rezarfn
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای اصفهان
- شهر
- اصفهان
پاسخ : اولین دوره مسابقات روبوکاپ فرزانگان یک تهران
خواهش میکنم
خواهش میکنم
ولی ربات وقتی دمیجه که از پشت وارد دروازه بشهبه نقل از s!na :چون بازی با ما بود میگم:
من فکر میکردم وقتی دمیجه که تعقیب توپ نکنه به جاش تو دروازه این ور اون ور شه هی! که خب داور تو بازی فکر کنم به همینم شک کرد یعنی اگه توپ میومد نزدیک روبات ، روبات حرکت میکرد!آقا رضا تو فیلم هایی که دوستتون با آیپد میگرفت هم نگاه بفرمایید هست! دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم چون الگوریتم هامون لو میرن! :-$
چه جوری از پشت وارده دروازه میشه؟به نقل از rezarfn :ولی ربات وقتی دمیجه که از پشت وارد دروازه بشه
البته اگه گت بالم نکنه دمیجه
برا همون روبات دوستاي من كلي زحمت كشيدن!به نقل از s!na :شاخ ترین تیم کل! فرزانگان ۴ دانگه! ::: راهنمایین!تازه به جا PCB برد هزار سوراخه گذاشته بودن ! خیلی مردانگی میخواد کارشون تازه سوم هم شدن! وااای! خیلی حرفه راهنمایی بیاد این جوریا!!!بعد اینا بیان دبیرستان small size میسازن! اصلا باید کاپه اولی رو به اونا میدادن!
ولی خودمونیم هیچی چکان ه ما تو تعقیب خط نمیشه!
یعنی از اون چوب بالای دروازه عبور کنه و به انتهای زمین بچسبهبه نقل از s!na :چه جوری از پشت وارده دروازه میشه؟
اول اینکه اون مرحله، مرحله ی اول نبود ، تست بود و البته خود آقای کاویانی هم قبلش اعلام کرده بودن این قضیه رو.
ثانیا اینکه اگه اون امتیاز رو هم تاثیر میدادیم (که نباید میدادیم ) بازم نتایج همین چیزی میشد که الان هست و مدارکش موجوده.
من خودم تو لیگ جونیور بودم و این چیزیه که سینیور های مدرسه به من گفتن اگه بخواین میگم خودشون اکانت بسازن که یه وقت من اطلاعات غلط هم نداده باشمبه نقل از Stara :بعله!
البته سر این هم شک هست که اگه آقای کاویانی اعلام کردن چرا یکی از داورا کلا هیچی نمی دونست در این مورد و اینا!؟
و دوما اگه روز اول تست بود، مگه برای تست آدم خوشحالی می کنه و آهنگ می زاره!؟
و سوما سی پی یو کامپیوتر هم جمع رو بلده!
این چه حرفیه دیگه؟ من میگم خیلی بچه های خفنین شما میگین زحماتشونو میبرم زیره سوال؟ خود شیرینی نیستا ولی ما سر بازی بچه هاتون مثل دوستای خوب وایساده بودیم بقل زمین به بچه های شما درایور میدادیمو براشون ۲ تا باتری هم آماده کرده بودیم! بچه های شما هم انقدر گلن! به تیم l/w یه کامپس نو قرض دادن ! حداقل از دوستاتون درباره ما میپرسیدین!به نقل از -)+Sheyda+(- :برا همون روبات دوستاي من كلي زحمت كشيدن!
خيلي زشته كه اينطوري زحمتاشونو ميبري زير سوال
من خودم تو لیگ جونیور بودم و این چیزیه که سینیور های مدرسه به من گفتن اگه بخواین میگم خودشون اکانت بسازن که یه وقت من اطلاعات غلط هم نداده باشم
در ضمن خوشحالی کردن و آهنگ گذاشتن ربطی به تست و مسابقه نداره ( یا حداقل من نمیتونم ربطشو بفهمم)
اها!! ﺧﻮﺏ ﻣﻦ ﻓﻚ ﻛﺮﺩﻡ ﺭﻭﻱ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻛﺮﺩﻥ ﺍﻭﻥ ﺣﺮﻓﻮ ﺯﺩﻱ! ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ!به نقل از s!na :این چه حرفیه دیگه؟ من میگم خیلی بچه های خفنین شما میگین زحماتشونو میبرم زیره سوال؟ خود شیرینی نیستا ولی ما سر بازی بچه هاتون مثل دوستای خوب وایساده بودیم بقل زمین به بچه های شما درایور میدادیمو براشون ۲ تا باتری هم آماده کرده بودیم! بچه های شما هم انقدر گلن! به تیم l/w یه کامپس نو قرض دادن ! حداقل از دوستاتون درباره ما میپرسیدین!
اشکالی نداره!به نقل از -)+Sheyda+(- :اها!! ﺧﻮﺏ ﻣﻦ ﻓﻚ ﻛﺮﺩﻡ ﺭﻭﻱ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻛﺮﺩﻥ ﺍﻭﻥ ﺣﺮﻓﻮ ﺯﺩﻱ! ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ!
ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﻓﻚ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ! ﻣﺎﻝ ﺣﻠﻲ 4 ﻫﺴﺘﻴﻦ؟
اوهوم دوستام خيلي صحبت شما رو ميكردن!به نقل از s!na :اشکالی نداره!
بله ماله حلی ۴ هستم آقای اکبری که مربی دوستاتون هستن مربی کمک ما هم هستن !
به دوستاتون هم بگید خسته نباشن! ایشالا ایران اوپن بهتر هم میشن!