پاسخ : فمنیسم؟!
افراط توی اکثر چیزها بده و فمینیسم هم استثنا نیست و در نتیجه هر شاخه ی افراطی از اون محکومه.
اما در قسمتی که مربوط به پس گرفتن حقوق زنان هست، من یا این جنبش موافقم. هر چند پس گرفتن خیلی مناسب نیست. ایجاد بهتره. چون اساسا این حقوق رو زنان هیچ وقت نداشتند که بخواهند پس بگیرند. این یعنی انسان هر قدر هم هوشمند و دارای فرهنگ در این یک مورد بسیار ضعیف عمل کرده.
جای تاسف داره سلب حقوق زنان رو منطقی می دونن و اون رو نتیجه ی غریزه و یا تفاوت های ذاتی می دونن در صورتی که اکثر این بی عدالتی ها در طول تاریخ کاملا مهندسی شده بوده و برای بالا بردن کارایی سیستم جامعه مرد سالار جایی در پس ذهن "جنس قدرتمند" قرار گرفته. جنسی که می تونسته با زورمندی فیزیکی اش منافعش رو در حد اندیشه ی انسانی گسترش بده و نظام مرد سالاری رو در جوامع بشری بوجود بیاره که بیش از هر چیز دیگه ای به سیستم رفتاری "پسر عمو" های شامپانزمون شباهت داره.(چند تا کتاب رفتار شناسی و سوسیوبیولوژی رو ورق بزنید،....)
در یک کلام اون بخش از فمینیسم رو که کمک می کنه طرز فکر شامپانزه ای بعضی از آقایان محترم( و خانم های مطیع و نازنین) اصلاح بشه، به نظر من خوبه.
ولی بخشی که وارد این فکر وحشتناک که "زنها باید از مردان برتری داشته باشند" مطلقا قبول ندارم. اگه کل تاریخ تمدن(؟) تا کنون به زنها ظلم کرده، نباید بگذاریم از این به بعد حقوق مردها زیر پا گذاشته بشه. مقابله به مثل احمقانه ترین راه ممکنه.
و گذشته از تمام این حرفها به نظر من ارزشمند تر از هر جنبش فمینیستی دیگه ای، این مسئله مهمه که هر زنی پیش خودش ارزش انسانی خودش رو بدونه و خودش در درون خودش به وجودیت و کرامت انسانیش احترام بگذاره. اگر که تا کنون زیست شناسی و ژنهامون بهانه ای بود که ما رو به بردگی بکشن، این دفعه انسانیتمون راهی باشه برای آزاد شدن.