• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شیمی 1 مفید یا ...؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع closeman
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شیمی 1 مفید یا ...؟!

به نقل از astronomer_girl :
شاید بخاطر این میگن چرت که تو کنکور نمیاد!!! منم دقیقا به همین دلیل به اولامون میگم شیمیتون خیلی چرته.
البته اون فصل آخرش به معنای واقعی چرت بود.
درگیر نکن خودتو شیمی کلا درس چرتیه.
اتفاقا همه جاش چرته به جز فصل آخرش! فصل اولش که جغرافی محضه! ;D

به نظرِ منم تنها مشكلش سطحي بودنشه . اما خب بهرحال براي خيلي از مدرسه‌ها اول دبيرستان اولين ساليه كه شيمي دارن . پس براي اونا كتاب كافي و خوبه ، معلماي مدرسه‌هاي ماعم كه مطلب اضافي ميگن . اتفاقاً خوبه كه كاربرديه به نسبت ...

• لایک
امتیازات: L.E

خب راستش شیمی به نظر من اصا این شیمی 1 نیست! آخه تمام مطالب کتاب حفظیه! همش باید حفظ کنی و چیزایی که شاید اصلا ربطی به شیمی نداشته باشند و بعدا هم به دردمون نخورند.

به نظر منم چرته چون گند زده به المپیاد...
بچه های سال اول فکر میکنن همه قسمت های شیمی اینقدر مسخره س بعد دیگه وارد المپیاد شیمی نمیشن

اصلا قبول ندارم گنده . یکی از بهترین کتاب های آموزش و پرورشه . ببینید . دقیقا سیستم مفهومی مطرح کردن درس توی این کتاب رعایت شده . ببینید من کاری به المپیاد شیمی ندارم ، شما فصل اولش رو ببینید . اول طرح ِ مشکل ( ماجرای رودسار ) ، بعد مشکلات احتمالی ، بعد کم کم حل ِ مشکل ! یک روند ِ خیلی خیلی خوبیه ! چون ناخودآگاه روند فکری ـیه که توی ِ ذهن ما هم به وجود میاد . اما راجع به محتوای شیمیاییش ، شاید کم باشه ! اما کاملا با محتوای الآنش موافقم . مشکلات ِ جهان رو از دید شیمی بررسی کرده . می تونست محتوای شیمیش بیشتر باشه

به نقل از SaϔnA.M :
اصلا قبول ندارم گنده . یکی از بهترین کتاب های آموزش و پرورشه . ببینید . دقیقا سیستم مفهومی مطرح کردن درس توی این کتاب رعایت شده . ببینید من کاری به المپیاد شیمی ندارم ، شما فصل اولش رو ببینید . اول طرح ِ مشکل ( ماجرای رودسار ) ، بعد مشکلات احتمالی ، بعد کم کم حل ِ مشکل ! یک روند ِ خیلی خیلی خوبیه ! چون ناخودآگاه روند فکری ـیه که توی ِ ذهن ما هم به وجود میاد . اما راجع به محتوای شیمیاییش ، شاید کم باشه ! اما کاملا با محتوای الآنش موافقم . مشکلات ِ جهان رو از دید شیمی بررسی کرده . می تونست محتوای شیمیش بیشتر باشه
خب به نظر شما بهتر نیس اول به بچه ها شیمی یاد بدن بعد مشکلات جهان رو از دید شیمی بررسی کنن؟!

به نقل از samin kh :
خب به نظر شما بهتر نیس اول به بچه ها شیمی یاد بدن بعد مشکلات جهان رو از دید شیمی بررسی کنن؟!
نه اتفاقا"...ما معمولا" هر چی میخونیم هی میگیم خوب که چی اینو میخونیم به چه دردی میخوره؟
اول اومده کاربردارو گفته که اگه سال بعدش بخوایم یه شیمی دو به اون عظمت بخونیم نگیم چرا داریم میخونیم! (:|
ولی من کلا" شیمی اول دبیرستانو دوس نداشتم! :-&

یه سری چیزای کتاب بدرد میخوره ولی مشکل کتاب سطحی بودن مطالب و وارد نشدن وارد بحثه
خیلی چیزای ساده و حفظ کردنیش زیاده.

نه خب ! ببینید ، این که به شما شیمی یاد بدن اول و شما ندونی واسه چی داری میخونی بهتره ، یا اول بفهمی چه مشکلاتی هست که با شیمی حل میشه بعد بری شیمی بخونی ؟

Back
بالا