f.light
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک تهران
- شهر
- تهران
پاسخ : افتادن اولین دندان !
من که ماجرایی داشتم واسه خودم!7سالم که بود دندونام فقط هفته ای یکبار رنگ مسواک وبه خودشون می دیدن! :-[
بعداین برنامه های کودکم هی می گفتن که اگه مسواک نزنین کرما دندونتون ومی خورن وازاین قبیل حرفا! B-)
خیلی اتفاقی یک روزصبح من هوس مسواک زدن کردم وخلاصه مسواکموزدم!
مامانم اون روزخونه نبودبعدازمدتی من احساس دردشدیددرناحیه ی یکی ازدندونام کردم ومتوجه شدم که دندونم لق شده!
دقیقابه این شکل درآومده بودم:
وسپس به این حالت:

خلاصه کلی گریه کردم وغصه خوردم وفکرکردم که دندونموکرم خورده!
تااینکه مامانم اومدومن باهمون حالت گفتم"مامان من صبح مسواک زدم ولی نمی دونم چرا دندونموکرم خورده!"
:-s
مامانم پس ازاندکی توضیح درمورداینکه دندون همه بچه هامیفته درعین ناباوری یهودندونمو کشیدوسپس دوباره گریه...!
وماجرا این گونه به پایان رسیدواولین دندان بنده به دست سطل آشغال منزل سپرده شد!
من که ماجرایی داشتم واسه خودم!7سالم که بود دندونام فقط هفته ای یکبار رنگ مسواک وبه خودشون می دیدن! :-[
بعداین برنامه های کودکم هی می گفتن که اگه مسواک نزنین کرما دندونتون ومی خورن وازاین قبیل حرفا! B-)
خیلی اتفاقی یک روزصبح من هوس مسواک زدن کردم وخلاصه مسواکموزدم!
مامانم اون روزخونه نبودبعدازمدتی من احساس دردشدیددرناحیه ی یکی ازدندونام کردم ومتوجه شدم که دندونم لق شده!
دقیقابه این شکل درآومده بودم:

وسپس به این حالت:

خلاصه کلی گریه کردم وغصه خوردم وفکرکردم که دندونموکرم خورده!

تااینکه مامانم اومدومن باهمون حالت گفتم"مامان من صبح مسواک زدم ولی نمی دونم چرا دندونموکرم خورده!"
:-sمامانم پس ازاندکی توضیح درمورداینکه دندون همه بچه هامیفته درعین ناباوری یهودندونمو کشیدوسپس دوباره گریه...!
وماجرا این گونه به پایان رسیدواولین دندان بنده به دست سطل آشغال منزل سپرده شد!

از دهنم پرتاب شد بیرون