Radikal
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- داغ دیده ام بعله!
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- سیاستگذاری علم و فناوری
پاسخ : حقوق مردان و ضد فمینیسم
مورد یک یعنی ارث رو فعلاً بررسی میکنم :)
بله جمله ی من اشکال داشت
سهم ارث فرزندان دختر نصف سهم ارث فرزندان پسر هست!!! (فزرندان میت) (توی پست هم ویرایش شد!)
حالا دیگه مشکلی وجود نداره! :)
قوانین ارث رو میتونید به طور کامل از این لینکـــــــــــ�ـــــ بخونید!!!
این مثالی که شما زدید مثال خوب و جالبی بود
اولاً که من فکر نکنم در جایی مادر بیشتر ارث ببره !!!
دوماً شما مثال غلطی زدید!!!!
چون در این مثال هم اگر فرزند به جای دختر ، پسر باشه ارث بیشتری میبره !!!
مثال شما : اگر وارث ميّت، فقط پدر و مادر و يك دختر باشد، چنانچه ميّت دو برادر، يا چهار خواهر يا يك برادر و دو خواهر پدرى نداشته باشد، مال را پنج قسمت مى كنند، به پدر و مادر، هر كدام يك قسمت و به دختر سه قسمت مى رسد. و اگر دو برادر، يا چهار خواهر و يا يك برادر و دو خواهر پدرى داشته باشد، مال را شش قسمت مى كنند، به پدر و مادر هر كدام يك قسمت و به دختر سه قسمت مى رسد. و يك قسمت باقيمانده را چهار قسمت مى كنند يك قسمت را به پدر و سه قسمت را به دختر مى دهند، مثلا اگر مال ميّت را 24 قسمت كنند، پانزده قسمت آن را به دختر و پنج قسمت آن را به پدر و چهار قسمت آن را به مادر مى دهند.
× دیدیم که هیچ وقت مادر ارث بیشتری نمیبره و پدر ارث بیشتری میبره تحت شرایط خاصی!
اگر وارث ميّت، فقط پدر و مادر و يك پسر باشد، مال را شش قسمت مى كنند، به پدر و مادر هر كدام يك قسمت و به پسر چهار قسمت مى رسد. و اگر چند پسر يا چند دختر باشند، آن چهار قسمت را به طور مساوى بين خودشان قسمت مى كنند و اگر پسر و دختر باشند، آن چهار قسمت را طورى تقسيم مى كنند كه به هر پسر دو برابر دختر برسد.
ـــــــــــــــــــــــــــــ
راجع به دیه : اگر دلیل نصف بودن دیه برای رفاه حال خانوم هاست و ب دلیل مشقت زندگی اونهاست بعد مرگ شوهر یا پدر!
که غیر منطقی هست این که ارث فرزند پسر دو برابر یک دختر باشه!!
به صورت تئوری یک خانوم میتونه برای شیر دادن به فرزند از شوهر پول طلب کنه!!
این که چقدر اسلام دست شوهر رو باز گذاشته جای بحث داره
وقتی که یک مرد بدون هیچ دلیلی میتونه یک زن رو طلاق بده!
و یا چند زن اختیار کنه و در قرآن آیه ۳۴ نسا به زن هاگفته که باید از شوهر اطاعت کنند!!! و احکام زن ناشزه و...
عملا این طلب کردن مال دیگه معنی پیدا نمیکنه
در ضمن فمنیسم خواستار تساوی حقوق هست!!!...
شما حکمی کلی بیان کردید که ارث برای هر زن، نصف مرد ست براساس اسلام! اما اینطور نـیست .. این حالت بسیاری جاها نقض میشه؛
اما برای مثال،
+ وارث = پدر و مادر و یک فرزند دختر => پدر و مادر یک ششم + دختر نصف رو ارث میبره. (ک اگر مانعی نباشه، مادر حتا از پدر بیشتر ارث میبره.)
مورد یک یعنی ارث رو فعلاً بررسی میکنم :)
بله جمله ی من اشکال داشت
سهم ارث فرزندان دختر نصف سهم ارث فرزندان پسر هست!!! (فزرندان میت) (توی پست هم ویرایش شد!)
حالا دیگه مشکلی وجود نداره! :)
قوانین ارث رو میتونید به طور کامل از این لینکـــــــــــ�ـــــ بخونید!!!
این مثالی که شما زدید مثال خوب و جالبی بود
اولاً که من فکر نکنم در جایی مادر بیشتر ارث ببره !!!
دوماً شما مثال غلطی زدید!!!!
چون در این مثال هم اگر فرزند به جای دختر ، پسر باشه ارث بیشتری میبره !!!
مثال شما : اگر وارث ميّت، فقط پدر و مادر و يك دختر باشد، چنانچه ميّت دو برادر، يا چهار خواهر يا يك برادر و دو خواهر پدرى نداشته باشد، مال را پنج قسمت مى كنند، به پدر و مادر، هر كدام يك قسمت و به دختر سه قسمت مى رسد. و اگر دو برادر، يا چهار خواهر و يا يك برادر و دو خواهر پدرى داشته باشد، مال را شش قسمت مى كنند، به پدر و مادر هر كدام يك قسمت و به دختر سه قسمت مى رسد. و يك قسمت باقيمانده را چهار قسمت مى كنند يك قسمت را به پدر و سه قسمت را به دختر مى دهند، مثلا اگر مال ميّت را 24 قسمت كنند، پانزده قسمت آن را به دختر و پنج قسمت آن را به پدر و چهار قسمت آن را به مادر مى دهند.
× دیدیم که هیچ وقت مادر ارث بیشتری نمیبره و پدر ارث بیشتری میبره تحت شرایط خاصی!
اگر وارث ميّت، فقط پدر و مادر و يك پسر باشد، مال را شش قسمت مى كنند، به پدر و مادر هر كدام يك قسمت و به پسر چهار قسمت مى رسد. و اگر چند پسر يا چند دختر باشند، آن چهار قسمت را به طور مساوى بين خودشان قسمت مى كنند و اگر پسر و دختر باشند، آن چهار قسمت را طورى تقسيم مى كنند كه به هر پسر دو برابر دختر برسد.
ـــــــــــــــــــــــــــــ
راجع به دیه : اگر دلیل نصف بودن دیه برای رفاه حال خانوم هاست و ب دلیل مشقت زندگی اونهاست بعد مرگ شوهر یا پدر!
که غیر منطقی هست این که ارث فرزند پسر دو برابر یک دختر باشه!!
به صورت تئوری یک خانوم میتونه برای شیر دادن به فرزند از شوهر پول طلب کنه!!
این که چقدر اسلام دست شوهر رو باز گذاشته جای بحث داره
وقتی که یک مرد بدون هیچ دلیلی میتونه یک زن رو طلاق بده!
و یا چند زن اختیار کنه و در قرآن آیه ۳۴ نسا به زن هاگفته که باید از شوهر اطاعت کنند!!! و احکام زن ناشزه و...
عملا این طلب کردن مال دیگه معنی پیدا نمیکنه
در ضمن فمنیسم خواستار تساوی حقوق هست!!!...