فمنیسم؟!

آیا با برابری زن و مرد موافقید؟

• رای‌دهندگان
    113

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : زنان سرپرست خانوار

به نقل از SAEED. M :
باید ابتدا بحث کرد که آیا گسترش تعداد زنان سرپرست خانوار، یک فرایند نیک اجتماعی است، یا یک فرایند بد! یا شاید هم بی اثر.
به نظر من ميشه گفت بد هست
چون وقتي مرد در خانواده نباشه يكي از اركان خانواده كه شوهر يا پدر هست كم ميشه و خانواده يه جورايي ناقص هست
حالا يكي بايد نقش پدر يا شوهر رو به عهده بگيره و اين باعث ميشه كه اون فرد -كه در اينجا همون زن خانواده هست- نتونه به خوبي در نقش خودش و نقشي كه به عهده گرفته ايفاي نقش كنه
و خب اين اثراتي بدي رو تربيت فرزندان ، روحيه اونها و كلا جو خانواده ، وضعيت مالي خانواده و ... ميذاره

از اماري كه احمدرضا داد ميشه فهميد بيشترين عامل مرگ شوهر هست به خصوص در سنين بالا كه به نظر من نه راه حلي ميشه براش داشت و نه مشكلي دارن
اخه اصولا زنان سرپرست خانوار بالاي 50 سال فرزندانشون بزرگ شدن و ازدواج كردن پس نه تربيت بچه ها دچار مشكل ميشه و نه اصولا وضع اقتصادي خانواده و به نظر من اين قشر اصولا تاثير زيادي در جامعه ندارند
بيشترين مشكل براي زنان بين سنين 25 تا 40 هست كه فرزند كوچيك دارن و جامعه بيشتر تهديدشون ميكنه

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اخه يه سري از اين مردان سرپرست خانوار كه ميميرن به دليل اعتياد ميميرن يه سري شون مثلا قتل كردن و اعدام ميشن(اخه بيشتر از قاتلا مردان هستن) و خيلي دلايل ديگه.
ايا شما ميگي براي برطرف كردن اين علل راهي نيست؟

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Pedram.fe :
اخه يه سري از اين مردان سرپرست خانوار كه ميميرن به دليل اعتياد ميميرن يه سري شون مثلا قتل كردن و اعدام ميشن(اخه بيشتر از قاتلا مردان هستن) و خيلي دلايل ديگه.
ايا شما ميگي براي برطرف كردن اين علل راهي نيست؟
درصد خيلي كمي به اين دلايل ميميرن
مگه چند نفرقاتل هستن
حالا درسته اعتياد هم هست ولي اصولا مرداني كه تو سن بالا ميميرن همون مرگ طبيعي هست

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

در رابطه با مردان با سن بالا درسته
ولي بر اساس امار داده شده 26% از اين مردان بين 25 تا 44 سال سن دارن كه ميشه 426660 نفر
به نظر شما براي كم كردن اين قسمت از امار چه كار هايي بايد صورت بگيره؟

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Pedram.fe :
در رابطه با مردان با سن بالا درسته
ولي بر اساس امار داده شده 26% از اين مردان بين 25 تا 44 سال سن دارن كه ميشه 426660 نفر
به نظر شما براي كم كردن اين قسمت از امار چه كار هايي بايد صورت بگيره؟
هفتاد درصد این افراد فوت همسر هستن و بقیه طلاق
من فکر میکنم درصد کمی از فوت همسر مربوط به اعتیاد باشه بیشتر حوادث طبیعی هست
به هر حال مردان نسبت به زنان در معرض خطر بیشتری هستن

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از f.m :
هفتاد درصد این افراد فوت همسر هستن و بقیه طلاق
من فکر میکنم درصد کمی از فوت همسر مربوط به اعتیاد باشه بیشتر حوادث طبیعی هست
به هر حال مردان نسبت به زنان در معرض خطر بیشتری هستن
ببینید من سوالم اینه:ایا برای کم کردن این امار راهی به ذهن شما میرسه یا نه؟یا اصلا به نظرتون راهی هست یا نه؟ :|

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

امار طلاق؟ من که راه حلی ندارم حرف های همیشگی هست دیگه : شناخت قبل ازدواج و اینا
مرگ هم که راه حلی نداره :|

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از Pedram.fe :
ببینید من سوالم اینه:ایا برای کم کردن این امار راهی به ذهن شما میرسه یا نه؟یا اصلا به نظرتون راهی هست یا نه؟ :|
خوب به نظر من اگه يه نهاد،سازمان يا حتي مركز (تو مايه هاي مركز شهيد بهشتي :D)تاسيس و به طور مداوم از اين قشرحمايت كنه
ولي چندتا نكته:
1.كاركناي اينجا تاييد شده باشن چون متاسفانه ميتونن خيلي مشكلات واسه اينجور زنا ايجاد كنن...
2.خوب مشكل بودجه و حمايت و ... كه هميشه هست
3.در فاز دوم خوب بايد نگاه جامعه به اين قشر تغيير كنه،الان يه جورايي مجرم ديده ميشن و گاهي به عنوان وسيله ي ...

بسيار خلاصه بود سر فرصت ويرايش ميكنم ببخشيد :-[

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور
خشونت عليه زنان

درطول تاريخ زندگي جوامع بشري همواره خشونت انسان عليه انسان وجود داشته است؛جنگ ها،نزاع ها،درگيري ها گواهان بي بديل اين ادعا هستند.اما در فراسوي اين خشونت دربسياري موارد شاهد خشونت عليه زنان بوده ايم.مخصوصا اين خشونت ها در بستر كانون خانواده نمودار گشته اند...
علاوه بر خشونت جسمي كه خود شامل تجاوزات در محيط بيرون اجتماع و درگيري هاي فيزيكي در خانواده است،خشونت رواني و كلامي اثر تخريبي بيشتري دارد و احساس نامني پايدار را درمادران و دختران بيشتر القا ميكند...
نكته مهم ديگر در اين باره اين است كه اكثر اين خشونت ها در خفا رخ ميدهد و به همين دليل نه تنها غم و رنج زنان فزوني ميابد بلكه علم جامعه شناسي نيز براي بررسي اين معضل دچار ترديد و حتي سردرگمي گشته است.
به راستي چه سبب ميشود كه زن ،اين يگانه مظهر لطافت و ظرافت هستي،اين چنين مورد بي مهري قرار ميگيرد؟
به عبارت ديگه شما فكر ميكنيد چي باعث شده اين خشونتا عليه زنا وجود داشته باشه؟
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
پ.ن :هدف تاپيك پرداختن به محروميت هاي زنان و مبحث گسترده فمينيسم نيست،سعي در بحث راجع به خشونت داريم...

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : خشونت عليه زنان

به نقل از Rainman :
چیزی که باعثش شده تفکر ضعف زنانه!
من فکر می کنم خود زنان نیز تو گسترش این فکر نقش داشتند و دارند چون مردان از دامن همین زنان رشد کردند و خیلی راحت می شه تفکرشون رو به سمت درست هدایت کرد
البته مردان هم بی تقصیر نبودند

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Rainman :
درطول تاريخ زندگي جوامع بشري همواره خشونت انسان عليه انسان وجود داشته است؛جنگ ها،نزاع ها،درگيري ها گواهان بي بديل اين ادعا هستند.اما در فراسوي اين خشونت دربسياري موارد شاهد خشونت عليه زنان بوده ايم.مخصوصا اين خشونت ها در بستر كانون خانواده نمودار گشته اند...
علاوه بر خشونت جسمي كه خود شامل تجاوزات در محيط بيرون اجتماع و درگيري هاي فيزيكي در خانواده است،خشونت رواني و كلامي اثر تخريبي بيشتري دارد و احساس نامني پايدار را درمادران و دختران بيشتر القا ميكند...
نكته مهم ديگر در اين باره اين است كه اكثر اين خشونت ها در خفا رخ ميدهد و به همين دليل نه تنها غم و رنج زنان فزوني ميابد بلكه علم جامعه شناسي نيز براي بررسي اين معضل دچار ترديد و حتي سردرگمي گشته است.
به راستي چه سبب ميشود كه زن ،اين يگانه مظهر لطافت و ظرافت هستي،اين چنين مورد بي مهري قرار ميگيرد؟
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
پ.ن :هدف تاپيك پرداختن به محروميت هاي زنان و مبحث گسترده فمينيسم نيست،سعي در بحث راجع به خشونت داريم...

به نظرم دارید خیلی مسئله رو گنده میکنید. بزرگ نمایی زیادی روی مسئله زنان شده.
اگر هم ظلم اتفاق افتاده بیشتر تقصیر خودشونه. کی میگه جنس مذکر مورد ستم قرار نمیگیره ؟
آقا گرگه و خورشید خانم چیزیه که تو ذهن بچه ها هم چپونده شده. زن مظهر ظرافت حتما مرد مظهر کثافته نه ؟
سعی کنیم همیشه جانب انصاف رو رعایت کنیم.

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از H O S E I N :
اگر هم ظلم اتفاق افتاده بیشتر تقصیر خودشونه. کی میگه جنس مذکر مورد ستم قرار نمیگیره ؟
آقا گرگه و خورشید خانم چیزیه که تو ذهن بچه ها هم چپونده شده. زن مظهر ظرافت حتما مرد مظهر کثافته نه ؟
سعی کنیم همیشه جانب انصاف رو رعایت کنیم.سعی کنیم حتما
انفاقا کوچیک نمایی رو این مسئله زیاد شده.....
کی میگه واقعا کسی گفته؟شما خوشت می اد هر تایپیکی رو هر جور دلت می خواد معنی کنی این جا بحث رو این می شه ...
تو طول تاریخ بیشتر ستم در مورد زنان شده
اقا گرگه داریم نامادری سفید برفی هم داریم خورشید خانوم داریم اقا ماهه هم داریم...

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از ساراناز-ابلیس :
انفاقا کوچیک نمایی رو این مسئله زیاد شده.....
کی میگه واقعا کسی گفته؟شما خوشت می اد هر تایپیکی رو هر جور دلت می خواد معنی کنی این جا بحث رو این می شه ...
تو طول تاریخ بیشتر ستم در مورد زنان شده
اقا گرگه داریم نامادری سفید برفی هم داریم خورشید خانوم داریم اقا ماهه هم داریم...
اولا" افزودن چیزی به نقل قول از نظر اخلاقی درست نیست هر چند خواسته باشید ابتکار به خرج بدید.
دوما" تاپیک ها رو بهم مربوط نکنید . شما نمیدونی فروم محل اظهار نظره مشکله خودته میتونید برید جای دیگه خودتونو خالی کنید.
طول تاریخ ؟؟! قبول دارم ستم شده ولی نه در این حد !
مشکل این جاست که فرق عدالت و برابری رو نمیدونید چیه. بی مطالعه نظر میدید. حتی اگه کسی هم قرار باشه نظر نده اون من نیستم شاید شما باشید.

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

آقاي H O S E I N :
به نقل از H O S E I N :
بزرگنمايي صورت نگرفته،داريم راجع به يه مسئله بحث ميكنيم اونم اعمال خشونت عليه زنانه،تذكرم دادم نميخوايم وارد بحث حقوق زن و مرد بشيم!
به نقل از H O S E I N :
کی میگه جنس مذکر مورد ستم قرار نمیگیره ؟
اگه منظورت خشونت عليه مردان هست :
1.قرار نيست چون مرداهم مورد خشونت قرار ميگيرن،ما كاري به خشونت عليه زنا نداشته باشيم!
2.اون مربوط به تاپيك نيست!
به نقل از ساراناز-ابلیس :
چیزی که باعثش شده تفکر ضعف زنانه!
من فکر می کنم خود زنان نیز تو گسترش این فکر نقش داشتند و دارند چون مردان از دامن همین زنان رشد کردند و خیلی راحت می شه تفکرشون رو به سمت درست هدایت کرد
البته مردان هم بی تقصیر نبودند
راجع به اين تفكر ضعف زنانه توضيح بدين لطفا...
... ... ... ... ... ... ... ...
بچه ها انجمن مدير نداره لطفا احترام همو داشته باشين و بحثاي متفرقه نكنين.
منتظر نظر بقيم هستم :-w

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

این تفکر که زن از مرد پایین تره از ابتدا تو جامعه ی ما وجود داشته مثلا یه نمونش همین ارث یا دیه

خب همین یه دلیل میشه که بعضی ها به خودشون اجازه بدن زن ها مورد تو هین و خشونت و تجاوز قرار بدن

که الان فکر میکنم با ورود زنان به جامعه و نشون دادن توانایی هاشون تونستن تا حدودی این تفکر رو کم رنگ کنن ولی کافی نیست

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از H O S E I N :
اولا" افزودن چیزی به نقل قول از نظر اخلاقی درست نیست هر چند خواسته باشید ابتکار به خرج بدید.
دوما" تاپیک ها رو بهم مربوط نکنید . شما نمیدونی فروم محل اظهار نظره مشکله خودته میتونید برید جای دیگه خودتونو خالی کنید.
طول تاریخ ؟؟! قبول دارم ستم شده ولی نه در این حد !
مشکل این جاست که فرق عدالت و برابری رو نمیدونید چیه. بی مطالعه نظر میدید. حتی اگه کسی هم قرار باشه نظر نده اون من نیستم شاید شما باشید.
اولا اضافه نکردم با رنگ دیگه جواب دادم
دوم رعایت ادب و داشته باشید(نمونه بارز بی احترامی به زنان)
سوم کسی حدش رو نگفته جوابتون رو اقایrainmanدادن
مشکل اینجاست که اصلا در این مورد حرفی زده نشده!!
در ضمن نظر هر کی واسه خودش مهمه من نگفتم شما نظر نده!اگرچه برام اهمیتی نداره.

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پـــوریــا :
این تفکر که زن از مرد پایین تره از ابتدا تو جامعه ی ما وجود داشته مثلا یه نمونش همین ارث یا دیه

خب همین یه دلیل میشه که بعضی ها به خودشون اجازه بدن زن ها مورد تو هین و خشونت و تجاوز قرار بدن

دیه رو نمیدونم اما ارث برای این سهم زن کمتره که وظیفه خرج خانواده به عهده اشون نیست و وظیفه مرده.
به نظر من یه دلیل اصلیش میتونه این باشه که خود ما زن ها و دختران هنوز خودمون رو قبول نداریم و توانایی هامون رو دستکم میگیریم. خیلی هارو میبینم اعتماد به نفس وارد شدن به جامعه رو ندارن.

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

راجع به اين تفكر ضعف زنانه توضيح بدين لطفا...
بعضی توانایی های زنان نادیده گرفته می شده و شاید می شه
مثلا خیلی عجیب بوده که زنان تو اجتماع فعال باشن
یا اجازه رای نداشتن(تو عربستان هنوزم ندارن!!)
زنان رو ناقص العقل می خوندن
....

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

با حسین موافقم. داره بزرگنمایی میشه.
خیلی بدی در حق زنان صورت گرفته درست. ولی نمیشه زن رو به صورت کالای آسیب دیده از دست یه مشت گرگ نمایش داد، عادلانه نیست.

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

ببینین مهمترین خشونتی که علیه خانم های یه جامعه صورت میگیره خشونت های خانوادگی یه(مثلا شوهری که زنشو کتک میزنه) که اگه بخایم در این مورد صحبت کنیم خیلی خیلی خیلی کم شده و اصن کلا کسی جرئت این کارو نداره.اگه خانمی فهمیده باشه مطمئنا از این خشونت در امانه.و البته خشونت های خانوادگی برای زن شوهر و بچه ها میتونه باشه و یه خشونت خاص علیه زنان نیست.در ضمن زن به خاطر این خشونت حق شکایت داره و با مجوز پزشکی قانونی میتونه مرد رو بدبخت کنه(پارازیت:مهریه و اینا :-")
در مورد قوانین هم اگه بخوام بگم بعضی از قوانین مربوط به زمانیه که مرد واحد کار خانواده و زن هم در نقش تدارکات بود!غذا بپزه بچه نگه داره ظرف بشوره..خیلی از این قوانین برای اون جامعه مناسب بودن ولی الان این قوانین واقعا مسخره ان!من که خودم اینارو خشن نمیبینم برعکس خنده دار و کوته فکرانه ان!
نکته بعدی در مورد تفکر خشن جامعه هستش که بازم به نظر من قابل کنترله!هر خانمی باید به خودش احترام بذاره و انتظار احترام داشته باشه!اگه یه کسی خواست خشن رفتار کنه یا منو مورد احترام قرار نده خودم میتونم بهش حالی کنم که قرن 21 ینی چی...که برابری ینی چی...هر زنی باید بدونه که حق خشونت کردن رو هم داره! /m\پس اینم قابل حله
پ.ن:احتمالا الان فکرتون میره به سمت خانمایی که هنوز تفکر سنتی دارن به نظر من قسمتی که زیرش خط کشیدم در موردشون صدق میکنه هنوز...خب اونا یا باید خودشون قبول کنن که حقوق برابر دارن یا باید همونطوری زندگی کنن که سالها پیش مامانبزرگشون زندگی میکرده...ما نمیتونیم بگیم که در حقشون خشونت میشه چون حق اعتراض به خشونت رو خودشون نادیده میگیرن
پ.ن.2:به نظر من تنها دسته ای که مورد خشونت واقع میشن کسایین که از حقشون ناآگاهن و این دسته کمن و باید آگاهشون کرد تا توی یکی ار دو دسته ی دیگه قرار بگیرن

بالا