• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ariadne
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    633
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

به نقل از پویا م :
درسته ولی من می‌گم چرا به جای اینکه خودمون رو درست کنیم و گول نخوریم، اون چیزی که می‌تونه رو ما تاثیر بذاره رو حذف کنیم؟ حرفت اینه که به خاطر این که ما جنبشو نداریم و تغییرمون می‌ده کلا ماهواره با فواید و مضراتش حذف کنیم. من می‌گم باید خودمون رو درست کنیم. نه اینکه ماهواره رو حذف کنیم. یهو بگو سیگار هم کلا حذف کنیم دیگه! هر چند که با این موافقم ولی خب باید خودمون رو درست کنیم تا اینکه زور بزنیم سیگار رو حذف کنیم!
آخه من حرفم فقط اینه.... خیلی وقتا نمیفهمیم یه چیزی بده...یه جوری اونو جوله میدن که انگار خیلی هم خوبه... .

به نقل از Mr.Mamareza :
آخه من حرفم فقط اینه.... خیلی وقتا نمیفهمیم یه چیزی بده...یه جوری اونو جوله میدن که انگار خیلی هم خوبه... .
الان فرض کن من صریحا اینجا می‌گم ماهواره بد هست طبق حرف تو. خب حالا من می‌گم بیایم خودمون رو درست کنیم که ازش تاثیر نگیریم به جای اینکه حذفش کنیم چون بده. حیف از بین بردن خوبی‌هاش نیست که به خاطر تنبلی ما در تغییر کردن و تکامل یافتن، از بین بره؟

به نقل از پویا م :
الان فرض کن من صریحا اینجا می‌گم ماهواره بد هست طبق حرف تو. خب حالا من می‌گم بیایم خودمون رو درست کنیم که ازش تاثیر نگیریم به جای اینکه حذفش کنیم چون بده. حیف از بین بردن خوبی‌هاش نیست که به خاطر تنبلی ما در تغییر کردن و تکامل یافتن، از بین بره؟
ا
دوست عزیز انسان ها یک سری جوهره و ویژگی ها دارن که مال انسانیتشونو و قابل تغییر نیس انسان اگه قرار بود تاثیر نپذیره انسان نبود...

به نقل از Mohammadreza128 :
دوست عزیز انسان ها یک سری جوهره و ویژگی ها دارن که مال انسانیتشونو و قابل تغییر نیس انسان اگه قرار بود تاثیر نپذیره انسان نبود...
انسان قابلیت این رو داره که درباره‌ی بعضی از مفاهیم تاثیر ناپذیر باشه! شما می‌گی نداره؟

به نقل از پویا م :
انسان قابلیت این رو داره که درباره‌ی بعضی از مفاهیم تاثیر ناپذیر باشه! شما می‌گی نداره؟
ا
چند نسل؟؟ ۱،۲ مطمئن باشید وقتی میخوان بمون اینو دیکته کنن بلاخره به یه نسلمون وارد میکنن

ماهواره در کل چیز بدی نیست چون وقت آدمای بیکارو پر می کنه ;D
اما از خیییییییییییییییییییییییلی جهات واقا اثر منفی میذاره
بچه هایی که از اول زندگیشون ماهواره نگاه میکنن از همون بچگی به چیزایی عادت میکنن که ممکنه با فرهنگ یه جامعه تعارض داشته باشه این اشکالی نداره که بخوایم اوقات فراغتمون رو اونجور که دوست داریم پر کنیم ...
اما اگه ماهواره تو یه خونه باشه باعث خیلی پیشرفت هارو میگیره و باعث می شه آدم نه تنها اوقات فراغتش رو با اون پر کنه بلکه از خیلی کاراشم بزنه تا فیلم های اونو نگاه کنه ...
شاید اگه تلویزیون ما 15 شبکه داشته باشه و ماهواره ده به توان ان تا شبکه داشته باشه باعث بشه ما کمتر وقتمون رو صرف (بووووووق) کنیم.

الان که داشتن ماهواره عادی شده پس دیگه نمیشه حذفش کرد پس باید خودمونو تغییر بدیم یعنی باید به صورت درست ازش استفاده کنیم
برنامه های آموزنده رو نگاه کنیم نه...ها رو که جز مشکل چیزه دیگه ای ایجاد نمیکنه.

فرهنگ سازی ! البته که پیشگیری بهتر از درمان است ! به بچه ها و خانواده ها یاد بدن ! آگاهشون کنن این شبکه این فیلم چی میخاد تو ذهن اون بچه ات بگنجونه خودت خبر نداری بنده خدا ! بعد دو رور دیگه خودت میگی بچه ام از کجا اینجوری بار اومده !

در مورده هيچي به نظره من نميشه انقدر كلي صحبت كرد...خوانواده هاي ايراني؟!
خيلي طيفه وسيعيه...من عمو و بابا و عمم كه توي يه خانواده بزرگ شدن الان 3 تا خانواده ي كاملا متفاوت رو تشكيل داد...به نظره من توي يه خانواده اي ميشه با فرهنگ سازي واردش كرد اما تو يه خانواده اي امكانش وجود نداره...بايد خوده خانواده با بررسي تك تكه شرايط تشخيص يدن كه اصلا وجودش لازم هست يا نه...

بستگی به خانوادش داره اما در کل مناسبه،چون حداقل چیزایی که نشون میده خیلی قشنگ تر و بهتر از تلویزیون خودمون هستش.

Back
بالا