حامی مثل خودشون دارن؟ 10 تا؟ 20 تا؟ 100 تا؟ 1000تا؟؟؟؟؟ من که الان زن خاله زنک بی سواد 60 ساله نیستم، اینا رو نمیشناسم. این جنبشا باید همگانی باشه. باید توی کوچه و بازار باشه. اصلی ترین کسایی که باید این چیزا رو بدونن، اتفاقا نمیدونن. خب شاید خارج از کشور یه فمینیست با مقاله های بی شمارش توی روزنامه، تا توی روستا ها هم واسه خودش یک عالمه حامی پیدا کنه؛ اما این جا وضعیت فرق میکنه. فقط باید طرز فکر تغییر کنه. نه به عنوان فمینیسم و ... یا با اسم بهاره هدایت و ... . فقط باید با استدلال های ساده و تدریجی حقوق از بین رفته زن ها رو بهشون یادآوری کرد. از این جهت با چیزی که بهش میگن فمینیسم اسلامی موافقم. چون بلند پروازانه نیست و آرمان هاشو با اعتقادات خود مردم کوچه و بازار بهشون اعلام میکنه. اگر قرار باشه کسایی وضع زن ها رو درست کنن همینایی هستن که از وضعشون ناراضین؛ این که بدونن فمینیسم چیه چه فایده ای داره؟ طبیعتا اسم کسی رو هم نمیدونم که بخوام به تو بگم. چیزی که گفتم بر اساس تجربیات خودمه و چیزایی که به عینه دیدم. اما خب تو اسم خواستی، صفحه 1 بچه ها زحمت کشیدن یه سری اسم و اینا آوردن. نظر من نیست البته؛ اما فکر نمیکنم اشتباه گفته باشن. (کسی هم نگفته خبیث و دژخیم هستن، این برداشت شماست.)
اینجا نمیشه به راحتی حرکت جمعی راه انداخت. فقط باید اول سعی بشه زن ها متوجه تبعیض ها بشن و باور کنن فرقی با مردها ندارن. بعد این تفکرات فردی تبدیل به یه فکر جمعی و اراده عمومی میشه. پس کسایی که در نهایت باعث ایجاد این اراده عمومی هستن، همین آدمای معمولین؛ کسایی که نمیخوان برابر باشن(گرچه دم از برابری میزنن)، میخوان برتر باشن. زن میخواد از مرد بهتر باشه؛ مرد میخواد از زن بهتر باشه==> جامعه : میدان جنگ زنان و مردان! (نمونه همین چندتا پست بالاتر)

mandela_sarah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
دانشگاه
تهران

بله شناخته شده ن. و مسلماً اون ها هم به این چیزا فک کردن، ولی زمان میبره. مگه الان چندساله قضیه رسمی شده و مطالبات اولیه مشخص؟ به پنج سال هم نمیرسه. پنج ساله که نمیشه فرهنگ و عوض کرد و زیرساخت ها رو شکوند و فلان کرد و ... ما الان اول راهیم. الان تازه اونجاییم که مردم دقیقاً نمیدونن حقشون چیه و باید آگاهی پیدا کنن. این آگاهی هم مطمئنا خودجوش نیست و یه دفه نمیاد. یه سری آدم که دغدغه ش رو دارن شروع میکنن و فرهنگ سازی میکنن.
بچه ها گفتن شادی صدر. اولاً که شادی صدر تو ایران نیست دیگه و تاثیر گذاری ش کم شده و شده در حد مقاله و ... شادی صدر اولاً که اونقدرم رادیکال نیست فقط سوتی زیاد میده. برداشت بد میشه از حرفاش. و آدمای اونجوری کم هستن به نسبت متعادل ترها.
آره منم همه جا دیدم آدمایی که همینجوری میخوان بگن با فمینیسم مخالفن و فمینیست ها زشتن و عقده ای ان و ایرانی هاش بدن و فلان. همه جا هست. درحالی که واقعا در جریان نیستن چه خبره. نمیدونن کی چی کاره س. کی چی میگه. فقط غر میزنن.

empress

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهـــران
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : محرومیت زنان در جامعه از گذشته تا کنون (ایران)

.

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی &quot;شهید هوابرد&quot;)

به نظرم واقعا ناجوانمردانه هستش که ایران رو با کشوری مثل عربستان مقایسه کنیم.
این دولینکی که در پاین میزارم نشون میده که درمواردی حق طلاق با زن هستش(البته من هم معتقدم که باید حقوق زنان بیشتر شود ولی نه درحد افراط)
http://www.khabaronline.ir/news-143102.aspx
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1031059

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از mahdad :
به نظرم واقعا ناجوانمردانه هستش که ایران رو با کشوری مثل عربستان مقایسه کنیم.
این دولینکی که در پاین میزارم نشون میده که درمواردی حق طلاق با زن هستش(البته من هم معتقدم که باید حقوق زنان بیشتر شود ولی نه درحد افراط)
http://www.khabaronline.ir/news-143102.aspx
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1031059
شما حده افراطو چي تعيين ميكنين؟

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک

من تا حالا بار ها درباره ی این که زن ها واقعا چرا در تمام جهان ما موجودات حقیری هستند بار ها تغییر نظر دادم!وآخرین دیدگاهم که حدود دو ماهه روش کار می کنم رو به اطلاع می رسونم:
خب ببینین شروع حیات چجوری بود؟در اثر بعضی واکنش های شانسی مو لکول های پایداری تشکیل شدن و کمکم این مولکول ها به موجودات خیلی ریز تبدیل شدند.
و این موجودات طی انتخاب طبیعی-شانس و جهش هی پیشرفته تر شدن....اصولا چون تو تمامی موارد قانون طبیعت جفتی بود,موجودات هم کم کم جفت شدند...
که امروز آنها را نر و ماده می نامیم....چون تمام چیز های جفت دقیقا مشخصات خلاف هم را دارند(مثل الکترون و پاد الکترون) پس نر و ماده هم مشخصاتی دقیقا عکس دارند!
و طبیعت به طور اتفاقی مرد را قوی تر از زن خلق کرد!وهمین باعث شد که خصوصیاتی مثل ناز و لطافت و احساساتی بودن و اینها در زن به وجود بیاید.
بعدش که جوامع تشکیل شد,مرد ها که از نظر بدنی قوی تر بودند,دوست داشتند که زن ها را هم مثل زمین هایشان به نام خودشان بزنند!و ازدواج ایجاد شد
و چون مرد ها دوست نداشتند زن ها مفت خوری کنند,دیدند آنها برای کار هایی مثل تربیت بچه و غذا پختن و ... خیلی مناسبند.و نقش زن در اجتماع این طوری شکل گرفت که تا امروز هم به همون روال قبلی ادامه دارد.............................

مطمئن باشید حتی تو پیشرفته ترین کشور ها هم هنوز همین دیدگاه به اشکال مختلف به زنان وجود دارد...فکر نکنین مثلا در آلمان ز ن ها سرورند!!!!
من نمی دانم این وضعیت واقعا خوب است یا بد ولی به هر حال وجود دارد و به این راحتی ها نمی توان چیز هایی که در عرض صد ها هزار سال رخ داده عوض کرد.
با تشکر!
:)

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

توی تربیت و بزرگ کردن بچه ها اگه زن نقش بیشتری نسبت به مرد نداشته باشه کمتر هم نداره اما بچه فقط به مرد تعلق داره واسه ی همینه که بعد از فوت شوهر بچه به زن نمیرسه بلکه به پدر بزرگش میرسه.اگه پدر بزرگ بچه رو نخواست یا در قید حیات نبود باز هم عمو ی یه بچه از مادر بچه مقدم تره و عمو ی بچه میتونه بچه رو از مادر بگیره.این تعلق بچه به مادر اینقدر کمه که حتا مرد باید پول شیری که مادر به بچجه میده رو بهش بده!و جالب تر اینه که بعضیا میگن این رعایت حقوق زنه اما بیشتر شباهت به توهین داره،با مهریه و نفقه و پولی که مرد باید در ازای شیر دادن به زن بده واقعن به نظر میاد که زن یه خدمتکار روز مزده یا یه وسیله که مرد خریده و توخونه ازش استفاده میکنه.بعد هم براش بچه میاره و با وجود اینکه 9 ماه بچه تو شکم زن بوده مالکیت اصلی با مرده و بعد هم با پدر بزرگ و بعد با عمو!!!تاد حالا به این جمله که خیلیا استفاده میکنن توجه کردید:براش بچه اورد! این جمله شاید اصلن حساسیت برانگیز نباشه چون خیلی تکرار شده ولی واقعن نشون میده که توی فرهنگ ما زن قبل از این که یه موجود زنده ی مستقل باشه یه جنس گرانبهاییه که مردها تصاحب کردن و باید براش پول بپردازن و ازش محافظت کنن.
این محدودیت هایی که مرد ها به وجود کمیارن و بعد هم میگن برای محافظت از خودتونه لطف نیست.هر چقدر هم که خیرخواهانه باشه باز هم نادیده گرفتن شخصیت زنه.و.قتی یک نفر به کس دیگه میگه:من فکر میکنم این کار خوبه و تو برخلاف اون چیزی که فکر میکنی باید به کاری که من میگم عمل کنی معنیش اینه که من بهتر از تو فکر میکنم و یا نظر من مهم تر از نظر تو هست و شخصیت تو تابع شخصیت منه.این شخص هر چقدر هم که نیت خیرخواهی داشته باشه باز هم به نادیده گرفتن حقوق زن محکومه.

ما نه الماس های گرانبهایی که مرد ها تو گاوصندوقشون نگه مئ دارن هستیم ونه شکلات خوشمزه ای که مرد ها از دم سوپری خریده باشن و چون مگس دورش جمع نشه دور پلاستیک میپیشن.ما موجودات زنده صاحب فکر و استقلال هستیم
به نقل از برگ پاییزی :
من تا حالا بار ها درباره ی این که زن ها واقعا چرا در تمام جهان ما موجودات حقیری هستند بار ها تغییر نظر دادم!وآخرین دیدگاهم که حدود دو ماهه روش کار می کنم رو به اطلاع می رسونم:
خب ببینین شروع حیات چجوری بود؟در اثر بعضی واکنش های شانسی مو لکول های پایداری تشکیل شدن و کمکم این مولکول ها به موجودات خیلی ریز تبدیل شدند.
و این موجودات طی انتخاب طبیعی-شانس و جهش هی پیشرفته تر شدن....اصولا چون تو تمامی موارد قانون طبیعت جفتی بود,موجودات هم کم کم جفت شدند...
که امروز آنها را نر و ماده می نامیم....چون تمام چیز های جفت دقیقا مشخصات خلاف هم را دارند(مثل الکترون و پاد الکترون) پس نر و ماده هم مشخصاتی دقیقا عکس دارند!
و طبیعت به طور اتفاقی مرد را قوی تر از زن خلق کرد!وهمین باعث شد که خصوصیاتی مثل ناز و لطافت و احساساتی بودن و اینها در زن به وجود بیاید.
بعدش که جوامع تشکیل شد,مرد ها که از نظر بدنی قوی تر بودند,دوست داشتند که زن ها را هم مثل زمین هایشان به نام خودشان بزنند!و ازدواج ایجاد شد
و چون مرد ها دوست نداشتند زن ها مفت خوری کنند,دیدند آنها برای کار هایی مثل تربیت بچه و غذا پختن و ... خیلی مناسبند.و نقش زن در اجتماع این طوری شکل گرفت که تا امروز هم به همون روال قبلی ادامه دارد.............................

مطمئن باشید حتی تو پیشرفته ترین کشور ها هم هنوز همین دیدگاه به اشکال مختلف به زنان وجود دارد...فکر نکنین مثلا در آلمان ز ن ها سرورند!!!!
من نمی دانم این وضعیت واقعا خوب است یا بد ولی به هر حال وجود دارد و به این راحتی ها نمی توان چیز هایی که در عرض صد ها هزار سال رخ داده عوض کرد.
با تشکر!
به نقل از برگ پاییزی :

با تشکر!
جدا از بحث زن ها بسی خوشحال گشتم بالاخره یه نفر رو پیدا کردم که نظریه ی خلقتش منطقی باشه.آخه منطق بیشتر مردم با این که خدا نشسته با گل انسان رو ساخته بیشتر جور در میاد!

No1 I ReFLeX I

مهمان

ببخشید من هم یه دفعه ای میپرم وسط:D
به طور خلاصه : زن در جامعه امروز (در همه جای جهان) ارزش کمتری داره از مرد! اما چرا؟!
بزارین یه چیزی بگم، جنس مونث،در تاریخ ایران (زرتشت) یک موجود کاملا مقدس بوده،یعنی خانم ها کاملا مقدس بودند، مرد ها مدیون اونها بودن،چرا؟!چون خدای خورشید،میترا بود!میترا یک زن بود،مادینه ی مقدس! روز یکشنبه یا همون sunday رو به عبادت خورشید میپرداختن،به خدای خورشید،به میترا،به مادینه ی مقدس!اما خب...کم کم در همه ادیان نقش جنس مونث کمتر شد!(کمتر نشد،گاها ارزش کمتری براش در نظر گرفتن)(البته در همه ادیان،در ابتدا که دین اومده حوا رو مقدس میدونن،نه یک نماد از شیطان) اما طی گذشت زمان این طرز فکر عوض شد،زن به عنوان نماد شیطان،برای از راه به در کردن مرد و .... حالا چجوری این قضیه شکل گرفت؟! (جالبه!من همه ی اینارو دیشب با یکی داشتم بحث میکردم!) عیسی مسیح،الان پسر خداست؟!درسته؟! مسیحیهای فعلی اعتقاد دارند به این و هیچ گناهی هم ندارن از اینکه حقیقت رو نمیدونن،حتی تا مقام های بالا و کاردینال های بالا مقام و پاپ کسی خبر نداره! عیسی مسیح زمان کنستانتین دوم پسر خدا شد!همتون میدونید که کنستانتین دوم کافر بود،آخر عمر به خاطر ظاهر کاری،مسیحی شد!اومد یه مجلسی رو شکل داد!(فکر کنم نیقیه!!) یک سری از عالمان دینی اومدن یک انجیل جدید/یک فرهنگ جدید و یک دین جدید رو به مردم ارائه دادند:
1- مسیح پسر خداست
2- راه ارتباط شما با مسیح از طریق ماست
3- مسیح نه بچه،نه همسر داشته
1: اینو به خاطر منافع خودشون شکل دادن
2: بازهم منافع خودشون!
3: اما این قضیه،در نقاشی شام آخر داوینچی،ما حتی همسر مسیح (مریم مجدلیه) رو در کنار مسیح میبینیم،حتی گمان های میره زمانی که مسیح به صلیب کشیده شد،مریم مجدلیه باردار بوده، اما در اینکه ایشون همسر مسیح بودن شکی نیست! (تمامی آثار تاریخی) ولی، (کتاب جام مقدس،خون مقدس رو مطالعه کنید) جام مقدس (که احتمال میره همون آثار و مدارک و خود مریم مجدلیه بوده) رو اومدن از بین بردن و یا کلا پنهان کردن،اومدن گفتن زن موجود بدی هست!(اگر آثاری از همسر مسیح میموند،میگفتن اگر زن نماد شیطان هست،پس چرا پسر خدا زن داشته!؟) پس اومدن جام مقدس رو از بین بردن (یا پنهان کردن) اما این وسط یک سری محافظ هم بود که خب بالاخره مدارک نجات پیدا کرد!(اگر میخواید به صورت داستانی دنبال کنید،داوینچی کد رو بخونید)!خلاصه،اومدن از سر نادانی روز یکشنبه رو روز ارتباط با خدا قرار دادن،غافل از اینکه در ادیان پگانی این روز،روز مادینه ی مقدس بوده!دارن به زن احترام خیلی بیشتری میزارن با اینکار!در اروپا ممکنه زن و مرد در جامعه برابر باشن،لیک از نظر دین اینطور نیست!زن باید خستگی مرد رو بگیره،مرد لذت ببره! گاها نماد شیطان هم هست! اما در ایران،در ایران هم در دین دیده میشه،چطور مرد میتونه 4 تا زن بگیره؟!ولی زن حتی بدون اجازه همسر نمیتونه سفر کنه؟! WTF?! خدا رو شکر در جامعه فعلی،زن و مرد در بسیاری از موارد یکسان هستند،اما نباید بیایم و فرهنگ و وضع فعلی رو با دین قاطی کنیم،در همه ادیان فعلی،زن موجودی پایین تر از مرد!(واقعا متاسفم به این طرز فکر!) ولی در جامعه سعی میشه اینطور برخورد نشه....خود خانوما باید یه فکری بکنن...باید بدونن اگر شوهرشون با یک زن دیگه ارتباط داره،پس حق طبیعی زن هست با یک مرد دیگه هم ارتباط داشته باشه...خانوما در ایران خیلی کوتاه اومدن...خیلی.... {-8

empress

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهـــران
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

.

No1 I ReFLeX I

مهمان

ایران و عرب...ببینید اولا:
سعی کن پرشین هارو با عرب ها مقایسه نکنی!واقعا به من که برمیخوره بگن تو با عربا یکی هستی!خیلی بر میخوره!خیلی!
دوما،وقتی بین یک سری کشور عرب گیر افتادیم،مطمئنا اخلاق و فرهنگ هم به همون سو سوق پیدا میکنه!این کار من و شماست که جلوی این کار رو بگیریم(;

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : زنان سرپرست خانوار

به نظر من یه زن سرپرست، حتی اگه در رفاه اقتصادی کامل هم باشه، نگاه(و گاهی رفتار) بد آدما به یه زن تنها خیلی اذیتش میکنه.(تو ایران)

بالا