بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

به نقل از razie95 :
به نظر من که سن واقعا کارکتر مسخره ایه!
این تفاوتای روحی و فیزیکی و فکری هم که میگید چیزی نیست که صرفا تابع سن باشه
بلوغ جنسی رو شرایط میتونه تا 6 ،7 سال تغییر بده
سرعت پیریم که واسه همه یکسان نیست
رشد فکری هم دقیقا همینطور
تو فامیل داریم دختر دبیرستانی که خاله بازی میکنه و واقعا از همه لحاظ بچست
ازونورم دختر پسرایی که با وجود سن کم ،درک و فهم بالایی دارند
اونوقت میشه همه این مسائل رو نادیده گرفت و به سن شناشنامه توجه کرد فقط؟
فقط یه مساله تفاوت سنی خیلی زیاد پیش میاد ،در حد 15 ،16 یا بالاتر که اونم به نظر من دیگه واقعا قابل تحمل نیست!

پست من اون بالارو اصلن دیدی ؟

و خب همیشه یه پسر هم سنه من یه دختری که حتا از خودش بزرگ تر باشه رو ترجیح میده.

ولی بعد از یک سنی دختره کم سن تر رو. یعنی اگه دختری سنش رو ۲۲-۲۳ سال تا ۲۵ سال ثابت بمونه دختره نمونس!

(سنیه که دختر به حدی از بلوغ عقلی رسیده و در عین حال جوون هم هست!)

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از مازیمون :
پست من اون بالارو اصلن دیدی ؟

و خب همیشه یه پسر هم سنه من یه دختری که حتا از خودش بزرگ تر باشه رو ترجیح میده.

ولی بعد از یک سنی دختره کم سن تر رو. یعنی اگه دختری سنش رو ۲۲-۲۳ سال تا ۲۵ سال ثابت بمونه دختره نمونس!

(سنیه که دختر به حدی از بلوغ عقلی رسیده و در عین حال جوون هم هست!)

بله ،اما تو اون پست هم خودتون ذکر کردید ،بین 45 تا 55!(معمولا ،یعنی حتی کمتر از 45 و بیشتر از 55 هم وجود داره)
تفاوت یه سال دو سال نیست ،ده ساله که توی زنای مختلف فرق میکنه
منم که ذکر کردم ،همونطور که سن بلوغ برای آدمای مختلف فرق میکنه ،سرعت پیری هم مختلفه
اصلا من دو تا خواهر رو میشناسم که خواهر کوچیکه ،که 5،6 سال از خواهر بزرگتترش کوچیکتره ،الان 5،6 سال بزرگتر به نظر میرسه
پس اصلا نمیشه روش حساب باز کرد
نتیجه پست بالا هم میتونست این باشه که مرد حداقل 10 سال از زنش بزرگتر باشه که اونوقت این زن و شوهر میتونن تا پیری کنار هم دووم بیارن اصلا؟
البته من خیلی از دخترا رو میبینم که ترجیح میدن شوهرشون خیلی سال ازشون بزرگتر باشه ،ولی نه دیگه در این حد!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر خشن
سال فارغ التحصیلی
98
مدال المپیاد
زیستی ناکام
رشته دانشگاه
پزشکی

چون مرد سقف خونوادست .
واصولا مرد باید حمایت کنه نه اینکه حمایت شونده باشه.

razie95

کاربر فوق‌فعال

به نقل از :::ســـــ ــــمآنــــ ـــه::: :
چون مرد سقف خونوادست .
واصولا مرد باید حمایت کنه نه اینکه حمایت شونده باشه.

خوب این چه ربطی به سن داره؟!
حالا اگه مرد بزرگتر نباشه دیگه نمیتونه حمایت کنه یا اگه بزرگترباشه حتما میتونه؟
این حمایتی که میگید یه ویژگی های خاص خودشو میخواد و به سن اصلا مربوط نیست

alihhh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
96

.

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از alihhh :
تاجایی که من شندیم چون زنها زودتر به بلوغ جسمی و فکری می رسن پس اگه با مرد کوچکتر یا هم سن خودشون ازدواج کنن انگار نسبت بهش حس مادرانه پیدا میکنن
چه باحال
چقد خوبه زن آدم مثه مامان آدم بشه
اونوقت هميشه آدم با مامانشه 8->

alihhh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
96

.

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از alihhh :
مث مامان آدم نمیشه حس مادری پیدا می کنه که باعث این میشه که شاید مثلا دیگه به حرفای شوهر توجه نکنه
فقط جهت اطلاع ميگم چون رقم دقيقش يادم نيس
اما بخش كثيري از مردا زماني كه دنبال ازدواجن ناخودگاه بدنبال يه مادر ميگردن تا همسر

alihhh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
96

.

arez0u

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شاهرود

مسلما یه مرد دوست داره بعضی وقتا تو خونش مردونگی کنه و احساس کنه ستون خونوادشه
وقتی یه زن از مرد بزرگ تر باشه یه سری مسایلی رو درک میکنه که همسرش قادر به درک اونا نیست و همین باعث فاصله گرفتن اونا از هم میشه
البته خیلی ها هستن که زندگی خیلی خوبی داشته باشنا
ولی من خودم به شخصه با کوچیک تر از خودم اگه ازدواج کنم اصلا اجازه نمیدم حتی جلو من سرش رو بالا بگیره
خب این بده
میدونم
ولی دست خودم نیست
من بچه اولم و همیشه حس ریاست طلبی تو وجودم بوده و هست یه رزمی کارم و به خاطر رشته ورزشیم هم گاهی خشن و خشک برخورد میکنم و این یکی از خصوصیات اخلاقیم شده که با کوچیک تر از خودم نگردم
واسه همین اطرافیانم همیشه یا بزرگتر از منن و یا هم سن منن
ولی با بچه ها رابطه خوبی دارما فک نکنین یه کوچیک تر از خودم میبینم میزنم تو گوشش
نه
اتفاقا خیلی هم خوب برخورد میکنم
بس که ماهم من :D
ولی خب زیاد درو ورشون نیستم دیگه... :) *-: :)

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از arez0u :
مسلما یه مرد دوست داره بعضی وقتا تو خونش مردونگی کنه و احساس کنه ستون خونوادشه
وقتی یه زن از مرد بزرگ تر باشه یه سری مسایلی رو درک میکنه که همسرش قادر به درک اونا نیست و همین باعث فاصله گرفتن اونا از هم میشه
البته خیلی ها هستن که زندگی خیلی خوبی داشته باشنا
ولی من خودم به شخصه با کوچیک تر از خودم اگه ازدواج کنم اصلا اجازه نمیدم حتی جلو من سرش رو بالا بگیره
خب این بده
میدونم
ولی دست خودم نیست
من بچه اولم و همیشه حس ریاست طلبی تو وجودم بوده و هست یه رزمی کارم و به خاطر رشته ورزشیم هم گاهی خشن و خشک برخورد میکنم و این یکی از خصوصیات اخلاقیم شده که با کوچیک تر از خودم نگردم
واسه همین اطرافیانم همیشه یا بزرگتر از منن و یا هم سن منن
ولی با بچه ها رابطه خوبی دارما فک نکنین یه کوچیک تر از خودم میبینم میزنم تو گوشش
نه
اتفاقا خیلی هم خوب برخورد میکنم
بس که ماهم من :D
ولی خب زیاد درو ورشون نیستم دیگه... :) *-: :)

مردونگی کردن خیلی ربطی به سن و سال نداره. داشتن رفتار مردونه لزومن به معنی ریاست و ستون خانواده بودن نیست. رفتار مردونه داشتن حتا نیاز به یک زن نداره!

و خوب همونطور که گفتم اگه میگند مرد باید چند سالی بزرگتر باشه به خاطر اختلافی هست که بین مرد و زن برای دوران یاییسگی مرد تا سرد شدن مرد از رابطه ی جنسی وجود داره.

یعنی اگه زن نسبت به مرد زودتر سرد بشه ممکنه مشکل به وجود بیاد ( باز هم ممکنه لزومی نداره افرادی هم هستن که با وجود بزرگ تر بودن زن نسبت به مرد رابطه خوبی داشتند ).

و خوب زندگی مشترک برای اینه که دو نفر به جای یک نفر فکر کنن و بتونن تصمیمات بهتری بگیرن. و بعضی از پسرها در سنین ۲۰-۳۰ سال حتا مایل به داشتن رابطه با زنان بزرگتر از خودشون هستن ( چون اون افراد تجربه ی بیشتری دارند و جا افتاده تر هستند. )

Suspected Girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
علوم‌تربیتی
تلگرام

به نقل از مازیمون :
مردونگی کردن خیلی ربطی به سن و سال نداره. داشتن رفتار مردونه لزومن به معنی ریاست و ستون خانواده بودن نیست. رفتار مردونه داشتن حتا نیاز به یک زن نداره!

و خوب همونطور که گفتم اگه میگند مرد باید چند سالی بزرگتر باشه به خاطر اختلافی هست که بین مرد و زن برای دوران یاییسگی مرد تا سرد شدن مرد از رابطه ی جنسی وجود داره.

یعنی اگه زن نسبت به مرد زودتر سرد بشه ممکنه مشکل به وجود بیاد ( باز هم ممکنه لزومی نداره افرادی هم هستن که با وجود بزرگ تر بودن زن نسبت به مرد رابطه خوبی داشتند ).

و خوب زندگی مشترک برای اینه که دو نفر به جای یک نفر فکر کنن و بتونن تصمیمات بهتری بگیرن. و بعضی از پسرها در سنین ۲۰-۳۰ سال حتا مایل به داشتن رابطه با زنان بزرگتر از خودشون هستن ( چون اون افراد تجربه ی بیشتری دارند و جا افتاده تر هستند. )

کلا خوشم میاد ازت همه جا فعالی :D :-"
ببین باهات موافقم که مردونگی نیازی ب اینا نداره ولی اکثر پسرا همین جوری ان!.. یعنی دوست دارن با یه دختر کوچیک تر از خودشون باشن.. تا حامیش باشن.. تا حس کنن پشتوانه اشن و حس مردونگی بهشون دست بده
ولی خب بنظر من وقتی با یکی بزرگتر از خودشون باشن هیچوقت نمیتونن این حسارو مثل همون حس حامی بودن رو تجربه کنن چون مثلا وقتی تو 20 سالت باشه و با یه دختر 25 ساله بپری اون هیچوقت نیازی ب کمک تو نداره که!
بعدشم ب همون دلیل که میگی جا افتاده ترن و تجربه ی بیشتری دارنه که اکثر پسرا دوست ندارن با بزرگتر از خودشون باشن چون اونموقع واقعا احساس کوچیکی میکنن و بعدشم از این احساسا که غرورشون خرد شده و اینا!
من خودم یکی دو مورد دیدم!

N.KH

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی برق - الکترونیک

فاصله ی رسیدن به بلوغ عقلی مردها و زن ها به طور میانگین 5 یا 6 سالِ(مردها دیرتر) بخاطر اینکه از لحاظ عقلی و فکری در یک حد باشن !

یه سری هام واسه این معتقدن که زن ها بعد از بچه دار شدن شکسته میشن و طراوت ظاهریشونو از دست میدن پس اگه مرد ها بزرگ تر باشن این طوری زن بزرگتر یا پیز تر به چشم نمیاد (از لحاظ ظاهری)

یا شایدم این باشه که اگه مرد سن بیشتر داشته باشه و بزرگ تر باشه ناخود آگاه زن بهش اطمینان بیشتری داره (از لحاظ تکیه گاه و پشتیبان و اینا )
h-: :-??

دل آرام.

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت

به نقل از مازیمون :

این رو توی یه تاپیک دیگه هم گفته بودی، و جدن برام سواله که چرا. منظورم اینه که این حرفی که میزنی نظر شخصیته؟ دلیلی براش داری؟ یا چی؟

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از دل آرام. :
این رو توی یه تاپیک دیگه هم گفته بودی، و جدن برام سواله که چرا. منظورم اینه که این حرفی که میزنی نظر شخصیته؟ دلیلی براش داری؟ یا چی؟

برای کدوم بخشش منظورت هست ؟

اینکه یک زن در سنین حدود 55 سالگی دوره یاییسگی رو میگذرونه ؟
خب بدیهتن این نظره شخصیه من نیست! یعنی این اصلن از حیطه تخصصی من خارجه و نمی تونم بدیهتن در موردش نظره شخصی داشته باشم!

اگه منظورت اتفاقات و پیامد های این دوره از زندگی یک زن هست که باز هم من تخصصی درش ندارم.
تو ویکی پدیا می تونید در بادش بگردید یا از پزشک زنان بپرسید!

من نظره شخصیمو اصلن نگفتم :)))))

نظره شخصیه من اینه که خیلی بستگی به سن فرد داره.
مثلن یک پسر شاید در حدود سنی 16-20 زنانی با سنه بالاتر از خودش رو ترجیح بده تا از بی تجربگی در بیاد و در کناره این موضوع افراد هم سنش هنوز رشد جسمیه کافی نداشتن.

کمی که بزرگتر میشه افراد هم سن خودش رو شاید بیشتر دوست داشته باشه.

دل آرام.

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت

به نقل از مازیمون :
برای کدوم بخشش منظورت هست ؟

اینکه یک زن در سنین حدود 55 سالگی دوره یاییسگی رو میگذرونه ؟
خب بدیهتن این نظره شخصیه من نیست! یعنی این اصلن از حیطه تخصصی من خارجه و نمی تونم بدیهتن در موردش نظره شخصی داشته باشم!

اگه منظورت اتفاقات و پیامد های این دوره از زندگی یک زن هست که باز هم من تخصصی درش ندارم.
تو ویکی پدیا می تونید در بادش بگردید یا از پزشک زنان بپرسید!

من نظره شخصیمو اصلن نگفتم :)))))

نظره شخصیه من اینه که خیلی بستگی به سن فرد داره.
مثلن یک پسر شاید در حدود سنی 16-20 زنانی با سنه بالاتر از خودش رو ترجیح بده تا از بی تجربگی در بیاد و در کناره این موضوع افراد هم سنش هنوز رشد جسمیه کافی نداشتن.

کمی که بزرگتر میشه افراد هم سن خودش رو شاید بیشتر دوست داشته باشه.
نه نه منظورم این بود که چرا میگی که دلیلش اینه، قبلن فکر نکرده بودم که ممکنه دلیلش یاعسگی و اینا باشه. بیشتر فک میکردم واسه اینه که زنا مردای قوی تر رو ترجیح میدن و مردا هم از قوی تر بودن خوششون میاد:D حالا این حدسه ولی از اونجا که معمولن با دلیل و این چیزا حرف میزنی میخواستم بدونم از کجا میدونی که مردم دیگه به خاطر یاعسگی و اینا این کارو میکنن و دلیل اصلیش اینه

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

به نقل از دل آرام. :
نه نه منظورم این بود که چرا میگی که دلیلش اینه، قبلن فکر نکرده بودم که ممکنه دلیلش یاعسگی و اینا باشه. بیشتر فک میکردم واسه اینه که زنا مردای قوی تر رو ترجیح میدن و مردا هم از قوی تر بودن خوششون میاد:D حالا این حدسه ولی از اونجا که معمولن با دلیل و این چیزا حرف میزنی میخواستم بدونم از کجا میدونی که مردم دیگه به خاطر یاعسگی و اینا این کارو میکنن و دلیل اصلیش اینه

خوب لزومی نداره تنها دلیلش این باشه. ولی با فرض اینکه دلیل اولیه به وجود اومدن چیزی به اسم جفت تولید مثل بوده. میشه در نظر گرفت که این اختلاف سن بیشتر برای این بوده که باروری رو به بالاترین حده خودش برسونه. حالا شاید الان معنیشو به اون شکل از دست داده باشه ( و خوب الان تعداد افرادی که با هم سنه خودشون ازدواج می کنن خیلی بیشتر شده )

samira16

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبد کاووس
مدال المپیاد
ندارم :-"
دانشگاه
دانشگاه گلستان-گرگان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

غرور مرد هیچوقت اجازه نمیده حتی تصور کنه طرفش الان ازش بزگتره بیشتر میفهمه (< دلش میخواد قویتر و عاقلتعاقلتره
کمن اینجور کیس ها ولی خوب هستن ما داریم همچین کیسی که دختره 4_5 سال بزگتره :D
ولی خوب این که مردا دیرتر به بلوغ عقلی میرسن فکر میکنم نسبی باشه خیلی. میشناسم مثن پسره 24 سالشه انقدر پختست که بش میخوره حتی 30باشه! :>

m.h.amini

مهندس
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1!
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
مدال المپیاد
.
دانشگاه
.
رشته دانشگاه
.

دوستان مثلا یه سال بزرگتر بودن زن و فاصله سنی کم مشکلی به جود میاره ایا؟ فک نکنم

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

من تنها چیزی که میدونم اینه که وقتی 30 سالشون شد بچه بیارن بعدش اختلاف سنی زیاد میشه خوب نیس :-?
ازدواج بالا 30 سال به نظرم خیلی مسخره و کسل کنندس :|
دو طرف خیلی خیلی پخته و بزرگن :|
بین 25 تا 30 خوبه به نظرم :-?

بالا