• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کلید جا گذاشتم،پول ندارم،بیرونم، چه کنم؟

پاسخ : کلید جا گذاشتم،پول ندارم،بیرونم، چه کنم؟

عینک آفتابیتو میزنی میری میشینی رو نیمکت پارک،رو یه کاغذ هم مینویسی دنیا چقذر میتواند زیبا باشد....حیف چشمان نابینای من!
بعد 2 ساعت که قشنگ پول جمع شد(ملت دلسووووز! ;D) میری یه کلید ساز میاری درو وا میکنه! ;D
×کلا ذهن پیچیده ای دارم من!الان تو دلتون دارین به من میگین اووووووه،چ بیکار!ولی نگین خب زشته! :-L
:))

میری خونه مادر بزرگی فامیلی کسی ..

یا میری واسه خودت ول میچرخی خوش گذرونی تا بالاخره یه چیزی بشه دیگه ! :-" ینی کسی به دادت برسه :-"

کلن اینطور موقع ها میرم تو پارک نزدیک خونمون ;D

اگه پول داشته باشم یه چیپس و ماست موسیر هم همیشه می خرم میخورم اگر نه زیاد مهم نیس ;D

میرم کتابخونه کتاب میگیرم ;D

اگه با دوستم یا خواهرم باشم بازی میکنیم ;D

ابتدایی بودم همونجا پشت در مشقهامو می نوشتم ;D

خونه قبلی که بودیم می رفتم خونه دوست صمیمیم یا از دیوار می رفتم خونه ;D

اگرم شهرستانی باشی میتونی بری خونه مامان بزرگی خاله ای ولی تو شهرای بزرگ نمیشه چون تا برسی اونجا مامان بابات رسیدن خونه ;D

شارژ داشتم هم می رفتم نت یا زنگ می زدم با دوستم حرف می زدم تا وقتم بره ;D

اگه بخوام برم یه جا شهر با خط واحد میرم که کارتم همیشه شارژ داره پس نیاز به پول ندارم تو این زمینه البته ;D

اینا واسه مورد اول بودن ;D

اگه آپارتمان باشه بعضی درها با پیچ گوشتی میشه بازشون کرد :-"
فقط در اصلیه رو زنگ میزنیم همسایه باز کنه ;D
تو ماشین هم میشه خوابید ;D
اگه پسر باشی سن بالا 18 میری مسافرخونه ای هتلی فوقش ;D

رو پشت بوم هم میشه خوابید اگه از دیوار برین بالا یا از راه خونه همسایه برین رو پشت بومتون ;D

من عین این اتفاق تو 8 سالگیم برام رخ داد!
هیج جایی رو بلد نبودم هوا هم خیلی داغ بود!
رفتم یکم خیابون گردی بعدش دیگه خیلی ترسیده بودم مامانمم هنوز نیومده بود نشستم دم در خونمون :(
بعد دیگه همسایمون اومد دلش سوخت منو برد خونشون تا مامانم اومد :-[
از اون به بعد این همسایمون که تا قبلش نمیشناختیمش شد بهترین همسایمون از نظر مامانم! :|
به چه قیمتی آخه؟!؟!؟!؟!؟ ذوب شدن من تو اون گرما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o :(( 8-|

درجه2:ب یکی از بربچ پایه میزنگیم خودمونو تلپ میکنیم خونشون!(لازم نی ک بریم خونه حتما)
درجه3:سوارتاکسی میشیم بعد الکل باکیفت ور میری بعد بغلی(مخصوصا اگه پسرباشه!)میگه خورد ندارین؟ میگی ن. اونم میگه من حساب میکنم! بعد ک رسیدی خونه ازرو در میپری تو یا زنگ همسایی بالایی رو میزنی درو برات بازمیکنن! یا ام کلا همه ی راهو پیاده میای تا صبح بشه!;D

خداوند دوست و آشنا را برای همچین مواقعی آفرید.. البته غرور بی موقع رو هم آفریده ها.. ولی خب نیازه دیگه
فوقش از بالای در میپری تو
تهش اینه که یک شب آواره میمونی و قدر خونه و زندگی داشتنو میفهمی..
هه هه.. یه موردیم یادم رفت بگم.. من به هیچ وجه شارژم تموم نمیشه!!

اتفاقی که پارسال ، 15 مین قبل امتحان فیزیک نهایی برام افتاد 8-}

تازه موبایل هم نبود پیشم :))

اول قایمکی یکم گریه کردم تو خیابون :-" ، بعدش موبایل یه خانوم َ رو گرفتم ، زنگ زدم خونه ، به مامان م اینا گفتم ، اونا م یه تاکسی تلفنی فرستادن دنبال م ، خودشون م پولشو حساب کردن ;D

1 در بست میگیرم تا شب کل تهرانو میگردم ! \:D/شب که خانواده اومدند میگم پول آقا رو حساب کنین تا شما باشید دیگه یادم نره کلید رو جا بذارم! ;D

قبلا به سرعت راه خونه داییمینا رو پیش میگرفتم اما الان میشینم تو راه رو تایکی برسه خدارو شکر مامن بزرگمم طبقه بالای مامیشینه و کلیدمونم داره وغمی نیست ;D

درجه اول:

+ به کمک تلفن همراه یه تاکسی تلفنی میگیریم، میریم محل کار پدر، اونجا از پدر پول میگیریم و پول تاکسی رو میدیم، شبم با پدر به خانه برمیگردیم ;;)

درجه ذوم:

+ بازهم تاکسی تلفنی میگیریم، ولی این دفعه میریم خونه و چون کلید داریم میتونیم بعد از رسیدن به خونه پول تاکسی رو بدیم، شرایط بدی که ممکنه پیش بیاد اینه که تو خونه ام پول نباشه، در این صورت از یکی از همسایه ها یا یه آدم آشنا در محل پول میگیریم بعد از بازگشت پدر و مادر با اون فرد تسویه حساب میکنیم :دی

درجه سوم:

+ خیلی حالت وحشتناکیه خدا نصیب نکنه :-" میریم پیش پلیس، شرایط رو توضیح میدیم، احتمالا بهمون پول یا جای خواب میدن :-" نمیدن؟ :-"""

Back
بالا