- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان خرم آباد
- شهر
- خرم آباد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- دوبار مرحله اول شیمی و زیست..یک بار ادبی:دی
- دانشگاه
- علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : فمنیسم؟!
بله نداره...من به عنوان نمونه گفتم! قبول کنید خیلیا این حرف قبول دارن و حتی موضع گیری هم میکنن و ی سری از قوانین اصلی کشور بر همین اساس وضع شده مثل همین اجباری بودن حجاب که گفتین!
به نقل از Mohammadreza128 :خب قدر مسلم حرف امام جمعه اصفهان تو این رده بندی تاثیری نباید داشته باشه چون تاثیری نداره تو قوانین که در ادارات هم خانم هم آقا استخدام میکنن......
بیشتر الان بحث اینه ک چ قوانین مدنی و چه عرف هایی در جامعه باعث این آمار شده....
ب نظر من ب شخصه یک سری قوانین اسلامی مثل حجاب اجباری....قاضی نشدن زن....ممنوع بودن خانندگی زن و... بیشتر باعث شده چنین آماری بوجود بیاد.....البته بحث سر درست و غلط بودن این قوانین نیس...بحث اینه ک خب اینا هست
بله نداره...من به عنوان نمونه گفتم! قبول کنید خیلیا این حرف قبول دارن و حتی موضع گیری هم میکنن و ی سری از قوانین اصلی کشور بر همین اساس وضع شده مثل همین اجباری بودن حجاب که گفتین!

""[/nb]! یعنی حتی اگه قوانین هم نباشن و شما بری خواننده شی از طرف مردم طرد میشی تو ازدواج یا مسائل دیگه مشکل ب وجود میاد و ..
باید دنبال ریشه ی اصلی این احکام نابرابر بود و اصلاحشون کرد تا با منطق انسانیت جور دربیاد!