• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ariadne
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین؟

• رای‌دهندگان
    633
1. جنسیت و مسائل جنسی جزو مهم ترین مسائل زندگی انسانی است زیرا در دسته غرایز و نیاز های طبیعی قرار داره (از لحاظ روانشناسی و جامعه شناسی عرض می کنم) و چیزی نیست که ازش فرار کنیم بلکه بهتر است با آن روبرو شویم و درست و غلط را تشخیص بدهیم
2. بله درست است که بعضی شبکه ها کاملا منفی گرا هستند حتی به دروغ ولی درصد بیشتری از واقعیت را می شود از آن ها و شبکه های خبری بی طرف (به B.B.C اعتقاد دارم) بدست اورد. علاوه بر آن آزادی مطبوعات و مدیا و اطلاعات جزو اصول زندگی مدرن انسان است.
3. تبلیغ نیست. بلکه بررسی آن مسئله و به تصویر کشیدن یک حقیقت است. شما مغز دارید(امیدوارم) و می توانید تصمیم بگیرید درست است یا نه.
4. شما درون همان استریپ کلاب (دیسکو چیز دیگری است و نامربوط به حرف شما) هم حق چنین کاری را ندارید. انسان برخلاف حیوانات توانایی کنترل خود را دارد (گرچه اکثر حیوانات هم در شرایط خاص کنترل رفتار خود را دارند ولی ظاهرا بعضی افراد ندارند...)
5. تکرار مورد 2 هست.
6. فناوری از دوران امام خمینی کمی پیشرفت کرده و چیزهایی تحت عنوان قفل کودک و حذف کانال های نامطبوع وجود دارد!

خیلی از برنامه های صدا و سیما یا سینمای ایران هم ممکنه برای تمام سنین مناسب نباشند. به هر حال تا زیر یه سن مشخصی باید تاثیر رسانه روی رشد بچه رو کنترل کرد . چه شبکه های وطنی ، چه ماهواره ای ، چه اینترنتی و غیره .
درباره ی بزرگسالان نظری ندارم :-" خودم جز کارتون چیزی ندیدم و کلن نمیدونم مردم چی می بینن و چه تاثیری میذاره روشون

شهری که من زندگی میکنم 80 درصد مردم ماهواره دارند !! :D باید بیان ببینید تا باورتون شه !! طری که تو تاکسی در مورد استیج و .. حرف میزنند !!
تو خیایان ما که همه دارند .
من خودم فقط شبکه من و تو و PMC
و .. رو می بینم !! من و تو معمولا فقط استیجش رو می بینم !
از شبکه هایی که فیلمای خیانت و .. بخش میکنن متنفرم :|

اینو هم بگم خدایی صدا و سیمای ایران فیلمش خیلی چرته !! خودم خیلی وقته ندیدم !!

1. جنسیت و مسائل جنسی جزو مهم ترین مسائل زندگی انسانی است زیرا در دسته غرایز و نیاز های طبیعی قرار داره (از لحاظ روانشناسی و جامعه شناسی عرض می کنم) و چیزی نیست که ازش فرار کنیم بلکه بهتر است با آن روبرو شویم و درست و غلط را تشخیص بدهیم
2. بله درست است که بعضی شبکه ها کاملا منفی گرا هستند حتی به دروغ ولی درصد بیشتری از واقعیت را می شود از آن ها و شبکه های خبری بی طرف (به B.B.C اعتقاد دارم) بدست اورد. علاوه بر آن آزادی مطبوعات و مدیا و اطلاعات جزو اصول زندگی مدرن انسان است.
3. تبلیغ نیست. بلکه بررسی آن مسئله و به تصویر کشیدن یک حقیقت است. شما مغز دارید(امیدوارم) و می توانید تصمیم بگیرید درست است یا نه.
4. شما درون همان استریپ کلاب (دیسکو چیز دیگری است و نامربوط به حرف شما) هم حق چنین کاری را ندارید. انسان برخلاف حیوانات توانایی کنترل خود را دارد (گرچه اکثر حیوانات هم در شرایط خاص کنترل رفتار خود را دارند ولی ظاهرا بعضی افراد ندارند...)
5. تکرار مورد 2 هست.
6. فناوری از دوران امام خمینی کمی پیشرفت کرده و چیزهایی تحت عنوان قفل کودک و حذف کانال های نامطبوع وجود دارد!
1- من ترجیح میدم سکس رو از این زاویه نبینم: آبجی کوچیک خانواده دامادشونو خیلی خوشتیپ میبینه و با هم سکس می کنن و می**نه تو زندگی آبجی بزرگش :|
2-بی بی سی بی طرف؟ بیست و سی هم ضد نظامه.دلفینا هم پرواز می کنن :|
3-کاملا تبلیغه! یعنی میگی شهوت بازی و خیانت و **دن تو خانواده و اینا رو صرفا به خاطر بررسی قضیه پخش می کنن؟ فکر نکنم!
4-دیسکو چیز دیگه ای نیست.تو نت سرچ کنی میفهمی.تو اینطور میگی که مشکلی نداره در معرض این چیزا باشیم و فقط باید خودمونو کنترل کنیم :| مثل اینه که بگی شیشه کشیدن مشکلی نداره و باید خودمونو کنترل کنیم :|
5- ...
6-من خودم ترفند آنلاک کردن شبکه هارو بلدم (:-") ضمانتی نیست بچه هم بلد نباشه و مغزش کثیف نشه و خودارضایی نکنه :|
× لطفا رعایت کنید!

آخرین ویرایش:
1- من ترجیح میدم سکس رو از این زاویه نبینم: آبجی کوچیک خانواده دامادشونو خیلی خوشتیپ میبینه و با هم سکس می کنن و می**نه تو زندگی آبجی بزرگش :|
2-بی بی سی بی طرف؟ بیست و سی هم ضد نظامه.دلفینا هم پرواز می کنن :|
3-کاملا تبلیغه! یعنی میگی شهوت بازی و خیانت و **دن تو خانواده و اینا رو صرفا به خاطر بررسی قضیه پخش می کنن؟ فکر نکنم!
4-دیسکو چیز دیگه ای نیست.تو نت سرچ کنی میفهمی.تو اینطور میگی که مشکلی نداره در معرض این چیزا باشیم و فقط باید خودمونو کنترل کنیم :| مثل اینه که بگی شیشه کشیدن مشکلی نداره و باید خودمونو کنترل کنیم :|
5- ...
6-من خودم ترفند آنلاک کردن شبکه هارو بلدم (:-") ضمانتی نیست بچه هم بلد نباشه و مغزش کثیف نشه و خودارضایی نکنه :|
× لطفا رعایت کنید!
١. من چنين چيزي رو تأييد نكردم فقط گفتم يك فيلم مي تواند نمايانگر واقعيت يا تخيل باشد و دليلي ندارد آن را منع كنيم و يا هر چيزي كه ميبينم را قبول كنيم و در زندگي خود به اجرا بگذاريم. فيلم تخيلي درباره اژدها هم هست ولي دليل بر اعتقاد ما به اون نميشه. فيلم درباره دست كردن توي پريز برق و بدست آوردن قدرت هاي ماورايي هست ولي ما انجام نمي دهيم.
٢. از نظر من كه هست. در اين رابطه بحثي با شما ندارم.
٣. از نظر من حرفتون -توهم توطئه- است. و بحث منطقي براي قانع كردن چنين تفكري فايده ندارد. قبلا سعي كرده ام نشده است....
٤. خير نيست. لطفا در حيطه اي إظهار نظر كنيد كه حداقل يكبار باهاش سر و كار داشته ايد.(خيلي جالب نيست به كسي كه در كشوري است كه چنين چيزهايي وجود دارد بگيد نه اين چيزي كه تو ميگي نيست)
بله اتفاقا مثال هم دارد:
مورفين هم مخدر است ولي براي بيماراني كه درد زيادي دارند به طور كنترل شده تجويز مي شود
چه از نظر دين خودتون و چه از نظر قوانين تمامي كشور هاي جهان تجاوز به اون خانمي كه مثال زديد درست نيست و مجازات دارد. اگر اخلاق و قانون رو قبول نداريد حداقل به دين خودتون احترام بذاريد.
٥....
٦. آفرين به شما(با لحن آميخته با شك و "تو راست ميگي") ولي به نظر بعيد مي آيد كه يك بچه دست به هك كردن يك سيستم با پسوورد حداقل چهار رقمي بزند.

١. من چنين چيزي رو تأييد نكردم فقط گفتم يك فيلم مي تواند نمايانگر واقعيت يا تخيل باشد و دليلي ندارد آن را منع كنيم و يا هر چيزي كه ميبينم را قبول كنيم و در زندگي خود به اجرا بگذاريم. فيلم تخيلي درباره اژدها هم هست ولي دليل بر اعتقاد ما به اون نميشه. فيلم درباره دست كردن توي پريز برق و بدست آوردن قدرت هاي ماورايي هست ولي ما انجام نمي دهيم.
٢. از نظر من كه هست. در اين رابطه بحثي با شما ندارم.
٣. از نظر من حرفتون -توهم توطئه- است. و بحث منطقي براي قانع كردن چنين تفكري فايده ندارد. قبلا سعي كرده ام نشده است....
٤. خير نيست. لطفا در حيطه اي إظهار نظر كنيد كه حداقل يكبار باهاش سر و كار داشته ايد.(خيلي جالب نيست به كسي كه در كشوري است كه چنين چيزهايي وجود دارد بگيد نه اين چيزي كه تو ميگي نيست)
بله اتفاقا مثال هم دارد:
مورفين هم مخدر است ولي براي بيماراني كه درد زيادي دارند به طور كنترل شده تجويز مي شود
چه از نظر دين خودتون و چه از نظر قوانين تمامي كشور هاي جهان تجاوز به اون خانمي كه مثال زديد درست نيست و مجازات دارد. اگر اخلاق و قانون رو قبول نداريد حداقل به دين خودتون احترام بذاريد.
٥....
٦. آفرين به شما(با لحن آميخته با شك و "تو راست ميگي") ولي به نظر بعيد مي آيد كه يك بچه دست به هك كردن يك سيستم با پسوورد حداقل چهار رقمي بزند.
1-مشکل اینه که تو تحریک جنسی رو یه مسئله فکری میدونی! یه مسئله بیولوژیکیه: https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_arousal
2-...
3-خب تو منطقی توضیح بده که توطئه نیست! به نظرت واقعا الکی الکی این همه بودجه صرف شبکه ایرانی میشه؟ https://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_کانال‌های_تلویزیونی_فارسی‌زبان
جالبه که هر وقت ما میگیم آمریکا داره دخالت میکنه و انگلیس یه فکرایی داره و من و تو یه اهداف خاصی داره میگین توهم توطئه!
4-من خارج از کشور نبودم ولی تو گوگل سرچ کنی sex disco میگیری منظورو.اصلا یه مثال دیگه میزنم.با دوستات رفتین یه جایی پر الکل! اونا دارن عین گاو میخورن بعد به تو هم گیر میدن که بخور.خب میتونی وایسی نگا کنی؟(فرض کن سابقه اعتیاد هم داشتی)
5-قبول دارم.
اوکیه میتونید نگا کنید(با جنبه البته :D)

من كلا تلويزيون خيلي كم ميبينم
و نميتونم بگم ماهواره بده يا خوب
چون براي هرخانواده اي فرق داره و نميشه نظر كلي داد
كلا از هرچيزي ميشه استفاده مطلوب كرد و بالعكس
اما ازتون ميخوام واسه خودتون و تايمتون ارزش قائل بشيد سريالاي واقعاااااا بي محتواي تركي رو نبينيد!

يني واقعا توهين به خودم ميدونم كه بشينم اين چرندياتو ببينم!!

شما دلیل خوب بو
پاسخ : ماهواره رو برای خانواده های ایرانی مناسب میدونین

ماهواره خیلیم خوبه هر کیم میگه خوب نیست هیچی نمی فهمه
عمویه خودم تو کار واردات ماهوارست کلیم پول در میاره واسه خودش
شما دلیل خوب بودنش رو خوب توضیح دادید

بنظرتون چرا انقدر شبکه فارسی زبان داریم؟
اونا اینقدر عاشق ما هستن که میان پولشونو صرف شادی ما کنن؟

چیزی که برای من خیلی جالب بود عنوان تاپیک بود که یادآوری خفیفی از روحیه برخی از ما ایرانی ها برای تصمیم گیری برای همه و تعمیم جز به کل داره. کاش میشد عنوان تاپیک رو میذاشتید مثلا : آیا مشاهده ماهواره را برای خودتان یا خانواده خودتان مفید میدانید یا خیر؟
"خانواده ایرانی" بر خلاف استریوتایپ رایجی که صدا و سیمای کشور سعی در القای اون کنه ترکیبی وسیعی از عقاید و پایه های اخلاقی، معرفتی، دینی و ایدئولوژیک هستش و یافتن وجه مشترک بین همه اون ها نه تنها ممکن نیست بلکه ضرورتی هم نداره.

Back
بالا