• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ترک فعالیت‌های ورزشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا 1376
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ترک فعالیت های ورزشی

به نقل از kasra1 :
منم حدود 2سال بدنسازی کار کردم هیکلم توپ توپ شد اما الان 10 ماهی میشه نرفتم تا دیروز دوباره رفتم
قبلا پرس سینه 95 میزدم اما دیروز 55 رو به زور بالا اوردم
هیکلم هم مثل اول شده :( :(
اما میخوام شروع کنم این انگیزمو بهم داد <:-P <:-P
آقا کسری یعنی واقعا پرس 95میزدی؟تو مسابقات شرکن تکردی؟واسه سنت خیلی خیلی خوبه
و من درک میکنم این حرفایی رو که میگین چون من والیبال کار میکردم بصورت حرفه ای این تابستون یکم کم بازی کردم بعد مربی گفت بیا تست بده قبول شدی ببریم تیم اونجا قبول شدم ولی فقط بازی نکردم در حالی که سالهیه قبل من فیکس بودم از اول تا آخر بازی

پاسخ : ترک فعالیت‌های ورزشی

این همون سوالیه که من از خودم میپرسم،
حدود ِ دو سال ِ پیش تکواندو رو به صورت رسمی شرو کردم و کمربندِ سبزم گرفتم، ولی وختی دیگه مدر3 ها شرو شد نرفتم کلاس، تا امسال تابستون، و واقن اوایل مشکل داشتم، همه چیز یادم رفته بود، ضربه پاهام افتضاح بود، خلاصه احساس میکردم بهتره کلا از اول شرو کنم، چون واقعا هیچی بلد نبودم!
تمام ِ تابستونُ کار کردم، فرما همه رو یادم رفته بود، دو باره نشستم همه رو از اول کار کردم و یاد گرفتم، خدا رو شکر ضربه پاهام بهتر میشد، ولی خوب خودمم میدونستم که اگه اون وقفه یک سالُ نیمه بینش نمیفتاد تا الان خیلی پیشرفت کرده بودم، من در حدِ ایده آل کمربند ِ سبز نبودم و خودمم میدونستم.
البته این مشکل واسه دوستم ـم پیش اومد، ما باهم تکواندو رو شروع کردیم و با هم تصمیم گرفتیم که دیگه نریم، و امسال تابستون هم دوباره با هم شروع کردیم، اون به خاطر وقفه ای که تو ورزشش افتاده بود، همون جلسه های اول فهمید که دیگه نمیتونه ضربه پاهاشُ قوی بزنه و اگه میخواد تکواندو رو ادامه بده، بهتره بره تو بخشِ پومسه.
و البته، هفته پیش که آزمونِ آبی دادیم دو تاییمون رد شدیم، و اینا همش به خاطر اینه که بینش وقفه انداختیمُ جدی نگرفتیمش،
اگه وقفه نمیفتاد، پیشرفت بیشتری کرده بودیم، شاید میتونستیم بریم لیگ(استانی) ، شاید دوستم این همه اتفاق براش پیش نمیومد که الان یک سره یا کمرش درد کنه یا پاش و یا دستش.

یه خورده شبیه حکایت های مثنوی شد، میدونم، پند بگیرید ازش!

پاسخ : ترک فعالیت‌های ورزشی

اما به نظر من1جایی لازمه
مثلا وضعیت من که کنکوردارم اقتضا میکنه وقتمو بذارم رو درس تو این9ماه
به خاطر همین هم تا9ماه از تمامی میادین ورزشی خداحافظی کردم ولی امید دارم که بعد کنکور شروع میکنم و میتونم 2باره خودمو به اوج آمادگی برسونم

Back
بالا