به درس ها رو به ما یاد بده...
به نقل از ریــحــانــه :من اصلا قبول ندارم که چرته ، خیلیم دوسش دارم !
به نظرم شیوه ی درس دادنش خیلی خوبه ! ینی واقعا خوبه ! اینکه یه ماجراییُ گفتهُ تو دل اون ماجرا میاد درسو مطرح میکنه واقعا جذابه ( فصل یک / جریان رودسارو اینا ) .
ینی آدم قشنگ درک میکنه جریاناتُ مشکلُ و - برای من به شخصه - انگیزه ی بیشتری واسه اون تیکه های درسیش ایجاد می کرد .
اینکه بعضیا عقیده دارن چرته چندتا دلیل میتونه داشته باشه که یکیش به نظرم اینه که این روش تو کتابی نیومده ( درسی ) من خودم اولین بار بود میدیدم .
و درمورد ساده بودنش دقت کنین که این کتاب آموزش پرورشه . منظورم اینه که با کتابای دیگه ی آموزش پرورش مقایسش کنین نه مال خودمون .

)تااینکه هفته ی پیش دیدم اوضاع خیلی خیلی خرابه و کلّا هیچی از فصل آخر نفهمیدم؛پس سعی کردم گوش بدم ببینم چی میگه
.بازم دیدم بله؛همینجوری یه کلمه گیر میاره بهش شاخ و برگ میده،داستان میسازه،یه عالمه پرت و پلا میگه،و آخرشم میگه بیخیال این به درد شما نمیخوره 

من همونیَم که یه بار گفتی اگه میخوای بخندی از کلاس بروبیرون و بعد ضایع شدی چون زنگ خورد
دوست ر.م،که گفتی هرگز نمی بخشیش انقد اذیتت کرد
)
دقیقا هیچّی از این کتاب بلد نیستم.
یکی دو هفته دیگه امتحان شیمی داریم
و شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم
یکی بیاد این فصل آخرو توضیح بده اصن آلکان چیه؟ آلکن چیه؟ آلکین چیه ؟رادیکال چیه؟ نامگذاری هیدروکربنا چجوریه؟اصن نفت چیه؟