ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    632

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

:D (;نظر کلی من اینه که ماهواره چیز بدی نیست
این همه راه وجود داره که جوونا رو منحرف کنه؟
من نمیدونم چرا فقط به این گیر میدن...
...
در مورد اخبار هم به نظر نمیشه اعتماد کرد بهشون مخصوصا تو بخش سیاسی اخبار
واقعیت اینه که اخبار ایران داره میگه :
همه جا ی دنیا وضع خرابه ما وضعمون خوبع
اخبار کشور های دیگه هم میگن :
هر اتفاقی بیفته ... هر بدبختی پیش بیاد ... اصن هر کاری انجام بشه تقصیر ایرانه ... و هیچ جای دنیا بد تر از ایران نیست

واسه همین میگم نمیشه بهشون اعتماد کرد...
ببخشید یه دفه پریدم وسط بحثتون !!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از Puppet :
:D (;نظر کلی من اینه که ماهواره چیز بدی نیست
این همه راه وجود داره که جوونا رو منحرف کنه؟
من نمیدونم چرا فقط به این گیر میدن...
...
در مورد اخبار هم به نظر نمیشه اعتماد کرد بهشون مخصوصا تو بخش سیاسی اخبار
واقعیت اینه که اخبار ایران داره میگه :
همه جا ی دنیا وضع خرابه ما وضعمون خوبع
اخبار کشور های دیگه هم میگن :
هر اتفاقی بیفته ... هر بدبختی پیش بیاد ... اصن هر کاری انجام بشه تقصیر ایرانه ... و هیچ جای دنیا بد تر از ایران نیست

واسه همین میگم نمیشه بهشون اعتماد کرد...
ببخشید یه دفه پریدم وسط بحثتون !!
ا
باریکلا خودتون اخبار رو گفتید ما هم میگیم اخبارش برای جوونا بده دیگه نمیگم مسابقه رقص تی وی پرشیا بده خب اون نظر شخصیه هر فرده به نظر من خیلیم خوبه
توی موضوع اخبار ذهن جوونا و بچه ها و حتی بعضا بزرگان رو میخواد منحرف کنه.

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

بچه ها این یه نتیجه ایه ک من خیلی وقته بهش رسیدم ک متاسفانه ب خیلی چیزا نمیشه اعتماد کرد....
اگرم گفتم ک شبکه های خبری خارجی از داخلیا قابل اعتماد ترن، هنوزم ب این موضوع معتقدم چون وقتی ب عقلم رجوع میکنم بازم همین نتیجه رو میگیرم.....

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از raha.pg :
بچه ها این یه نتیجه ایه ک من خیلی وقته بهش رسیدم ک متاسفانه ب خیلی چیزا نمیشه اعتماد کرد....
اگرم گفتم ک شبکه های خبری خارجی از داخلیا قابل اعتماد ترن، هنوزم ب این موضوع معتقدم چون وقتی ب عقلم رجوع میکنم بازم همین نتیجه رو میگیرم.....
ا
امیدوارم زودتر به اشتباهتون پی ببیرین و
بدونین اونا فقط قصدشون شست و شوی مغز هاست که الان میبینم تاحدودی موفق بودن:)

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

خوب ب نظرم اینجا هم دموکراسی بهترین چیزه....
تو نظر خودتو داری و من نظر خودمو ولی بهت پیشنهاد میکنم ک یکمی با دید وسیع تر و یکمم ملایم تر ب قضیه نگاه کنی...

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

دقیقا به جنبه بستگی داره...یه نفر ظرفیتش رو نداره خب نباید ببینه
از لحاظ شست و شوی مغزی هم به نظرم اگه فرد با دلیل به اعتقاداتش پایبند باشه نه صرفا چون به اونا باید اعتقاد داشته باشه پس تحت تاثیر قرار نمیگیره!خب اگه فرد ببینه دلیلی که آورده میشه از دلایلی که اون داره محکم تر هستن (تو هر زمینه ای )خب اعتقاداتشو تغییر میده یا میره جست و جو میکنه راجع به موضوع...به علاوه ماهواره و مخصوصا شبکه های خبری سانسور های خبری که تو ایران هست رو نشون میدن و کمک میکنه بفهمیم واقعا تو حکومت چه ضعف هایی هست!چون اخبار داخلی...
بحث رو سیاسی نمیکنم دیگه
اما شبکه هایی هم هستن که روی افراد کوچکتر مثل بچه ها تاثیر بد میزاره که خوب به مراقبت خانواده مربوطه افراد بزرگ هم همونطور که گفتم جنبه مهمه و ظرفیت و قوه ی تعقل و استدلال طرف که ببینه چی درسته چی اشتباه!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از raha.pg :
خوب ب نظرم اینجا هم دموکراسی بهترین چیزه....
تو نظر خودتو داری و من نظر خودمو ولی بهت پیشنهاد میکنم ک یکمی با دید وسیع تر و یکمم ملایم تر ب قضیه نگاه کنی...
ا
متاسفانه ما فکر میکنیم دمکراسی یعنی سکوت در مورد نظرات همه نه این نیس حقیقتا...

من کاملا منطقی میگم...
شما که میفرمایی بی بی سی فارسی خبر گذاری بس خوب و پاک و درسته و قابل اعتمادیه بیا قشنگ جواب سواله منو:
آیا دولت انگلیس دلش برای ماسوخته که بیان یه شبکه برای ما راه بندازن بی هیچ تبلیغات که پولی در بیاره؟

بده خیلیا تو این تاپیک جواب دادن گفتن:
که اینجور خبر گزاریا خبرشون صحیحه ولی جهت دهی دارن

و منم قبول کردم و گفتم که خبراشون راسته اکا تحلیلاشون و... جهت دهی شدس و اصلش هم همینه.
اما انگار عقل شما میفرماید نه اینا خیلیم خوبن و واسمون سود داره و...

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

به نقل از Mohammadreza128 :
متاسفانه ما فکر میکنیم دمکراسی یعنی سکوت در مورد نظرات همه نه این نیس حقیقتا...

من کاملا منطقی میگم...
شما که میفرمایی بی بی سی فارسی خبر گذاری بس خوب و پاک و درسته و قابل اعتمادیه بیا قشنگ جواب سواله منو:
آیا دولت انگلیس دلش برای ماسوخته که بیان یه شبکه برای ما راه بندازن بی هیچ تبلیغات که پولی در بیاره؟

بده خیلیا تو این تاپیک جواب دادن گفتن:
که اینجور خبر گزاریا خبرشون صحیحه ولی جهت دهی دارن

و منم قبول کردم و گفتم که خبراشون راسته اکا تحلیلاشون و... جهت دهی شدس و اصلش هم همینه.
اما انگار عقل شما میفرماید نه اینا خیلیم خوبن و واسمون سود داره و...
ای ی ی ی ی ی خدا...... چرا بعضیا این جورین ک هر چی میگی بازم حرفه خودشونو میزنن؟؟؟؟؟
من 999 بار گفتم"ب هیچ رسانه و شبکه خبری تو دنیا نمیشه 100% اعتماد کرد ولی من به چشمام بیشتر از همه اعتماد دارم و چشمام بهم میگن ک شبکه های امثال BBC اطلاعاتشون به واقعیت نزدیک تره...."
آخه چرا حرف تو دهن من میذاری؟ من کی گفتم"بی بی سی فارسی خبر گذاری بس خوب و پاک و درسته و قابل اعتمادیه؟؟؟؟؟"
من میگم حتی اگه یه شبکه خبر جهت دار باشه هم باز بهتر از بی خبریه... چون اگه آدم خبر درست به دستش برسه میتونه اون اخبارو خودش تحلیل کنه ولی اگه اخبار درست دنیا به دستت نرسه از کجا میخوای تحلیل کنی؟؟؟؟

spider girl

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
بندرعباس
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
مکانیک

کسی که ماهواره داره میتونه از خوب ترین چیزها ببینه تا بدترین چیزها منظورم فقط فیلم نیس
دیدن بهترین یا بدترین هم فقط با خود طرفه یعنی مثلا من میدونم شبکه فارسی1 بده خب خودم نگاه نمیکنم
خب من خودم به شخصه یه دلیل اینکه ماهواره رو انتخاب میکنم تا تلویزیون ایران اینکه شبکه های ماهواره یه موضوع کلی دارن مثلا یه شبکه فقط کارتون داره یه شبکه فقط فیلم داره یه شبکه فقط برنامه علمی داره ولی تلویزیون ایران نه! واسه دیدن یه برنامه خاص تو شبکه های ایران تو باید با ساعت پخش اونا تنظیم باشی ولی تو شبکه های ماهواره همون لحظه اگه برنامه علمی میخوای میزنی کانال خودش! من اینو یه مزیت شبکه های ماهواره نسبت به شبکه های ایران میدونم
ولی من خودم ماهواره رو بد نمیدونم نمیشه چون در کنار خوبی هاش بدی هم هست بگی کلا نه
خب همش به خودت بستگی داره که از بدی هاش استفاده کنی یا خوبی هاش
کسی که شما رو مجبور نمیکنه فیلم فارسی1 ببینید پس از همون اول نبینید!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از raha.pg :
ای ی ی ی ی ی خدا...... چرا بعضیا این جورین ک هر چی میگی بازم حرفه خودشونو میزنن؟؟؟؟؟
من 999 بار گفتم"ب هیچ رسانه و شبکه خبری تو دنیا نمیشه 100% اعتماد کرد ولی من به چشمام بیشتر از همه اعتماد دارم و چشمام بهم میگن ک شبکه های امثال BBC اطلاعاتشون به واقعیت نزدیک تره...."
آخه چرا حرف تو دهن من میذاری؟ من کی گفتم"بی بی سی فارسی خبر گذاری بس خوب و پاک و درسته و قابل اعتمادیه؟؟؟؟؟"
من میگم حتی اگه یه شبکه خبر جهت دار باشه هم باز بهتر از بی خبریه... چون اگه آدم خبر درست به دستش برسه میتونه اون اخبارو خودش تحلیل کنه ولی اگه اخبار درست دنیا به دستت نرسه از کجا میخوای تحلیل کنی؟؟؟؟
خب پس شما پستای من حداقل تو این صفحه رو نخوندین :>

بنده عرض کردم من و خیلیا تحلیل میکنیم و خودمون به نتیجه میرسیم و قشر زیادی هم تاثیر میگیرن مشکل از ماستت که خبر کم میدیم (خبرگذاریامون و اخبارمون) خوبی از اونا نیس به هیچ وجه

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

به نقل از Mohammadreza128 :
خب پس شما پستای من حداقل تو این صفحه رو نخوندین :>

بنده عرض کردم من و خیلیا تحلیل میکنیم و خودمون به نتیجه میرسیم و قشر زیادی هم تاثیر میگیرن مشکل از ماستت که خبر کم میدیم (خبرگذاریامون و اخبارمون) خوبی از اونا نیس به هیچ وجه
چرا همشو خوندم.....
به نظرم دیگه بحث داره از حالت نرمال خارج میشه. پیشنهاد میکنم تمومش کنیم....
ب عنوان کلام آخر: هر وسیله ای میتونه دو سو داشته باشه. + و -- . همین اینترنتی ک الآن داری ازش استفاده میکنی و یا حتی چت میتونه کلی جنبه خوب یا بد داشته باشه و این موضوع فقط ب طرز استفاده تو از اون وسیله برمیگرده...

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از raha.pg :
چرا همشو خوندم.....
به نظرم دیگه بحث داره از حالت نرمال خارج میشه. پیشنهاد میکنم تمومش کنیم....
ب عنوان کلام آخر: هر وسیله ای میتونه دو سو داشته باشه. + و -- . همین اینترنتی ک الآن داری ازش استفاده میکنی و یا حتی چت میتونه کلی جنبه خوب یا بد داشته باشه و این موضوع فقط ب طرز استفاده تو از اون وسیله برمیگرده...
دوست عزیز خودتون دارید میگید وسیله پس منظورتون ماهوارس اکی موافقم ماهواره یه وسیله اینجوری ازش استفاده بشه

خیلی از شبکه های این مثل همین اخبارش برای بچه ها و افراد ساده مثل سایت های بد اینجان و به طرز استفاده ربط نداره
حرف منم همین بود

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

از اون جایی که وسایل انحراف زا به مقدار کافی در همه جا در دسترس هست این یه دونه نباشه هم فرقی نمیکنه..ولی بودنش فایده های خوبی هم داره..
خیلی چیزا که سانسور میشه رو میشنوی تازه..

parastoo.r

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد

بنظر منم اصلا ماهواره چیز بدی نیس ^-^ :P کسی کاز نظر اخلاقی مشکل داشته باشه هرکاریم بکنن بازم درست بشو نیس....هر چیزی هم خوبی داره هم بدی مزایا ماهواره هم کم نیس :)

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

+ در صورت فرهنگ سازی و استفاده به جا همه چیز مناسب میباشد . :)

سجاد بسکتی

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

با توجه به فرهنگ اسلامی ما و جنبه افراد ((نه)) ^#^

mlg

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan2
شهر
mashhad
مدال المپیاد
المپیادریاضی رتبه اول استان

واقعا به درک افراده!بعضیا زود جو گیر میشن وقتی بعضی چیزا رو میبینن!واز اون جایی که همه مردم ما از جمله من همین جورین اصلا به درد نمیخوره! O0

• لایک
امتیازات: MINU1

AliM

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
نمونه شاهد
شهر
تهران

بدي يا خوبيش به اوني كه استفاده مي كنه بستگي داره!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮ

در مورد خبر گذاری های ماهواره باید گفت که هر رسانه ای براساس سیاست های خودش یک سری جهت دهی ها به اخبارش انجام و از دید خاصی تحلیل ارایه میده
دیدن تمامی تحلیل به نزدیک تر شدن به واقعیت کمک میکنه و چیز کاملا مفیدیه
اما در مورد اینکه خوبتر کدومه باید گفت در امر جهت دهی رسانه های ایرانی بسیار ضعیف عمل میکنن،مخاطب رسانه ی داخلی به راحتی احساس دروغ بودن و گول خوردن بچگانه بهش دست میده
فرض کنید آمریکا پیشنهاد یک نشست داده،تیتر خبری ایران:آمریکای ترسو و ایران عزتمند
متن خبر در مورد پیشنهاد یک نشست جدیده که طبق سیاست های رییس جمهور جدید قراره در مورد ایران انجام بگیره

Behnoosh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan1
شهر
Mashhad
مدال المپیاد
fizik. nesfe vel krdm
دانشگاه
University of Tehran
رشته دانشگاه
Material science and Metallurgy engineering

به نظر من کاملا خوبه. فردی که قراره با برنامه های ماهواره منحرف شه مشکل از طرز دیدگاه خودشه.اگر ماهواره هم نبینه با چیز های ساده تر منحرف میشه.
مثل کشور خودمون که هر چقدر فنرو فشرده تر میکنن میل به آزادی (ویا حتی فساد) بیشتر میشه.
کسی که از بچگی درونش نهادینه بشه که به همه چیز به چشم انحرافی ( چه کلمه ای شد :D) نگاه نکنه براش دیدن برنامه های ماهواره نه تنها جذاب نیست بلکه بعد از یه مدتی عامل دفع یا بی محلی میشه.
(من صرفا منظورم برنامه های غیر خبری بود)

بالا