• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ariadne
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    633
پاسخ

من که خیلی کم تلویزیون نگاه میکنم. اون هم بیشتر مستند و موزیک. خب مستند رو که ایران میذاره ولی موزیک رو نه، پس مجبورم یه کار دیگه کنم. اکثر مردم هم مثل من هستن فکر کنم. یعنی مثلا یکی دوست داره فیلمای روز دنیا رو نگاه کنه، یکی دوست داره از صبح تا شب دیدنی ها ببینه، یکی کارتون و ... و همه ی اینا رو نمیشه با هم داشت مگر اینکه تعداد کانال ها بیشتر باشن. بنابراین طبیعیه که مردم ایران که یکی از بزرگترین تفریحاتشون تلویزیونه برن سراغ ماهواره. این که تاثیراتش مثبته یا منفی، به نظرم برای اکثر خانواده ها منفیه.

پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

خیلی بش فک کردم خیلی...
آخرش نتیجه شخصیم این بود که نبودش بهتر از بودنشه...

به نظرم حرفای منافقا رو میگه...ما نباید به ماهواره گوش کنیم...
فکر کردین تمام این خواصی که با چوب اونا تو دام رفتن از چه طریق منافق شدند؟ :-?...معلومه دیگه...ماهواره ی عالم نفاق :-<
خلا3 اینکه به جای ماهواره برای حفظ وحدت اسلامی بزنین شبکه ی 1 و همین جور سخنرانی بگوشین! <:-P
تازه خیلی هم حرفای بد وصحنه های بد توش نشون میدن X_X...
وای وای وای وای =))

بچه ها ایـن و این و این و ایـن رو نگاه کنید ، با توجه به این که الآن هم خیلی بحث اجتماعی نیست به نظرتون تاپیک حرف جدیدی داره ؟ ;D

به نظر منم اصن خوب نیس :-?
امروز یه جلسه رفته بودم در این رابطه خعلی حرف زد ;;)

یه سوال؟
آیا اونا تو خارج دلشون وا۳ ملت ما سوخته که بیان فبلم ترجمه کنن و اخبار فارسی پخش کنن و...

به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :
نه
ماهواره داره طرز فکر آدما رو عوض میکنه! هر چیزی خوبی هایی داره اما باور کنید بدی های ماهواره بسی افزون تر از خوبی هاشه!!!! خوبی هاش به حساب نمیاد
مخصوصا که الان هر عقب افتاده ی بی سوادی هم ماهواره داره... یارو راننده تاکسیه صحبت میکرد باور کنید... " الان به یه جوونی بگید 100 متر بدوه قلبشو میگیره! اصلا ورزش نمیکنن که ... اون وقت تو خارج ! همین خانوما همچین میدون ... همه ورزشا رو میکنن! کیف میکنی! "
و بگم که برای این که یه جامعه رو به دست بیاری هم اولین و مهم ترین کار جلب نظر همچین آدمای احمقیه...
ماهواره در اختیار این ادما هم قرار میگیره... اون وقت بیا و درستش کن...

الان به نظر تو صدا و سیما رژه نمیره رو مخ آدم. به نظرت شست و شوی مغزی نمیده؟
چرا میزنی جاده خاکی چه ربطی داره؟ الان یه خانوم با شلوار ورزشی بیاد بیرون یه باتوم تو سرش بعدم می اندازن تو یه مینی بوس سبز.
ثانیاَ توی این هوای آلوده ورزش کردن ضررش خیلی بیشتره و این امراضی که شما نام می برید همش به خاطر همین هوای آلودس.

به نقل از Mohammadreza128 :
یه سوال؟
آیا اونا تو خارج دلشون وا۳ ملت ما سوخته که بیان فبلم ترجمه کنن و اخبار فارسی پخش کنن و...
قبولت دارم میگن رئیسش اسرائیلیه درسته؟ اصا مشکل درست کرده برا ما. ذهن بچه ها رو مشغول کرده.
بعضی برنامه های علمیش رو نگاه میکنم. بد نیستند. ولی کلا با فرهنگ اونور آبیها ساخته شده. مردم ما هنوز سنتین با این که نگاه میکنن.

نه فقط ماهواره,که هر چیزی بستگی به جنبه ی فرد داره
یه نفر میتونه حتی از بهترین وسایل استفاده ای بکنه که براش مناسب نیس...

.

Back
بالا