ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    632

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

هر چیزی جنبه میخاد
یکی جنبه ی ماهواره رو داره این میشه مفید
یکی جنبشو نداره میشه مضر

skYboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

همون جوری ک دوستان اشاره کردن داشتن یا نداشتن ماهواره رابطه تنگاتنگی با سطح فرهنگ،سوادو ب اصطلاح همون جنبه هر خونواده داره؛
اما باید توجه کنیم ک این وسیله جز چیزایی ک ب تکنولوژی مربوط میشه و جلوی تکنولوژِی رو نمیشه گرفت،نمونه ش همون جمع کردن دیش ا ا خونه ا توسط دولت گرفته تا این ک بابای ه خونواده ای این چیزارو کلا و3 بچه هاش قدغن کنه و ...اتفاقا شاید این باعث تشدید اثرش تو جامعه یشه. [-( [-(

mohammadpasan1373

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
مدال المپیاد
آقا ما نخوندیم ولی تو برو!!!!خداییش ضرر نمیکنی!
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

راستشو بخای هر چیزی ی جنبه + داره و ی جنبه منفی!
حتی ی دارو هم ضرر داره ولی ما موقعی ازش استفاده میکنیم ک فایدش بیش از ضررش باشه!
ماهواره هم همینطوره!
یعنی برا هر خونواده با دیگری فرق داره!
ب طرز تربیتو و سطح فکرو( :-&حالم ب هم میخوره از گفتن چیزای تکراری)...وابسته هس.
اگه ی خونواده ای حس میکنه ک تاثیر مثبتش از منفیش بیشتره ازش استفاد کنه و اون یکی خونواده ک براش مفید نیس خب متقابلا ازش استفاده نکنه!!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮ

من اصلا دلیلی نمیبینم بد باشه
خیلیم خوبه
اصلا کی این فیلمای کلمبیایی مسخره رو نیگا میکنه
اینقد بدم میاد
بنظرم این فیلمارو خرم بزنی نیگا نمیکنه
این همه چیز جذاب داره
شبکه های فارسی زبانم شاید دو سه چهارتاش خوب باشن
من حتی به بقیشون دست نمیزنم بس که مخزرفن

hinah

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمون
شهر
دیارمون
دانشگاه
هر جا قسمتم باشه
رشته دانشگاه
ژنتیک یا زنان

ماهواره بستگی داره بخوای از چه جنبه ای ازش استفاده کنی!!!
هم خوبه هم بد
ولی من اصلا واسه بچه های زیر 10 سال مناسب نمیدونم! خیلی مشکلات واسه بچه ها داره که تو هر خونه ای بچه هست!پس نداشتنش به داشتنش میارزه!

لیدا

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1نیشابور
شهر
نیشابور

به نظر من بستگه به طرفش داره

البته کلا تاثیر بدو داره (چه بخوای چه نخوای)

اما اگه بلجنبه باشه و شر چیزی رو یاد نگیره خب خوبه!!

یادآوری کنم که شبکه هاشم مهمه مثلا مستنداش خیلی خوبه B-) :-" :-"

melika15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۲
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1395
تلگرام
اینستاگرام

به نظر من ماهواره برای کسایی که جنبشو دارن نه تنها بد نیس بلکه نگاه کردن اون سرگرم کننده هم هست البته بیشتر کانال های ماهواره خیلی بیخودن.شاید از تو ماهواره بتونی 3-4 تا کانال خوب پیدا کنی که کانال های خوبشم واقعا سرگرم کننده ان و سریال ها وبرنامه های طنز وعلمی مناسب هر سنی میذارن ولی اگه راجب تلویزیون ایران بگم که هم تعداد کانالاش کمه و هم تعداد برنامه های خوب و سرگرم کنندش .البته جدیدا به تعداد کانالاش داره اضافه میشه به هر حال هر کی نظر خودشو داره اینم نظر منه.

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

فیس بوک
ماهواره
چت
و خیلی چیزای دگ
همه اینا رو هم میشه ازشون استفاده درست کرد.....همم میشه ب بدترین شکل مورد استفاده قرار بگیرن.....اینا همه بسته ب جنبه طرف داره.
خیلی بده ب نظر من ک بعضیا بدون فکر همه چیو رد میکن و نمیدونن از خیلی چیزا میشه استفاده درست کرد و دلیل نمیشه چون اونا ردش کردن بد باشه اگ آدمی با ظرفیت باشه از همه چی ب بهترین شکل میتونه استفاده کنه.....ظرفیت مهمه

iman95

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
بيرجينيا
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
ماوراي درك شماست نمي گم دلت

به نظر من چيزي كه خيلي بيشتر از جنبه اهميت داره زاويه ديد فرد محسوب ميشه به طور مثال شايد يه صحنه كه واسه خيلي ها هيچ شكلي نداشته باشه واسه يكي ديگه مشكل دار باشه.البته جنبه هم بي تاثير نيست ولي در كل با توجه به صدا و سيماي خودمون ماهواره يه چيز ضروري هست.

mohammad.se

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
دامغان

به نظر من اصلا ماهواره خوب نیست همش صحنه های حرام داره و چند تا شبکه ی خوب محدود بیشتر نداره . ماهواره برکت رو از زندگی میبره.

MINU1

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
مشهـــــد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

بستگی به نحوه ی استفادش داره

Shaghayegh11

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
سیرجان-کرمان
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

تو ماهواره هم شبکه و برنامه خوب هست هم بد.این دیگه به خود طرف بستگی داره که چی ببینه.شبکه هایی مثه فارسی وان ارزش دیدن نداره.ولی وقتی در کنار فارسی وان، من و تو و نشنال جغرافی هست دیگه دلیلی واسه دیدن اونا نیست.اگه از ماهواره استفاده درست کرد اتفاقا خیلی هم مفیده.

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق

مـن بـه شـخص نظـرم مـثـبت تـو ایـن مـوضـوع چــون مــاهــواره هـیچ مـشـکـلی از نـظر مـا نـداره چـون اسـتفـاده ی خــاصی جـز مـثلـا فیـلم نـگاه کـردن و اخـبار و اینـهـا نـداریـم :)
وقـتی صـدا و سـیمای مـا ایـنـجوریــه پــس ایــن طــبـیــعــی کــه تـو هــر خــونه ای مــاهـواره باشـه و اوقـاتـشـون رو بـگذرونـن یا اخـبـار واقعیـت هـا رو گــوش کـنـن؟ هــــوم؟ :)

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از ' لیــنـا ' :
مـن بـه شـخص نظـرم مـثـبت تـو ایـن مـوضـوع چــون مــاهــواره هـیچ مـشـکـلی از نـظر مـا نـداره چـون اسـتفـاده ی خــاصی جـز مـثلـا فیـلم نـگاه کـردن و اخـبار و اینـهـا نـداریـم :)
وقـتی صـدا و سـیمای مـا ایـنـجوریــه پــس ایــن طــبـیــعــی کــه تـو هــر خــونه ای مــاهـواره باشـه و اوقـاتـشـون رو بـگذرونـن یا اخـبـار واقعیـت هـا رو گــوش کـنـن؟ هــــوم؟ :)
در مورد راست بودن(*کامل بودن) اخبار ماهواره شبهه بسیار است.

fatameh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رفسنجان
مدال المپیاد
یکم واسه زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی یا دکترای ژنتیک

درسته که بستگی به فردش داره ولی من کلا مخالفم باشهیچ وقت اجازه نمیدم تو خونمون بیاد!!!!!ادمش هر چقدر هم که با جنبه باشه اخرش جذب میشه ای بابا چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی!!!!!!!!!!

Neg@r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
دارو ســازی

میدونین چیه بستگی به کانالشم داره ...
مثلا اگه فارسی1 باشه که :|

میلاد14

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
ساوه

ب نظر من اصلا ب جنبه ربطی نداره قبول دارم ک محاسن کمی نداره ولی از طرف دیگه خعلی بخ جامعه لطمه میزنه
مخصوصا برای جامعه ی ما
برای جامعه ای ک داشتن حجاب الزامی نیست شاید اونقدر بد نباشه ولی برای ما ...
اگه بتونن اون برنامه های علمی ماهواره رو تو کانالای خودمون اجرا کنن ب نظر من نصف مشکلات جامعه حل میشه

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

به نظرم آدم نباید خودشو از واقعیات کنار بکشه....جنبه های + ماهواره بیشتر از جنبه های + تلوزیون ایرانه.... اینجا همه جنبه + ماهواره رو مسائل علمی و جنبه های _ رو فیلمای ماهواره میدونن... ولی از نظر من علاوه بر مسائل علمی، مسائل سیاسی ماهواره یه جنبه ی + دیگه ی اونه. با اینکه به هیچ شبکه خبری-سیاسی تو دنیا نمیشه 100% اعتماد کرد ولی بازم به BBC و CNN و... بیشتر از شبکه های خبری خودمون اعتماد دارم....

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮ

درسته و یکی از بهترین چیزایی که ماهواره ایجاد میکنه فضای باز اطلاعاتییه که میده که به هیچ با رسانه های داخلی نمیشه ایجاد کرد
حس آزادی در رسانه های جهانی مثل BBC,CNN,...غیره وجود داره خیلی بیشتره و شنیدن تمامی نظراتو دیدگاه ها با ماهواره امکان پذیر میشه تقریبا(تقریبا چون تقریبا هیچ رسانه ای بیطرف مطلق نیست)

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از White Lord August :
درسته و یکی از بهترین چیزایی که ماهواره ایجاد میکنه فضای باز اطلاعاتییه که میده که به هیچ با رسانه های داخلی نمیشه ایجاد کرد
حس آزادی در رسانه های جهانی مثل BBC,CNN,...غیره وجود داره خیلی بیشتره و شنیدن تمامی نظراتو دیدگاه ها با ماهواره امکان پذیر میشه تقریبا(تقریبا چون تقریبا هیچ رسانه ای بیطرف مطلق نیست)
ا
خیلی ها جنبه همین رسانه های بیگانه دیدن رو ندارن یعنی براشون دیدنش در
به نقل از raha.pg :
به نظرم آدم نباید خودشو از واقعیات کنار بکشه....جنبه های + ماهواره بیشتر از جنبه های + تلوزیون ایرانه.... اینجا همه جنبه + ماهواره رو مسائل علمی و جنبه های _ رو فیلمای ماهواره میدونن... ولی از نظر من علاوه بر مسائل علمی، مسائل سیاسی ماهواره یه جنبه ی + دیگه ی اونه. با اینکه به هیچ شبکه خبری-سیاسی تو دنیا نمیشه 100% اعتماد کرد ولی بازم به BBC و CNN و... بیشتر از شبکه های خبری خودمون اعتماد دارم....
ا
تأسف میخورم که به رسانه های مزخرفی چون بی بی سی فارسی اعتماد بیشتر داریم شبکه هایی که فقط و فقط ساخته شده وا۳ ایران ستیزی....همین سگ ها بی بی سی فارسی ایرانیا رو نژاد پرست خوندم
از اینها بگذریم باز هم میگم یکی به من بگه به چه دلیل شبکه بی بی سی فارسی باید تاسیس شه؟؟ اگه کسی منو توجیه کرد که تاسیس شبکه ای م۳ این که تبلیغاتی نداره و هزینه داره برای چه هدفی بوده)؟
دلشون برای بی اخباری ما سوخته؟

بالا