- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مواد و متالورژی
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین
اینجا هم بحث پیشفرض مذهبی نداره و هر دلیلی میارید باید از نظر عقلی برای کسی که پیشفرض های مذهبی شما رو نداره هم قابل پذیرش باشه. پس اینکه از نظر مذهبی بهشت و رفتن جهنم مسئولیت داره یا نه فقط توی تاپیکی که پیشفرض قبول داشتن مذهب شما رو داره قابل پذیرشه نه اینجا.
این قسمت از پستم کاملا بی جواب موند:
بیبند و باری رو که توضیح دادم، بی بند و باری به خود خانواده مربوطه تعیینش، کسی حق نداره استاندارد خودش رو در مورد مسائل فکری و زندگی شخصی تو حلق همه فرو کنه.
فرمودید ماهواره استفادهی مفید نداره، منم تعریفتون از استفادهی مفید رو پرسیدم. هر استفادهای از تلویزیون میشه از ماهواره هم میشه. اگر میتونید دلیل بیارید که تلویزیون کلا استفادهی مفید نداره بعدش میتونید ادعا کنید ماهواره هم نداره.
توی پستم در مورد نوع حکومت و قوانین فعلی سوال نکردم. بحث در مورد اینه که درستش اینه که قوانین چی باشه، نه اینکه الان چه قانونی حاکمه.به نقل از rreezzaa :اشتباه نکن وقتی حکومت اسلامیه بدین معناس که در قبال بهشت و جهنم رفتن مردم مسئوله
اینجا هم بحث پیشفرض مذهبی نداره و هر دلیلی میارید باید از نظر عقلی برای کسی که پیشفرض های مذهبی شما رو نداره هم قابل پذیرش باشه. پس اینکه از نظر مذهبی بهشت و رفتن جهنم مسئولیت داره یا نه فقط توی تاپیکی که پیشفرض قبول داشتن مذهب شما رو داره قابل پذیرشه نه اینجا.
این قسمت از پستم کاملا بی جواب موند:
بیبند و باری رو که توضیح دادم، بی بند و باری به خود خانواده مربوطه تعیینش، کسی حق نداره استاندارد خودش رو در مورد مسائل فکری و زندگی شخصی تو حلق همه فرو کنه.
فرمودید ماهواره استفادهی مفید نداره، منم تعریفتون از استفادهی مفید رو پرسیدم. هر استفادهای از تلویزیون میشه از ماهواره هم میشه. اگر میتونید دلیل بیارید که تلویزیون کلا استفادهی مفید نداره بعدش میتونید ادعا کنید ماهواره هم نداره.
ظرفیت داشتن یا نداشتن من باعث نمیشه با شما مطابق قوانین فروم برخورد نشه. برای دیدن موارد توهینتون و تذکراتی که گرفتید کافیه به پستهای اخیرتون توی انجمن اعتقادی مراجعه کنید که بار ها و بارها از کلماتی مشابه «زر زر» که کاملا خارج از ادب بحث و توهین به طرف بحث استفاده کردید. آخرینش هم فکر میکنم دیروز بود. در هر صورت اگر سوالی در این مورد دارید اینجا محل مناسبی نیست و من اینجا پاسخی در این مورد نمیدم بیش از این.+:ظرفیت داشته باش منم که یادم نمیاد رو به کسی کرده باشم و توهین کرده باشم کسی چه میدونه شاید آلزایمر گرفتم شادم شما منو با کس دیگه ای اشتباه گرفته باشی در هر صورت اگه بگی کی به کی توهین کردم حاضرم با کمال تضرع پیش همه ی سمپادیا ازت عذر بخوام
اما اگه نتونی بمعنای اینه که داری از مسئولیتت سوئ استفاده میکنی و احساسی برخورد میکنی و باید از مسولیتت کنار بری البته میتونی قبول نکنی اما امید وارم قبل از هرکاری بفکر افکار عمومی باشی