- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین
من گفتم اباما صب تا شی فک میکنه؟ اولا اوباما و امثال اون اونقد کشور خودشون بدبختی داره که به فکر ما نباشن اونقدا دوما وضع اونا از ما بهتره'؟؟ منظورتون وضع اقتصادیه؟؟:دال وضع بهتری نمیبینم الا چند مورد اقتصادی و آزادی فروئیدی که ما مخالفیم مشکل جوامع غربی با مشکلات ما فرق داره پس صد البته اموزه هامونم باید فرق کنه..
پ.ن: مطمئن باشید شک نکنید شبکه هایی م۳ فارسی ۱ یا حتی خبری م۳ صدای آمریکا و... صرفا جهت تخریب ما هستن و اونها صب تا شب که هیچ شب تا صبحم به فکر تخریب ما هستن.
واقعا برداشتت از حرفا من این بود)؟؟ واقعا اگه فکر میکنی من در این سطح بات بحث میکنم اشتباه میکنی جوابمو میدی...به نقل از پویا م :اونا خودشون همین شبکهها رو دارن و خیلی آزاد تر از اینجا. فرهنگشون هم از حق نگذریم از ما بالاتره! وضعیتشون هم والا اینطور که من میبینم از ما بهتره! انگار الان بدبختی کشورها ایرانه و مثلا اوباما شبا کابوس ایران رو میبینه و هر روز داخل کاخ سفید بحث سر تخریب فرهنگ ایران رو میکنن! نه آقا جان.
اگه دو نفر با دیدن یک فیلم گرایش به طلاق میکنند مطمئن باشید ازدواجشون از اول اشتباه بوده! ازدواجی که با چند فیلم از هم میپاشه از اول اشتباه بوده. قطعا و این تقصیر خودشون بوده. ازدواجی هم که از اول اشتباه بوده همون بهتر که از هم بپاشه!
ا
من گفتم اباما صب تا شی فک میکنه؟ اولا اوباما و امثال اون اونقد کشور خودشون بدبختی داره که به فکر ما نباشن اونقدا دوما وضع اونا از ما بهتره'؟؟ منظورتون وضع اقتصادیه؟؟:دال وضع بهتری نمیبینم الا چند مورد اقتصادی و آزادی فروئیدی که ما مخالفیم مشکل جوامع غربی با مشکلات ما فرق داره پس صد البته اموزه هامونم باید فرق کنه..
پ.ن: مطمئن باشید شک نکنید شبکه هایی م۳ فارسی ۱ یا حتی خبری م۳ صدای آمریکا و... صرفا جهت تخریب ما هستن و اونها صب تا شب که هیچ شب تا صبحم به فکر تخریب ما هستن.