• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین دوره مسابقات روبوکاپ فرزانگان یک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع WORM
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین دوره مسابقات روبوکاپ فرزانگان یک تهران

خوب هدف یه چنین مسابقه ای هم همینه که گروه هایی مثل ما بتونن ضعف هاشونو برای ایران اوپن بر طرف کنن
اینم یه ضعف بود که منم قبولش دارم

بله خانم WORM راست میگند ولی من از یه چیز دیگه ناراحت می شم که حلی میاد برا من شاخ میشه که سوسکمون کرده ، در صورتی که روباتاشا یکی دیگه درست کرده ، چندین سال داره با همین رباتا بازی می کنه بعد افتخار می کنه که ما را بازونده.
راستی رضا جون ممنون از یاد آوریت

به نقل از parhamjoooon :
بله خانم WORM راست میگند ولی من از یه چیز دیگه ناراحت می شم که حلی میاد برا من شاخ میشه که سوسکمون کرده ، در صورتی که روباتاشا یکی دیگه درست کرده ، چندین سال داره با همین رباتا بازی می کنه بعد افتخار می کنه که ما را بازونده.
راستی رضا جون ممنون از یاد آوریت
چی چی داری واسه خودت میبافی هیچکس هیچی بهت نمیگه؟ اگه حلی و فرزانگان خودشون درست نکرده باشن دیگه کی خودش درست کنه؟ اصلا کی گفته ما دو ساله کد میزنیم؟
شکل روبات ها مثله همه چون عقل حکم میکنه که وقتی باید تو یه دایره به یه شعاع جا بشه شکل روباتت دایره به همون شعاع باشه!
اصلا مگه شما سر کلاس های ما بودی که میگی یکی دیگه برا ما میسازه؟
شما وقتی یه برنامه تعقیب توپ درست نداری! اسپین به دردت میخوره؟

پرهام...
از چیزی که مطمین نیستی نگو X-(
من عذر می خوام سینا جان :-[

به نقل از rezarfn :
خوب هدف یه چنین مسابقه ای هم همینه که گروه هایی مثل ما بتونن ضعف هاشونو برای ایران اوپن بر طرف کنن
اینم یه ضعف بود که منم قبولش دارم
البته اگه هدفتون اینه بسیار قابل تحسینه!

به نقل از s!na :
البته اگه هدفتون اینه بسیار قابل تحسینه!
امید وارم این در گیری ها بین اژه ای و حلی و ... زود تر حل بشه تا بتونیم یه محیط خوب برا پیشرفت داشته باشیم

به نقل از rezarfn :
امید وارم این در گیری ها بین اژه ای و حلی و ... زود تر حل بشه تا بتونیم یه محیط خوب برا پیشرفت داشته باشیم
اوووو! کو تا درگیری ؟ این ها صحبت دوستانس!

دوستان نظرتون رو راجع به نحوه ی برگزاری مسابقات و ایراد ها و اینا هم بگید بد نیست :دی

اگه نظر منو بخوای خیلی جای پیشرفت داره تا تبدیل به یه مسابقه ی حرفه ای و کامل بشه

از سما شیراز خیلی بهتره برا تمرین برا ایران اوپن هم خیلی خوبه! ولی چون ساله اوله جا داشت بهتر شه! این که بچه ها همه کاراشو کرده بودن حتی اگه ایرادی داشت رو هم کاملا جبران میکنه!

Back
بالا