• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ariadne
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    633
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

به نقل از rreezzaa :
اشتباه نکن وقتی حکومت اسلامیه بدین معناس که در قبال بهشت و جهنم رفتن مردم مسئوله
توی پستم در مورد نوع حکومت و قوانین فعلی سوال نکردم. بحث در مورد اینه که درستش اینه که قوانین چی باشه، نه اینکه الان چه قانونی حاکمه.
اینجا هم بحث پیشفرض مذهبی نداره و هر دلیلی میارید باید از نظر عقلی برای کسی که پیشفرض های مذهبی شما رو نداره هم قابل پذیرش باشه. پس اینکه از نظر مذهبی بهشت و رفتن جهنم مسئولیت داره یا نه فقط توی تاپیکی که پیشفرض قبول داشتن مذهب شما رو داره قابل پذیرشه نه اینجا.

این قسمت از پستم کاملا بی جواب موند:
بی‌بند و باری رو که توضیح دادم، بی بند و باری به خود خانواده مربوطه تعیینش، کسی حق نداره استاندارد خودش رو در مورد مسائل فکری و زندگی شخصی تو حلق همه فرو کنه.
فرمودید ماهواره استفاده‌ی مفید نداره، منم تعریفتون از استفاده‌ی مفید رو پرسیدم. هر استفاده‌ای از تلویزیون می‌شه از ماهواره هم می‌شه. اگر می‌تونید دلیل بیارید که تلویزیون کلا استفاده‌ی مفید نداره بعدش می‌تونید ادعا کنید ماهواره هم نداره.

+:ظرفیت داشته باش ;) منم که یادم نمیاد رو به کسی کرده باشم و توهین کرده باشم کسی چه میدونه شاید آلزایمر گرفتم شادم شما منو با کس دیگه ای اشتباه گرفته باشی در هر صورت اگه بگی کی به کی توهین کردم حاضرم با کمال تضرع پیش همه ی سمپادیا ازت عذر بخوام
اما اگه نتونی بمعنای اینه که داری از مسئولیتت سوئ استفاده میکنی و احساسی برخورد میکنی و باید از مسولیتت کنار بری البته میتونی قبول نکنی اما امید وارم قبل از هرکاری بفکر افکار عمومی باشی
ظرفیت داشتن یا نداشتن من باعث نمی‌شه با شما مطابق قوانین فروم برخورد نشه. برای دیدن موارد توهینتون و تذکراتی که گرفتید کافیه به پست‌های اخیرتون توی انجمن اعتقادی مراجعه کنید که بار ها و بارها از کلماتی مشابه «زر زر» که کاملا خارج از ادب بحث و توهین به طرف بحث استفاده کردید. آخرینش هم فکر می‌کنم دیروز بود. در هر صورت اگر سوالی در این مورد دارید اینجا محل مناسبی نیست و من اینجا پاسخی در این مورد نمی‌دم بیش از این.

درسته حرف شما درسته سد کردنش کار درستی نیس من میگم ماهواره و شبکه هاش بی منظور نیس و حداقل خیر خواه ایران نیستن

توان رسانه اي ايران در مقابل اون چيزي كه راه اندازان شبكه هاي ماهواره اي دارن مثل مقايسه ي تفنگ با تانكه .
خوب حالا كه ما تفنگ داريم و اونا تانك بهتره تا جايي كه ممكنه از در گيري بپرهيزيم …اما بازم ميگم كه راهش جمع آوري ماهواره ها نيست چون اقلا تجربه ثابت كرده اين كار فايده اي نداشته و نداره.
دوستان ميگن هر كس آزاده هر چي خواست رو به عنوان منبع فكريش انتخاب كنه!!!!!!!!اين حرف اسمش خيلي قشنگه اما درواقع مي بينيم توان عظيم رسانه اي غرب هر چي خودشون مي خوان رو القا مي كنه و شما شايد در ظاهر حق انتخاب داشته باشيد ولي در واقع اون چيزي رو كه اونا مي خوان دريافت مي كنين.به عنوان مثال شما تصميم مي گيريد از شركت nestle خريد نكنيد چون صاحتبش روغن پالم تو محصولاتش مي ريزه :)) .بعد يه محصول جايگزين به بازار عرضه ميشه و شما اونو مي خريد و خيلي خوشحاليد كه از نستله خريد نكرديد ولي بعد از چند ماه معلوم مي شه كه مالك هر دو شركت يكيه و فقط اسمشون عوض شده!!!
سيستم رسانه اي هم اينطوره ،وقتي شما هر كانال رسانه اي رو انتخاب مي كنيد با مفاهيم مورد نظر يه عده ي خاص روبرو مي شيد اون وقت چه طور مي شه گفت آزادي اطلاعاتي موجوده؟؟؟؟؟
خوب حالا ممكنه شما بگيد خوب بزن تلوزيون ايران ،،مگه كسي مجبورت كرده؟؟؟؟؟؟اين جا باز به مثال فوق بر مي گرديم ،،،فرض كنيم تلوزيون ايران هم مثل يه شركته كه با نستله رقابت مي كنه مثلا شيرين عسل :D [SIZE=small]،تلويزيون ايران محصولاتش از شركت جايگزين بد مزه تره ولي به محصولاتش پالم نمي زنه ...الآن به نظر شما مخاطب عادي كه اطلاعاتيم در مورد پالم زدن نداره چطور مي تونه بين شيرين عسل و شركتي كه فرضا به جاي نستله اومده قضاوت كنه؟؟؟؟[/SIZE]
[SIZE=small]اين فضا اصلا عادلانه نيست و فقط محصولات رسانه اي يه عده خاص به عامه ي مخاطبان داده ميشه((هستن كسايي كه حاضرن جنس كم كيفيت تر ولي ايراني رو استفاده كنن[/SIZE] :) )

به نقل از Hossein9021 :
توان رسانه اي ايران در مقابل اون چيزي كه راه اندازان شبكه هاي ماهواره اي دارن مثل مقايسه ي تفنگ با تانكه .
بانوجه به چه موضوعی دارین این حرفو میگید؟
بودجه؟
میزان نیروی کار؟
....
و با توجه به چه منبعی

به نقل از Hossein9021 :
خوب حالا كه ما تفنگ داريم و اونا تانك بهتره تا جايي كه ممكنه از در گيري بپرهيزيم …اما بازم ميگم كه راهش جمع آوري ماهواره ها نيست چون اقلا تجربه ثابت كرده اين كار فايده اي نداشته و نداره.
دوستان ميگن هر كس آزاده هر چي خواست رو به عنوان منبع فكريش انتخاب كنه!!!!!!!!اين حرف اسمش خيلي قشنگه اما درواقع مي بينيم توان عظيم رسانه اي غرب هر چي خودشون مي خوان رو القا مي كنه و شما شايد در ظاهر حق انتخاب داشته باشيد ولي در واقع اون چيزي رو كه اونا مي خوان دريافت مي كنين.به عنوان مثال شما تصميم مي گيريد از شركت nestle خريد نكنيد چون صاحتبش روغن پالم تو محصولاتش مي ريزه :)) .بعد يه محصول جايگزين به بازار عرضه ميشه و شما اونو مي خريد و خيلي خوشحاليد كه از نستله خريد نكرديد ولي بعد از چند ماه معلوم مي شه كه مالك هر دو شركت يكيه و فقط اسمشون عوض شده!!!
سيستم رسانه اي هم اينطوره ،وقتي شما هر كانال رسانه اي رو انتخاب مي كنيد با مفاهيم مورد نظر يه عده ي خاص روبرو مي شيد اون وقت چه طور مي شه گفت آزادي اطلاعاتي موجوده؟؟؟؟؟
خوب حالا ممكنه شما بگيد خوب بزن تلوزيون ايران ،،مگه كسي مجبورت كرده؟؟؟؟؟؟اين جا باز به مثال فوق بر مي گرديم ،،،فرض كنيم تلوزيون ايران هم مثل يه شركته كه با نستله رقابت مي كنه مثلا شيرين عسل :D [SIZE=small]،تلويزيون ايران محصولاتش از شركت جايگزين بد مزه تره ولي به محصولاتش پالم نمي زنه ...الآن به نظر شما مخاطب عادي كه اطلاعاتيم در مورد پالم زدن نداره چطور مي تونه بين شيرين عسل و شركتي كه فرضا به جاي نستله اومده قضاوت كنه؟؟؟؟[/SIZE]
[SIZE=small]اين فضا اصلا عادلانه نيست و فقط محصولات رسانه اي يه عده خاص به عامه ي مخاطبان داده ميشه((هستن كسايي كه حاضرن جنس كم كيفيت تر ولي ايراني رو استفاده كنن[/SIZE] :) )
میدونین من کاملن قبول دارم که آدم ناخودآگاه میتونه تاثیرایی مثلن از یه سری کانالا بگیره ولی تلویزون ایران اونی نیست که پالم نمیزنه! میدونین؟! منظورم اینه که تلویزیون ایران هم یسری چیزارو القا میکنه، مثلن فرض کن یه کشور مسلمون با یه کشور غیر مسلمون بجنگه اخبار ایران میگه مثلن اینقد نفر شهید شدند (به جای کشته شدند) بعد آدم بدون این که زیاد متوجه باشه حس میکنه کشور مسلمون اونجا کاملن خوب و مظلومه حتی اگه نباشه ( مثال دارم میزنما، کشور خاصی رو نمیگم ) یا این که اسم آدمای خوب تو فیلما و سریالای تلویزیون ایران اسمی مذهبیه و ریش دارن یا چادر میزارن و آدمای بد اسم ایرانی دارن و کراوات میزنن مثلن! و لابد کلی چیز هم هست که متوجه نشدیم تا حالا

به نقل از نیلوفـر :
مسلّماً هیچکس بچّه رو از دوران قنداقی بودن نمی‌گذاره جلوی ماهواره، و اساساً من خانواده‌ای رو سراغ ندارم که بگرده توی ماهواره پورنوگرافی پیدا کنه و بچّه رو بنشونه جلوش؛ در نتیجه، اغراق‌آمیز جلوه دادنِ این موضع، بحث رو منحرف می‌کنه. مشکل اینجاست که شما می‌گین الزاماً نباید با همه‌چیز آشنا بشه، و من می‌گم پر واضحه مسائل جنسی از اون مسائل نیست، چون شما هر کاری کنید آشنا می‌شه بالاخره، هیچ راهی هم نیست که به شما تضمین بده که تا سنّ خاصی آشنا نمی‌شه. تمام زیست‌شناسی بدن شما به این سمت می‌ره که خیلی زود در این مورد کنجکاو بشید، و مغز شما جوری سیم‌کشی شده که وقتی کنجکاو هستید پرس‌وجو کنید و گشت‌وگذار؛ اگر خانواده و مدرسه در این مورد دست‌به‌کار نشن، مطمئن باشید که حتّی اگر تا هجده سالگیِ بچّه، پای ماهواره یا حتّی اینترنت به خونه باز نشده باشه، اون بچّه بی‌کار ننشسته و به هر حال مدرسه رفته و با بچّه‌هایی که توی محیط بازتری بزرگ شدن برهم‌کنش داشته. این که بچّه بدونه باید فیلم رو در خفا ببینه به نظر شما پیروزیه؟ مگه هدف نهایی اینه که همه بدونیم چه خبره، ترویج مشاهده‌ی پورنوگرافی هم مشکلی نداشته باشه، فقط مخفیانه باشه؟ در اون صورت الان هم به این هدف رسیدیم متأسفانه و اوضاع جامعه دقیقاً همینه؛ بچّه‌ها از سنّ پایین و به بدترین نحوه‌ی ممکن [نه با مشاهده‌ی سریال؛ دقیقاً با مشاهده‌ی پورنوگرافی] تازه با کانسپت رابطه‌ی جنسی آشنا می‌شن، یک ذهنیت سیاه و منفی و غیراخلاقی و نادرست از رابطه‌ی جنسی توی ذهن‌شون صورت می‌گیره که به علّت تابو بودن هر گونه مناظره و صحبت توی جامعه‌ی ما، خدا می‌دونه اون ذهنیت کی می‌خواد تصحیح بشه و این وسط چیزی مثل «شرم و حیا» که شما ازش نام بردید می‌شه یکی دیگه از صدها دروغ و ماسک که توی جامعه‌ی ما فقط اسمش هست و خودش نیست.
دوست عزیز٬ من نگفتم که پدر و مادرا همراه بچه قنداقیشون فیلم پ**ن میبینن!! منظورم از سریالهای غالبا مزخرف٬ سریالهایی مثل جم و فارسی۱ و غیره بود. این برنامه ها اصولا هوسبازی و خیانت و ... رو عادی و شیرین نشون میدن و اصولا هم واسه ی آموزش مسائل جنسی به کودکان ساخته نشدن ! درسته٬ بعضی از برنامه هاش علمی و سرگرم کننده ان. ولی خداوکیلی آدم از بین این همه کانال٬ صبح تا شب فقط مستند و برنامه های علمیشو نگاه میکنه!؟

سوا از این٬ بعضی وقتا باید از بین ’بد‘ و ’بدتر‘ ٬ ”بد” رو انتخاب کرد. درسته که بچه خیلی راحت میتونه به خیلی از اطلاعات دسترسی پیدا کنه٬ ولی به نظرم این بدتره که تو ۵ سالگی بهش اجازه بدیم فیلمای نیمه پ**ن ببینه٬ تا واسه بعدها که میره مدرسه آماده ی فیلمای فول پ**ن شه! بهتره که همراه با بچه٬ فیلمایی رو نگاه کرد که نه بی سر و ته باشه٬ نه این که روابط پسر و دختر رو خیلی افراطی به نمایش بزاره.

در رابطه با موضوع شرم و حیا هم باید بگم٬ آدم بعضی وقتا باید ظاهر خودشو حفظ کنه؛ این با دورویی متفاوته البته. شما خودت فرض کن خواهر یا برادر کوچیکترت٬ یا اصلا بچه ی خودت٬ اونقدری باهات راحت باشه که یه روز بیاد یه همچین فیلمی رو با آب و تاب واست تعریف کنه. اونموقع شما تو دلت میگی: خدا رو شکر که باهام انقد راحته....یا عصبانی میشی و بهش میفهمونی که دیگه ازین حرفا جلوی کسی نزنه؟؟ حالا اسمش هرچی که هست؛ شرم٬ حیا٬ شعور٬ یا نقابک حتی...به نظر من تو این مورد تا حدودی لازمه.

خب آخه الان برنامه‌ها رو دو دسته کردید، یا برنامه‌هایی مثل پورنوگرافی و سریال‌های مزخرف، یا مستند های علمی. اینطور نیست خب.
برنامه‌های دیگه‌ای هم هست، برنامه‌های خانوادگی مثل انواع شو های طنز و مسابقه‌ها، سریال هایی غیر از مزخرفات فارسی۱ و امثالش،مثلا سریال های بی بی سی یا بقیه‌ی کانال های سطح بالاتر، برنامه‌هایی که درمورد هنره، فیلم های خوب، موسیقی و انواع برنامه‌های دیگه که هرکس مطابق سلیقه‌ش می‌پسنده.

به نقل از Bahar_R :
خب آخه الان برنامه‌ها رو دو دسته کردید، یا برنامه‌هایی مثل پورنوگرافی و سریال‌های مزخرف، یا مستند های علمی. اینطور نیست خب.
برنامه‌های دیگه‌ای هم هست، برنامه‌های خانوادگی مثل انواع شو های طنز و مسابقه‌ها، سریال هایی غیر از مزخرفات فارسی۱ و امثالش،مثلا سریال های بی بی سی یا بقیه‌ی کانال های سطح بالاتر، برنامه‌هایی که درمورد هنره، فیلم های خوب، موسیقی و انواع برنامه‌های دیگه که هرکس مطابق سلیقه‌ش می‌پسنده.
البته فارسی وانم اونقدرا چرت نیستا:دی یسری چیزاش خوبن کلی هم سانسور میکنه! مثلن مادرن فملی و گیتس و اینارو من با خونواده میبینم دوستان هم میبینن مشکلی هم نیست خیانتی چیزیرم خوب جلوه نمیدن:دی تازه بین برنامه هاش پیامای اخلاقی هم داره:)) تو خیابون آشغال نریزید و به زنا احترام بزاریدو اینا!
البته قبول دارم مثلن ممکنه یه خونواده ای توش تعریف نشده باشه که یه زوج همجنس گرا تو یه سریال خونوادگی ببینه هرکسی واسه خودش انتخاب میتونه کنه کانالا و برنامه هاشو دیگه، که متناسب با فرهنگ و عرفی که بهش عادت داره باشه

به نقل از Bahar_R :

از نظر تئوری حرف شما کاملا درسته و متین! ولی من تا حالا تو اطرافیان خونه ای رو ندیدم که ساعاتی با جم و یا فارسی۱ سپری نشه! چون اساسا سریالهای ”مامان پسند”ی هستن! و خیلی از خانواده ها سرشونو با این مدل سریالها گرم میکنن. وگرنه من با بقیه کانالهایی که گفتی مشکلی ندارم :-″ :]

به نقل از نـازنـیـن :
از نظر تئوری حرف شما کاملا درسته و متین! ولی من تا حالا تو اطرافیان خونه ای رو ندیدم که ساعاتی با جم و یا فارسی۱ سپری نشه! چون اساسا سریالهای ”مامان پسند”ی هستن! و خیلی از خانواده ها سرشونو با این مدل سریالها گرم میکنن. وگرنه من با بقیه کانالهایی که گفتی مشکلی ندارم :-″ :]

ببینید شما باز داری سلیقه ی خودت رو وارد قضیه می‌کنی.

تلوزیون ملی ایران هم برنامه‌ی علمی ای نداشت به اون صورت. یادمه یه زمان مستند۵ بود که بعد از مدتی پخش نشد. یه شبکه اموزش هم بود که اوایل یک سری انیمشن های خوب رو پخش می‌کرد که دوبله کرده بودند، ولی بعد شروع کرد به تمام وقت پخش برنامه‌های مرتبط با کنکور.

یعنی هر طوری نگاه کنید تلوزیون ملی قدرت انتخاب رو می‌گیره و علاوه بر نداشتن تنوع برنامه‌های تفریحی تنوعی در برنامه‌های سرگرمی هم نداره!

شما این حق رو برای مردم قائل نیستید که بتونند تصمیم بگیرند. شما ممکنه مثلاً مخالف روابط دوستانه‌ی دختر و پسر باشید، ولی همه اینطور نیستند!

یعنی درواقع شما حق دارید کانال رو عوض کنید! ولی این حق رو ندارید که برای دیگرون تعیین تکلیف کنید که چی ببینند چی نبینند!

Back
بالا