پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین
منم به تاثیر در ناخودآگاه معتقدم،از زمانی که شبکه فارسی 1 شروع بکار کرد شاهدین ک چقدر آمار طلاق افزایش پیدا کرد و خیلی از خانواده ها بهم ریخت مثلا پس میشه نتیجه گرفت ک تاثیر داره،از طرفی مسائلیو رواج داد ک بهیجوجه قبل ازون به این فجاهت نبود و حتی با مطرح کردنشون حرمتی ک بین افراد خانواده و بین والدین و فرزند بود شکسته شد.در خانواده های ایرانی ک بهیچوجه به بچه ها اجازه داده نمیشه با مسائلی از قبیل فحشا و خیانت و... برخورد کنن این برخورد ناگهانی میتونه باعث یک فاجعه بشه،مثل همین بلوغ زودرس و مشکل بیشتر جوونای امروزی(خودارضاعی) البته اگه خانواده ها بتونن ین مسائلو کنترل کنن ک کار بسیار بسیار سختیه احتمال داره این مشکلات کمتر پیش بیاد...
بعضی وقتا آدم یه پستایی میخونه که اصلا نمیشه جواب نداد ! مخ آدم سوت میکشه !
اولا که این آمار طلاق رو که شما میگی من خبر ندارم ! چون تو مملکت هیچ نهادی نیست درست حسابی آمار بده ! آماری هم بیرون بیاد پس فرداش یه نهاد دیگه آمار کاملا عکسشو میده بیرون و مال اونیکی رو رد میکنه ! پس لطفا مستند حرف بزنید !
و بعد هم من فرض میکنم آمار طلاق رفته باشه بالا ! شما بر اساس چی میگی که علتش ماهواره بوده ؟! صرفا برای اینکه هم زمان بودن !؟ بعد احیانا به ذهنتون نرسیده که احداث فارسی 1 و منو تو همزمان با خیلییی چیزای دیگه شد ؟ جریانات بعد از انتخابات ؟ تحریمای شدید ؟ افتضاحات شدید داخل دولت مثل اختلاسای عظیم که هر روز یه نفر میاد تهدید میکنه یه اختلاس دیگه رو افشا میکنه ؟ دو دستگی بین خود حکومت تا جایی که بش میگید "جریان انحرافی " ؟ فاجعه تو بازار و تا 10 برابر شدن قیمت بعضی چیزا ؟ اینکه یه جو ثبات نداره بازار ما رو شیشه های شیر میزنن قیمت فقط برای 10 روز معتبر است ؟
بعد همه این عوامل رو ول کنیم ... عامل طلاق بالا ... نا امیدی جامعه ... آمار بالای خودکشی ... همه و همه چیه ؟ ماهواره !!!
پس نه ! اگه هم تاثیر داشته باشه اینجوری با این استدلال شما نمیشه نتیجه گرفت که تاثیر داره !
مسائلیو رواج داد که هیچوقت به این فجاهت نبودن ؟ دوست عزیز شما الان حدود 16-17 سالته ! اون زمان فرض میکنیم 14-15 سالت بوده ! اینکه تا اون موقع به گوشت نخورده بوده خیلی چیزا اصلا به این معنی نیست به این فجاهت نبودن ! ماهواره فحشا رو گسترش داد ؟ فارسی 1 ؟ میشه بگید چطوری ؟
این که با مطرح کردن یه سری مسائل مثلا دوست دختر دوست پسر یه سری تابو ها شکسته شد رو کاملا موافقم ! ولی اصلا اینو چیز بدی نمیدونم ! خانواده ها باید یاد بگیرن به جای اینکه از مسائل جامعه فرار کنن باش خودشونو هماهنگ کنن ! حالا یکی خانواده بیدینیه یاد بگیرن به بچه ها آموزش بدن که پس فردا گندش در نیاد ! یکیم خانواده شدیدا مذهبی ! به جای اینکه نادیده بگیرن و بترسن از بحثش بیان عقاید بچه هاشونو قوی کنن پس فردا اینجوری نشه کلی آدم زیر لباس روحانی هزار جور کثافت کاری کنن !
اینکه ناگهانی شد رو قبول ندارم ! تو خانواده هایی که من دیدم کاملا سیر تدریجی بود ! ولی اگه تو خانواده ای هم ناگهانی شده باشه تقصیر خود اون خانوادست که اینهمه سال سعی کرده خودشو محدود کنه و از مهمترین بحثای جامعه فاصله بگیره !
اینکه خود ارضایی و بلوغ زود رس رو چطوری به ماهواره ربط دادید رو هم واقعا نفهمیدم ! ولی اگه تصاویر مستهجن منظورتونه وظیفه خانوادست که کنترل کنه اصلا هم کار سختی نیست ! یه سری شبکه خاصه که باید قفل یا پاک شه ! وگرنه یه شبکه مثل منو تو یا فارسی وان همه رو سانسور میکنن ! کلا خود سریالایی که پخش میشه چون اکثرا خانوادگی هست صحنه ای نداره به اون صورت !