• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ariadne
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    633
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

الان تمام دغدغۀ اونایی که با ماهواره مخالفت می‌کنن کانال‌های پورن ه؟ یعنی کل ماهواره رو در همین خلاصه کردن؟ این همه سایت برای همین صنعت وجود داره و هر فرد می‌تونه بیاد با یه فیلترشکن به راحتی واردشون بشه و بنابراین اینترنت هم کلاً چیز مناسبی نیست؟

به نقل از نـازنـیـن :
طبیعتا اگه بچه از طریق خانواده و مدرسه با مسائل جنسی آشنا بشه خیلی بهتره. ولی این دلیل نمیشه که از همون دوران قنداقیش بزاریمش جلوی ماهواره و بهش اجازه بدیم سریالهای غالبا مزخرف رو ببینه٬ تا احیانا بعدا شوکه نشه! هر چیزی سن خودشو داره٬ در این شکی نیست.
درسته باید آروم آروم با این مسائل مواجهش کنیم٬ ولی نیازی نیست الزاما با همه چیز آشنا شه!
حالا اینکه از طریق دوستاش بتونه یه سری فیلمارو ببینه یا به هرطریقی٬ احتمالش خیلی زیاده و نمیشه جلوشو گرفت. ولی بچه حداقل میدونه این فیلمو باید در خفا ببینه٬ جلوی خوانوادش نمیشه و درست نیست. وقتی والدین با فرزنداشون یه سری سریالهارو مبینن٬ روی بچه جلوی اونا باز میشه و ازشون شرمی نداره٬ این مسائل تو جامعه واسش عادی میشن٬ شرم و حیاشو تا حد زیادی از دست میده.

درسته که خیلی چیزا از دست ما خارجه و شرایط جامعمون خیلی چیزارو ناکار میکنه؛ ولی دلیل نمیشه ما بزنیم شرایطو خراب تر از اینی که هست کنیم. باید تا جایی که از توانمون برمیاد این امور و کنترل کنیم.
بقیش عم یه جورایی میشه ذات بچه و قسمتش.

مسلّماً هیچکس بچّه رو از دوران قنداقی بودن نمی‌گذاره جلوی ماهواره، و اساساً من خانواده‌ای رو سراغ ندارم که بگرده توی ماهواره پورنوگرافی پیدا کنه و بچّه رو بنشونه جلوش؛ در نتیجه، اغراق‌آمیز جلوه دادنِ این موضع، بحث رو منحرف می‌کنه. مشکل اینجاست که شما می‌گین الزاماً نباید با همه‌چیز آشنا بشه، و من می‌گم پر واضحه مسائل جنسی از اون مسائل نیست، چون شما هر کاری کنید آشنا می‌شه بالاخره، هیچ راهی هم نیست که به شما تضمین بده که تا سنّ خاصی آشنا نمی‌شه. تمام زیست‌شناسی بدن شما به این سمت می‌ره که خیلی زود در این مورد کنجکاو بشید، و مغز شما جوری سیم‌کشی شده که وقتی کنجکاو هستید پرس‌وجو کنید و گشت‌وگذار؛ اگر خانواده و مدرسه در این مورد دست‌به‌کار نشن، مطمئن باشید که حتّی اگر تا هجده سالگیِ بچّه، پای ماهواره یا حتّی اینترنت به خونه باز نشده باشه، اون بچّه بی‌کار ننشسته و به هر حال مدرسه رفته و با بچّه‌هایی که توی محیط بازتری بزرگ شدن برهم‌کنش داشته. این که بچّه بدونه باید فیلم رو در خفا ببینه به نظر شما پیروزیه؟ مگه هدف نهایی اینه که همه بدونیم چه خبره، ترویج مشاهده‌ی پورنوگرافی هم مشکلی نداشته باشه، فقط مخفیانه باشه؟ در اون صورت الان هم به این هدف رسیدیم متأسفانه و اوضاع جامعه دقیقاً همینه؛ بچّه‌ها از سنّ پایین و به بدترین نحوه‌ی ممکن [نه با مشاهده‌ی سریال؛ دقیقاً با مشاهده‌ی پورنوگرافی] تازه با کانسپت رابطه‌ی جنسی آشنا می‌شن، یک ذهنیت سیاه و منفی و غیراخلاقی و نادرست از رابطه‌ی جنسی توی ذهن‌شون صورت می‌گیره که به علّت تابو بودن هر گونه مناظره و صحبت توی جامعه‌ی ما، خدا می‌دونه اون ذهنیت کی می‌خواد تصحیح بشه و این وسط چیزی مثل «شرم و حیا» که شما ازش نام بردید می‌شه یکی دیگه از صدها دروغ و ماسک که توی جامعه‌ی ما فقط اسمش هست و خودش نیست.

هدف های ماهواره
ترسو کردن و خودباخته کردن ملت
ترویج فرهنگ غربی و گرفتن فرهنگ زیبای ایرانی
از بیم بردن اتحاد مردم
جدایی انداختن بین مردم و دین
جدایی انداختن بین دولت و ملت

به نقل از امین :
الان تمام دغدغۀ اونایی که با ماهواره مخالفت می‌کنن کانال‌های پورن ه؟ یعنی کل ماهواره رو در همین خلاصه کردن؟ این همه سایت برای همین صنعت وجود داره و هر فرد می‌تونه بیاد با یه فیلترشکن به راحتی واردشون بشه و بنابراین اینترنت هم کلاً چیز مناسبی نیست؟

واسه بار سومه که عرض میکنم، فکر کنم کسی نیست این‌جا که بگه روش فعلی برخورد با ماهواره درسته.(جمع کردن کلِش)

همه دارن میگن باید کنترل شده باشه.

هدف های ماهواره
ترسو کردن و خودباخته کردن ملت
ترویج فرهنگ غربی و گرفتن فرهنگ زیبای ایرانی
از بیم بردن اتحاد مردم
جدایی انداختن بین مردم و دین
جدایی انداختن بین دولت و ملت

یاد آمادگی دفاعی افتادم یه لحظه :-"
هدف های ماهواره؟ :)) نه جدا هدف های ماهواره؟!
اینکه یه سری شبکه با یه سری اهداف دارن کار می‌کنن واضحه به نظرم.

به نقل از Arash3076 :
آخه مشکل اینجاست که ما تقلید کورکورانه میکنیم، و میخایم هر چیزی که از فرهنگ غربی به نفعمونه با چیزایی که از فرهنگ خودمون برامون سود داره میکس کنیم! اینا صدمه میزنه به جامعه! ما اگه فرهنگ تمیز بودن خیابون رو از اونا یاد بگیرم و آشغال تو خیابون نریزیم این خیلی خوبه!
اما ما اینکارو نمیکنیم، مثلا دوس داریم مدل لباسایه غربی بپوشیم در عین حال ادعای اسلام کنیم! خب اینا باهم جور نیس دیگه! نمیشه! و هزاران مثال دیگه!
به نظر من ماهواره میتونه مفید باشه، اما نود و نه درصدمون مفید استفاده نمیکنیم! تقلید کورکورانه ی ما از فرهنگ غربی میتونه خیلی مخرب واقع باشه در سال های آتی برامون!

خوب لباس پوشیدن افراد بر حسب انتخاب خودشونه! اصلاً به خاطر همین موضوع هست که چیزی به عنوان رشته ی دانشگاهی فشن داریم.

طراح لباس داریم، مانکن داریم. چون نوع پوشش در حال تغییر هست همیشه.

شما می خوای خوب و بد رو از دید خودت به مردم تزریق کنی. ولی این ممکن نیست.

اینکه مردم چه استفاده ای میکنن کاملاً‌ مرتبط به خودشون هست.
مثلاً سیگار هم ضرر داره ولی ایا باید فروشش رو ممنوع کرد ؟ :-/

مشکل اینجاست که ماهواره داره بد و خوب خودشو تززیق میکنه مدل خودشو تزریق میکنه

به نقل از مازیمون :
خوب لباس پوشیدن افراد بر حسب انتخاب خودشونه! اصلاً به خاطر همین موضوع هست که چیزی به عنوان رشته ی دانشگاهی فشن داریم.

طراح لباس داریم، مانکن داریم. چون نوع پوشش در حال تغییر هست همیشه.

شما می خوای خوب و بد رو از دید خودت به مردم تزریق کنی. ولی این ممکن نیست.

اینکه مردم چه استفاده ای میکنن کاملاً‌ مرتبط به خودشون هست.
مثلاً سیگار هم ضرر داره ولی ایا باید فروشش رو ممنوع کرد ؟ :/
دوست عزیز، من چیزی رو تزریق یا تحمیل نمیخام بکنم!
اما مقایست اشتباهه، داری آسیب های ماهواره ای رو با مد و فشن مقایشه میکنی، ماهواره علاوه بر ضرر فردی ضرر اجتماعی هم داره!
ینی توهم درگیرشی، اگه بی بند وباری تو جامعه ای عادی بشه، توهم تو اون جامعه زندگی راحتی نخاهی داشت!
من بحثم جامعه.س وگرنه آزادی هر فرد تو هر جامعه ای محترمه، اما تا وقتی که با جامعه اسیبی وارد نکنه!

• لایک
امتیازات: A.R.P

به نقل از امین :
نه آقا نه، این چیه شما میگی!
لطفا بحث رو دنبال کن تا در جریان قرار بگیری که همه چی به این خلاصه نمیشه!
این فقط یه موضوعه، تمامش نیس!
آسیب های خیلی جدی تر ازین هم میتونه ماهواره داشته باشه! شما فکر میکنی سریال های ماهواره خوبه؟

به نقل از alireza.p :
مشکل اینجاست که ماهواره داره بد و خوب خودشو تززیق میکنه مدل خودشو تزریق میکنه

خوب هر فردی همین کارو میکنه. حتا من الان دارم تمام تلاشم رو میکنم تا نظر خودم رو، "ازادی رسانه ها و قبول کردن حق ازادی فردی تا جایی که ازادی کسی دیگرو رو محدود نکنه" رو بیان کنم، و امیدوار باشم که بقیه بخونن و حداقل با این نظر اشنا باشن.

یا مثلاً‌ برنامه های تلویزیون ایران مگر غیر از این هست که نظرات دولت و حکومت رو بیان میکنه ؟

اگه قرار بر این هست که فقط یک جنبه از نظرات رو بشنوید خوب فقط یک دسته کتاب بخونید، برید در شهری مثل قم ساکن شید، و ماهواره نگاه نکنید! کتاب نخونید، سایت های خبری غیر ایرانی رو چک نکنید! از خونتون هم بیرون نیاید! اینجوری با هیچ نظری خلاف نظر دینی و فرهنگیتون اشنا نمیشین!

به نقل از مازیمون :
خوب هر فردی همین کارو میکنه. حتا من الان دارم تمام تلاشم رو میکنم تا نظر خودم رو، "ازادی رسانه ها و قبول کردن حق ازادی فردی تا جایی که ازادی کسی دیگرو رو محدود نکنه" رو بیان کنم، و امیدوار باشم که بقیه بخونن و حداقل با این نظر اشنا باشن.

یا مثلاً‌ برنامه های تلویزیون ایران مگر غیر از این هست که نظرات دولت و حکومت رو بیان میکنه ؟

اگه قرار بر این هست که فقط یک جنبه از نظرات رو بشنوید خوب فقط یک دسته کتاب بخونید، برید در شهری مثل قم ساکن شید، و ماهواره نگاه نکنید! کتاب نخونید، سایت های خبری غیر ایرانی رو چک نکنید! از خونتون هم بیرون نیاید! اینجوری با هیچ نظری خلاف نظر دینی و فرهنگیتون اشنا نمیشین!
حداقل اینکه، نظر دولت و حکومت در تی وی ایران، منافاتی با دین و مذهب و فرهنگ ما نداره!
تی وی ایران رو منم خیلی تایید نمیکنم، اما حداقلش اینه، اگه سودی هم نداره، ضرر هم نداره...

Back
بالا