پاسخ : بیشتر بودن سن مرد در ازدواج
چون اگر به سن بلوغ نگاه کنید،میبینید که دخترها زودتر به بلوغ جسمی و عقلی میرسن،پس خیلی عادیه که سن مرد بیشتر باشه
سنه بلوغ عقلی و جسمی تقریبا برایه هر دو جنس یکیه و چیزیه که از حدود ۱۲ سال شروع ممکنه بشه یا حتا تا ۱۵ سال هم شروع نشده باشه.
این مشکل رو دقیقن پسر ها هم دارن.
کسی از پسر ها هم حوصله خاله بازی نداره به خاطره همینه که تقریبا من تمام تلاشمو می کنم تا دوست دخترم یا هم سنه خودم یا حتا از خودم بزرگ تر باشه.
و بعضن حتا میبینی دختری ازت ۵-۶ سال بزرگتره ولی هنوز بچس این خیلی رو اعصابه. قصدم بی احترامی نیست ولی یه رابطه کمی جدی تر به دو ادم نسبتن عاقل تر و با تجربه تر نیاز داره.
پسر ها مثلن یه ذره که به حولو حوش ۱۷ سال میرسن یه مدت ادا ادم هایه خفن غیرتی در میارن که خوب بعده یه مدت ۲-۳ ماهه بادشون می خوابه دختر ها هم اصولن تمام سعیشون اینه که فکر کنن باید صبر کنن تا یه ازدواج درستو حسابیه کتو کلفت که تمام هم مدرسه ای هاشونو دعوت کنن!!!
نمی گم من بزرگ شدم نه من هم نشدم هنوز خیلی هم عجله ای ندارم ولی تقریبا می تونم بگم بعده اینکه شدید ۲۱-۲۲ ساله یا حتا بعضن ممکنه کمی زود تر حتا یا شاید هم تا ۲۵ سالگی هنوز بچه باشید ( داریم تو دانشگاه دقیقن از این تریپ ادما که چون عربه به دوست دخترش دست داده تریپ چاقو کشی برداشته و اخراج شده! یا از این دخترا که کلن دماغشونم بالا نمی کشن و هرکی بهشون سلام میده فکر می کنن طرف درخواست ازدواچ داده و الان لابد رفته حلقه شو بیاره!)
بزرگ بودن و عاقل بودن خیلی به سنو سال نیست ولی خب این شاید طبیعی باشه که یه پسر هم سنو ساله من خیلی بدش نیاد با زن هایی (اشاره می کنم و تاکید می کنم که زن و نه دختر ) کمی با سنه بیشتر از خودش( در حد ۱-۲ سال) رابطه داشته باشه ( این باعث میشه از بچه بازیاش یه کم دست برداره) و خب دخترا هم دوست داشته باشن به یه مرد ( و باز هم اشاره می کنم مرد و بهتره پسر نباشه ) با سنو ساله بیشتر و با تجربه بیشتر رابطه داشته باشن تا بتونن یه ذره دست از خاله بازی ( قصد توهین ندارم خودتون یحتمل میدونید منظورمو ) بردارن.
اگه خیلی نگران اون یکی نصفه دینتون نیستید و تا ۲۵ سالگی صبر کنید تقریبا این قضیه اختلاف سنی کلن یادتون میره چون خیلی چیزه مهمو قابل توجهی نیست. اصولن بیشتر رابطه ها بین هم کلاسی ها یا به نوعی اشنا هاتون رخ میده و اشنا هارو مسلمن دانشجو دکترا تشکیل نمیده وقتی دارید لیسانس می خونید هنوز! فوقش میشه یک یا دو سال بالاترتون یا اونی که داره فوق می خونه!
این کتاب داستان هایه عاشقانه و اینارم ول کنید تقریبا هیچ ربطی به زندگی واقعی ندارن و حتا هیچ شباهتی هم بهش ندارن!
اون چیز هاییی هم که تو مدرسه می خونید و از دوست هاتون میشنوید هم البته هیچ ربطی به زندگی واقعی ندارن! باید تجربه بکنید تا بفهمید چون یه چیزیه که کاملن تجربش برای فرد به فرد ادم ها فرق می کنه.
مثلن من تجربه دوستی با کسی از خودم کم سن ترو داشتم و می تونم بهتون بگم عذابه.