- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
یکی از قویترین بازوهای سایت یک زمانی نشریه بود. نشریهای که سال تحصیلی ۸۷ شروع شد و تیتر دوهفتهنامه خورده بود. بعد تبدیل به ماهنامه شد و بعد تبدیل به چندماهنامه و حالا هم شده گاهنامه ! نشریهای که حداقل یک نسخه چاپیش به بیش از ۳۰ مرکز سمپاد رسید یک زمانی. اما الان ... تو این مدت تبدیل به فایل pdf شده که چندنفر شاید آنلاین بخوننش.
تعداد اعضای مرتبط با کار نشریه تاحالا فکر کنم بیش از ۳۰ نفر شده که این ۳۰ نفر تو بازه های مختلف بین دو سه تیم مختلف تقسیم شده بودند. بچههایی که یک زمان به دانشآموز نشریه رو منتشر میکردن الان سال دوم سوم دانشگاه هستند.
چیزهایی که به نظر من باعث شدند نشریه به گاهنامه با فرازی نشیب تبدیل بشه اینها بودند :
۱. نداشتن روند مشخص و برنامه ریزی
۲. مشخص نبودن هدف و استراتژی نشریه
۳. ضعف کار گروهی
۴. تلاش برای اعمال نظر شخصی
۵. خلف وعده بچه ها و عمل نکردن به تعهدشون
۶. درگیریهای شخصی بین اعضای تیمها
هرکدوم از این دلایل کلی توضیح داره اما خب مجموع اینها این شده که فعلا نشریه منتشر نمیشه تا عدهای حاضر بشن کارش رو به عهده بگیرن و روش کار بکنن.
تعداد اعضای مرتبط با کار نشریه تاحالا فکر کنم بیش از ۳۰ نفر شده که این ۳۰ نفر تو بازه های مختلف بین دو سه تیم مختلف تقسیم شده بودند. بچههایی که یک زمان به دانشآموز نشریه رو منتشر میکردن الان سال دوم سوم دانشگاه هستند.
چیزهایی که به نظر من باعث شدند نشریه به گاهنامه با فرازی نشیب تبدیل بشه اینها بودند :
۱. نداشتن روند مشخص و برنامه ریزی
۲. مشخص نبودن هدف و استراتژی نشریه
۳. ضعف کار گروهی
۴. تلاش برای اعمال نظر شخصی
۵. خلف وعده بچه ها و عمل نکردن به تعهدشون
۶. درگیریهای شخصی بین اعضای تیمها
هرکدوم از این دلایل کلی توضیح داره اما خب مجموع اینها این شده که فعلا نشریه منتشر نمیشه تا عدهای حاضر بشن کارش رو به عهده بگیرن و روش کار بکنن.