- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین
و اینکه الان بازار کسب درآمد از تبلیغاتشون خیلی بهتر از گذشته شده و وقعا سودآوری داره
شاید قدیم شبکه و برنامه های فارسی زبان خیلی محدود بودند
ولی امروزه برنامه ها و شبکه های خیلی متنوع تر و حتی با زبان فارسی هستند و هرکس می تونه استفاده ی خودش رو داشته باشه و به دلیل یه سری برنامه مخرب کلا ماهواره رو زیر سوال برد ، خیلی از خانواده ها هستند که مذهبی هم هستند و ماهواره دارند و استفاده ی مثبتی هم دارند و با توجه که تلویزیون ایران هم داره پیشرفت می کنه با انتخاب مناسب از هر دو منبع استفاده ی صحیح از ماهواره چیز خیلی دور از ذهنی نیست
بنظرم الان دولت بجای انکار اینکه درصد زیادی از مردم ماهواره دارند و سعی در غیر قانونی دونستن اون داشته باشه بشینه برنامه ها و یا شبکاتی که برای خانواده ها مناسب نیست رو خیلی منصفانه نقد کنه می تونه به رقابت بپردازه و این رقابت رو با شبکه های خصوصی شروع کنه
درست همون کاری که با persiantoons شروع کردند و این شبکه با شرکت دوبله گلوری شروع به همکاری کرد
من خیلی از تلویزیون استفاده ندارم و دقیقا اطلاع ندارم همه ی شبکه ها چه برنامه هایی دارند اما پیشنهاد می کنم یه شبکه ی خاص رو زیر سوال نبرید و بدونید می شه برنامه های خوب رو انتخاب کرد (البته اگه قرار نباشه 24 ساعت تلویزیون روشن باشه )به عنوان مثال شبکه ی من و تو ، من این شبکه گاهی اوقات یه سری مستند ها که علاقه داشتم رو دیدم خیلی هم جالب بود و استفاده ی دیگری هم از این شبکه تا حالا نداشتم فقط شنیدم نکات غیر اخلاقی هم داشته اونقدرم برام مهم نبوده که تحقیق کنم
آدم باید قبل از دیدن یه برنامه درموردش خوب تحقیق کنه
همون طور که قبل از دیدن یه فیلم می ریم در موردش می خونیم و صد البته spoil ها رو رعایت می کنیم
====================
من نگفتم تنها راهش پرسشنامه هست و فقط اون رو به عنوان یه آمارگیری ساده و تجربه ی شخصی مثال زدم.
فقط گفتم می شه آمار گیری رو به یک موسسه سپرد و روششو تعیین نکردم هر روشی می تونه انتخاب بشه بنا به صلاح دید
بیا صحبت خودت رو یک بار دیگه بخون
و بهتون هم تذکر بدم که فکر نکن خودتون دانای کل هستید و ما از دنیا عقب افتاده و ما رو هوا صحبت می کنیم
شما کلا زیاد پیش اومده جوری صحبت می کنید انگار طرف مقابل از موضوع اطلاع نداره و معمولا هم می گین برو فلان چیز رو گوگل کن یا یه چیز خیلی بدیهی رو اطلاع رسانی می کنید انگار ما نمی دونیم
شما واقعا چقدر در مورد من شناخت دارید که می گید
الانم قصد مقایسه ندارم فقط می گم از من شناخت نداری و از رو هوا صحبت کردی
اگه این حرف منم برات سنگین بوده
من قصد ندارم مثل شما باشم اما فکر کنم این یه بار لازم بود مثل خودت باهات صحبت کنم
نمی شه گفت هدف اصلیه یه شبکه دقیقا چیه ، ممکنه از دید شما یه چیز مهم تر بیاد و از دید دیگری یه نکته ی دیگه مهم تر و این نیاز به تحقیق و بررسی زیادی دارهبه نقل از rreezzaa :من اینطور برداشت میکنم که شما میگی این جور شبکه هارو را انداختن صرفا برا تبلیغات و کسب درآد از این طریق؟!
ما منکر گرفتن بودجه از جانب دولتشون نیستیم منتها دولتشون چرا بودجه میده
بنظر شما کسب درآمد تنها هدفشونه و یا نه میتونن اهداف دیگه ای هم داشته باشن که اون اهداف ، اهداف اصلیشون میتونه باشه؟
و اینکه الان بازار کسب درآمد از تبلیغاتشون خیلی بهتر از گذشته شده و وقعا سودآوری داره
شاید قدیم شبکه و برنامه های فارسی زبان خیلی محدود بودند
ولی امروزه برنامه ها و شبکه های خیلی متنوع تر و حتی با زبان فارسی هستند و هرکس می تونه استفاده ی خودش رو داشته باشه و به دلیل یه سری برنامه مخرب کلا ماهواره رو زیر سوال برد ، خیلی از خانواده ها هستند که مذهبی هم هستند و ماهواره دارند و استفاده ی مثبتی هم دارند و با توجه که تلویزیون ایران هم داره پیشرفت می کنه با انتخاب مناسب از هر دو منبع استفاده ی صحیح از ماهواره چیز خیلی دور از ذهنی نیست
بنظرم الان دولت بجای انکار اینکه درصد زیادی از مردم ماهواره دارند و سعی در غیر قانونی دونستن اون داشته باشه بشینه برنامه ها و یا شبکاتی که برای خانواده ها مناسب نیست رو خیلی منصفانه نقد کنه می تونه به رقابت بپردازه و این رقابت رو با شبکه های خصوصی شروع کنه
درست همون کاری که با persiantoons شروع کردند و این شبکه با شرکت دوبله گلوری شروع به همکاری کرد
من خیلی از تلویزیون استفاده ندارم و دقیقا اطلاع ندارم همه ی شبکه ها چه برنامه هایی دارند اما پیشنهاد می کنم یه شبکه ی خاص رو زیر سوال نبرید و بدونید می شه برنامه های خوب رو انتخاب کرد (البته اگه قرار نباشه 24 ساعت تلویزیون روشن باشه )به عنوان مثال شبکه ی من و تو ، من این شبکه گاهی اوقات یه سری مستند ها که علاقه داشتم رو دیدم خیلی هم جالب بود و استفاده ی دیگری هم از این شبکه تا حالا نداشتم فقط شنیدم نکات غیر اخلاقی هم داشته اونقدرم برام مهم نبوده که تحقیق کنم
آدم باید قبل از دیدن یه برنامه درموردش خوب تحقیق کنه
همون طور که قبل از دیدن یه فیلم می ریم در موردش می خونیم و صد البته spoil ها رو رعایت می کنیم
====================
این صحبت ها ارتباطی به صحبت های من نداره یا من دارم بد منظورمو می رسونم یا شما متوجه نیستی یا اینکه متوجه هستی اما اهمیت نمی دید چی گفتیتبه نقل از مازیمون :خیلی از موسسات امار های مختلفی خروجی میدن. ولی لزومن اون امار ها قابل مراجعه و قابل قبول نیستن.
شما اسم امار گرفتن رو شنیدید، ولی از انواعش، از اشتباهات ممکن، از راه هاش، از دقتش کلاً بی اطلاعید.
پرکردن پرسشنامه رو با امار گرفتن اشتباه گرفتید...
من نگفتم تنها راهش پرسشنامه هست و فقط اون رو به عنوان یه آمارگیری ساده و تجربه ی شخصی مثال زدم.
فقط گفتم می شه آمار گیری رو به یک موسسه سپرد و روششو تعیین نکردم هر روشی می تونه انتخاب بشه بنا به صلاح دید
بیا صحبت خودت رو یک بار دیگه بخون
من مخالف حرف شما هستم و بنظرم دیدگاه شما درست نیست شما هم تا الان هر برداشتی دوست داشتی از پست من کردی و از کم و کیف آمار گیری صحبت کردی بدون اینکه از این جمله خودت دفاع کنیبه نقل از مازیمون :فرض کنیم اصلاً درست هم باشه و همچین تحقیقی صورت گرفته باشه، در اون صورت باید پذیرفت که فردی که مورد مطالعه و بررسی بوده اعتراف کرده که از ماهواره استفاده میکنه یعنی اون فرد شلاق خورده و جریمه داده و ادعا کرده که سریال های ماهواره ای رو دنبال میکرده در کشوری که این مورد خلاف قانون هست و فرد هیچ لزومی به بیانش نداره!
و بهتون هم تذکر بدم که فکر نکن خودتون دانای کل هستید و ما از دنیا عقب افتاده و ما رو هوا صحبت می کنیم
شما کلا زیاد پیش اومده جوری صحبت می کنید انگار طرف مقابل از موضوع اطلاع نداره و معمولا هم می گین برو فلان چیز رو گوگل کن یا یه چیز خیلی بدیهی رو اطلاع رسانی می کنید انگار ما نمی دونیم
شما واقعا چقدر در مورد من شناخت دارید که می گید
می تونی بگید تعداد بار زیادی تا الان آمار گرفتید و از آمار گیری اطلاع دارید اما نمی تونید خودتون رو با من مقایسه کنید چون شما همون قدر از من اطلاع دارید که خودم تو فضای مجازی خواستم ازم پیدا باشهبه نقل از مازیمون :تعداد باری که من امار گرفتم خیلی بیشتر از شماست.
الانم قصد مقایسه ندارم فقط می گم از من شناخت نداری و از رو هوا صحبت کردی
اگه این حرف منم برات سنگین بوده
برات متاسفم که نمی تونی تحمل کنی یکی جملات شبیه به جملات خودت رو بهت تحویل بدهبه نقل از امـیـرحـسـیـن :پیشنهاد می کنم الان که 23 سال سن دارید ، حداقل یه تحقیق در مورد نحوه ی آمار گیری بکنید
من قصد ندارم مثل شما باشم اما فکر کنم این یه بار لازم بود مثل خودت باهات صحبت کنم