همه چیز درباره نمایشنامه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمایشنامه

من با اون نمایشنامه هایی که نرگس گف تو پستای اولش ، با اونا موافقم... ;D( نشر و ایناش...)

آقا من یه مشکلی که دارم ، وقتی دارم نمایشنامه می خونم گاهی یارو یه چیزی که میگه ، یا یه کاری که میکنه...

مجبور میشم خودم اون کارُ طبق ِ توصیفا انجام بدم تا دسم بیاد یارو چی میگه...

یه وضه مضحکی میشه اصن! ;D :-"

چجور نمایشنامه هاییُ ترجیح میدین ؟ با شخصیتای زیاد یا کم ؟ با نثر سخت ( :دی ) یا روون ؟

من نمایشنامه هایی که اکثرا از نماد ها توش استفاده شده رو خیلی ترجیح می دم !یعنی هر کاراکتر نماد یه چیزه ! :دی با نثر روون ! 8-^

من خودمم بگم ؟ نمایشنامه هایی که شخصیت زیاد دارن اعصابمُ خورد میکنن . مثلاً الان دارم باغ آلبالو میخونم ، هر 5دقیقه یه بار حافظه م ریست میشه یادم میره کی ، کی بود !
نمادیُ میپسندم :دی
روونَم که مشخصه !

من دوست دارم اول تئاتر رو ببینم بعد نمایشنامه شو بخوم ٬ چون اگه برعکس باشه همه چیز هایی که برای خودم تصور کرده بودم راجع به صحنه و شخصیت ها و ... پایمال میشه! :دی
نمایشنامه قبلا نمیخوندم ٬ تازگیا شروع کردم. مثلا لیرشاه شکسپیر رو دارم میخونم ٬ ولی هم ترجمه ش قدیمیه هم خب خیــــلی ادبیه ٬ همه جا میخوام این شخصیت ها رو بزنم ٬ چرا به جای "بله قربان" ٬ میگه "شهریارا ٬ فرمان شما فلان و فلان و فلان! " برای همین خوندنش با تنبلی همراه میشه :-"
جناب برشت رو هم خیلی دوست دارم ٬ دو تا از نمایشنامه هاشو دیدم ٬ الان هم دارم نمایشنامه ی "ننه دلاور و فرزندان او" ـش رو میخونم. :ایکس

• لایک
امتیازات: N.M

اونایی که شخصیتاشون زیاده رو من بیشتر دوست دارم ! فقط اسماشون شبیه هم اگه باشه دیگه گیج میزنم ... ولی مشکلی با تعداد شخصیتا ندارم !
روونم که خب معلومه دیگه .
نمایشنامه های قدیمی رو هم دوست میدارم . شکسپیر ُ اینا ! :ط بهش .

به نقل از ارغوان اس. :
نمایشنامه های قدیمی رو هم دوست میدارم . شکسپیر ُ اینا ! :ط بهش .
یادمه وقتی برا اولین بار میخواستم هملت رو بخونم(کلاس چهارم بودم و تحت تاثیر هملت شل سیلوراستاین!) به خاطر ترجمه سنگین و پر آب و تاب و همچنین چاپ افستش(مسخره ها نیومده بودن که دوباره چاپ کنن....افست کرده بودنش) از زندگی و کتاب خوندن ناامید شدم!

خیلی منطقیه خب . آدم ِ کلاس چهارمی ، هملت میگیره دستش آخه ؟! من پارسال خوندمش ، و بعد از چهاربار خوندن فهمیدم همه‌شو ! [داستان ُ که میدونستم طبیعتن . حرفاشون ُ میگم. ] هملت یکی از سنگین ترین نمایشنامه های شکسپیره .

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از ارغوان اس. :
خیلی منطقیه خب . آدم ِ کلاس چهارمی ، هملت میگیره دستش آخه ؟! من پارسال خوندمش ، و بعد از چهاربار خوندن فهمیدم همه‌شو ! [داستان ُ که میدونستم طبیعتن . حرفاشون ُ میگم. ] هملت یکی از سنگین ترین نمایشنامه های شکسپیره .
پسر بچه ی جوگیر منطق نمیشناسه...حالا هر چقدر که به قول اهل فن "لاجیک"ش قوی باشه...

به نقل از نیمچه :
یادمه وقتی برا اولین بار میخواستم هملت رو بخونم(کلاس چهارم بودم و تحت تاثیر هملت شل سیلوراستاین!) به خاطر ترجمه سنگین و پر آب و تاب و همچنین چاپ افستش(مسخره ها نیومده بودن که دوباره چاپ کنن....افست کرده بودنش) از زندگی و کتاب خوندن ناامید شدم!
الآن هم همین جوری ه... قشنگ رو اعصاب آدم اسکی می کنه چاپ افستش...

به نقل از بیلی بچه...! :
الآن هم همین جوری ه... قشنگ رو اعصاب آدم اسکی می کنه چاپ افستش...
آره...استعلام کردم از بر و بچ،گفتن هنوز هم همینوجوریه....افتضاحه...افتضاح...دیگه کتاب ممنوع الچاپ هم تو انقلاب تایپ شدش هست و دیگه افست نمیزننش!...نمیدونم اینا چرا انقد احقمن!

جناب رادی بزرگترین نمایشنامه نویس ایرانه ، درسته ؟

بعد میگن (آدمایی که اهل نمایشنامه ان) همش تقلید از چخوفه !

نمایشنامه تصورش سخت تر از رمان یا کتابای دیگه س ولی تو فضاسازی و تصور کردن آزاد تری یه جورایی...

ترجمه ش هم بدمیشه گاهی چون خیلی جاها توی نمایشنامه های زبان اصلی سعی شده متن حرفا آهنگین باشه که توی ترجمه نمیشه :دی

بعضی نمایشنامه های شکسپیرو بهرام بیضاییو خوندم بد نبود :دی

به نظرم بهتره آدم اول تصویریشو ببینه بعد متنو بخونه...

کاملا بستگي به نمايشنامه ش داره. مثلا من وقت خوندن باغ آلبالو شديدا به اين ديدن تصوير نياز داشتم، اما تو خرسهاي پاندا نه...

• لایک
امتیازات: dorna

به نقل از Amir - Eblis :
جناب رادی بزرگترین نمایشنامه نویس ایرانه ، درسته ؟

بعد میگن (آدمایی که اهل نمایشنامه ان) همش تقلید از چخوفه !
بله...از بزرگترین نمایشنامه نویسان ایران هستن...
اممم....من والا سه تا نمایشنامه ازش خوندم.شباهتهای جزئی احساس میشد ولی اینکه میگن تقلیده،جفنگ محضه

من رمانو به نمایشنامه ترجیح می دم!
نمی دونم انگار رمان یکم قابل تصور تره!
ولی چنتا کتاب نمایشنامه از "اریک امانوئل اشمیت" خوندم که فوقلاده بودن!

من با نظر گولـی موافقم
رمان خـیـلـی جذاب تـر از نمــایشنـامه ، تصـورش ـم راحت تره ، خیلی ـم راحت تره
ولی بعضی از نمایشنـامه هـا هست ـن که شاید مثِ یه رمان باشن !
مثلا نمایشنـامه های چخوف (من باغ آلبالو ـشو خوندم + خواستگاری)

• لایک
امتیازات: L.E

نمایشنامه ی داستان خرس های پاندا تا جایی که میدونم از سال 88 دیگه چاپ نشده.کسی میدونه دلیلش چی هست؟الان تقریبن نایابه!

ناياب؟! من تو چندتا كتاب‌فروشي ديدمش و خبر نداشتم كه ديگه چاپ نشده! ;D

ويرايش: درنا احتمالاً اصفهان ناياب شده! :-?

• لایک
امتیازات: HTC

بله!نمایشگاه کتاب نبود.جایی که من خریدم هم آخریش بود...الان هم نت رو بگردی همه جا نوشته موجود نیست تو انبار :-<

Back
بالا