27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : 27مین کارگاه علوم فرزانگان 1 تهران

من اصلاً هنوز پستای جدیدو نخوندم اصلاً نمیدونم الان تو این پستا با هم چه جوری حرف زدید, فقط از اونجایی که بحث داغ شده, برای پیشگیری بهتر از درمان, تذکر میدم حواستون باشه درست صحبت کنید با هم دیگه :D

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران.
شهر
تهران.
مدال المپیاد
مدال طلای دورۀ بیست و شش المپیاد ادبی.
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی/ادبیات فرانسه

به نقل از Frostbite :
فقط یه پروژه نبود آخه !
حلی رفتارشناسی کبوتر و مینا و رت و ... داشت ، فرزانگان رفتارشناسی « زالو »
حلی کدوم یکی از پروژه هاش دروغ داشت ؟ یکی از محیط کشت هاتون باکتری نداشت ، این میدونین یعنی چی ؟؟! ~X(
فک کردین همه گول میخورن ؟

چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست:-"

خب مشکلش چیه؟ زالو که اتفاقا از لحاظ زیستی اهمیت بیشتری داره! خیلی غیر منظقی برخورد میکنین دوست عزیز!

دو پروژه، سه پروژه اصلا. میدونین چقد پروژه و چقد کار بود؟

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

ببينيد من واقعا شرمنده ام و شديدا عذرخواهى ميكنم از آقاى شريفى!
كاش دست ِ ما بود و ميتونستيم ايشون رو راه بديم با احترام هرچه تمام تر.
اما متاسفانه ما هيچكاره بوديم و نميتونستيم دخالت كنيم !

خواهشا تقصير ِ بچه ها نندازيد.

در ضمن درست صحبت كنيد.
كليه ى دعوت ها مسئوليتش با من بود و مطمئنم كه هماهنگ نشده بود.
حتى خود آقاى شريفى هم تاييد كردن.

ali_de457

KilaaliK
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

ما که رفتیم فقط وقت شد زیست رو ببینیم خدا وکیلی ضعیف بود
امیدوارم بقیه پروژه ها اینطوری نباشه
واقعا نمیدونم چرا ساعت 10 مارو راه ندادن گفتن برید 1 بیایین که اون موقع هم بچه هارو باز راه ندادن (ما با استاد لاری رفتیم تو)
چیزی که من از کارگاه فرزانگان دیدم پروژه های زیست ضعیف و سازماندهی ضعیف بود انقدر شلوق بود که توضیح چند تا پروژه ی آخر رو نمی شنیدیم
ولی نمیتونم راجع به کل کارگاه نظر بدم چون همه بخش هارو ندیدم

پوریا بس کن
ما از همون اول گفته بودیم فقط با سرپرست راه میدیم حالا یه سری رو نباید راه میدادیم که راه دادیم
یعنی اون 5 نفر که راه ندادیم کار اشتباهی نبود ولی اونایی که راه دادیم یه کاری بود که وظیفمون نبود و تا یه حدودی قانون شکنی بود
راجع به لیدر ها هم هیچ کار اشتباهی ازشون مشاهده نشد وگر نه حتما برخورد می شد شما هم اگر از چیزی مطمئن بودی باید همون جا به حراست می گفتی
من حرفت رو اینجا توهین به خودم و بقیه ی لیدر ها و حراست می دونم

vergilio

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
فقط تهران
مدال المپیاد
المپ کامپ
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
-

این Gooler زودتر اسمشو پی ام کنه بم. داره زیادی چرت تفت میده. من همه اون کسایی که اونروز اومدن حلی و راشون ندادیمو میشناسم. هیچ مشکلی هم نداشتن. فقط یه سری شاخ بازی بیجا...

درضمن، منطقی باشین لطفن. رفتار شناسی زانو داشته، خوب ما هم تو پروژه های کامپیوتر اسکرین سیور ویستا داشتیم. ربطی نداره.
درکل قبول دارم پروژه های ما شاخ تر بودن. ولی این مقایسه خیلی مسخره س و شدیدن بچگونه

هرسال هر سمینار یا کارگاهی تو یه بخشی ضعیفه دیگه. امسال گفتن زیست فرزانگان افتضاح بوده، خوب ازونور انسانی شون فوق العاده بوده
یا ما امسال سر کامپیوتر و فیزیک تر زدیم رسمن.

عین آدم بحث کنین
این جور کوبیدن ها مال سمپادیا.نت بود

سنگین دل

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

من یک توضیح مختصری بدم،
پروژه های زیست ضعیف بود؟ خدا وکیلی ضعیف بود؟
سخن ناشایستی میزنید...

لوسیفر

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli tehran
شهر
تهران
مدال المپیاد
1 ترم المپیاد کامپیوتر

خسته نباشین که ساعت 2 راه دادین کلا فقط زیستو دیدن.
<D=

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

ميشه بگيد كي ؟
ما تا ٢ اونجا بوديم و كسي رو راه ندادن

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه

به نقل از vergilio :
این Gooler زودتر اسمشو پی ام کنه بم. داره زیادی چرت تفت میده. من همه اون کسایی که اونروز اومدن حلی و راشون ندادیمو میشناسم. هیچ مشکلی هم نداشتن. فقط یه سری شاخ بازی بیجا...

درضمن، منطقی باشین لطفن. رفتار شناسی زانو داشته، خوب ما هم تو پروژه های کامپیوتر اسکرین سیور ویستا داشتیم. ربطی نداره.
درکل قبول دارم پروژه های ما شاخ تر بودن. ولی این مقایسه خیلی مسخره س و شدیدن بچگونه

هرسال هر سمینار یا کارگاهی تو یه بخشی ضعیفه دیگه. امسال گفتن زیست فرزانگان افتضاح بوده، خوب ازونور انسانی شون فوق العاده بوده
یا ما امسال سر کامپیوتر و فیزیک تر زدیم رسمن.

عین آدم بحث کنین
این جور کوبیدن ها مال سمپادیا.نت بود

بابا مشکلتون چیه با رفتار شناسی ِ زالو؟ :| راحته آیا؟ :| اه :|

زیست هم افتضاح نبود. زیادی دارین جانب دارانه قضاوت میکنین :| یکی دو تا پروژه رو ملاک همه نگیرید. کلی پروژه زیست بود.

و چرا پروژه های شما شاخ تر بودن؟ (:/

+ممنون بابت انسانی

• شروع کننده موضوع

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

اين دست ِ ما نيست!
تو مدرسه ى ما قوانين فرق داره!
ما زير ِ ذره بينيم
تو حلق ِ آموزش پرورشيم
مديرمون هم آدميه كه مدير مدرسه ى امام صادق بوده
فكر نميكنم بحث ِ ديگه اى بمونه!
سال ٨٨ كه حليا از ديوار مدرسه ى ما اومدن بالا به همه چی گند زدن و تمام کارگاه های ما رو تباه کردن!
الان طلبکار نباشید!
بی احترامی ای اگه بوده تقصیر من نیست!
من نه دبیر کارگاهم نه هیچی!
صرفا یه آدمیم که کار کردم واسه کارگاه!
اما الان با وجود شناختی که از آقای شریفی دارم اومدم و دارم میگم شرمنده ام ازشون!
فقط از ایشون نه هیچکس دیگه!
من آدمیم که باید هد بذارم تا تو حلقم چرا؟ چون اگه نذارم کارگاه ما برگزار نمیشه!
تا حالا انقدر زیر فشار بودید؟
سعی کردید تا حالا خودتونو جای ما بذارید؟
قطعا نه!
پس انقد قضاوت بیجا نکنید.

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

تشکر میکنم که دارید با هم درست صحبت میکنید :)

-> اولین پستِ اهانت آمیزی که داده بشه تاپیک قفل میشه.

سنگین دل

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از Frostbite :
بله ضعیف بود !
و سر حرفم میمونم ، واقعا قسمت زیست پروژه خوب نداشت
برای مثال برای خود شما میگم ، وقتی بهتون بگن اسید بریزید رو دندون سفید میشه این به ذهنتون نمیرسه که اسید دندون رو از بین میبره ؟
اسید بریزین رو دندون سفید می شه؟!
بفرما...
خب جناب محترم، وقتی براتون توضیح داده می شه با دقت گوش کنید تا بعد از ظهر همون روز، تو سر پروژه ها(که اتفاقا قراره همون سفیدکننده رو ثبت اختراع کنیم) نزنید.
با سپاس

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

بچه ها شما یه جای خاص رفتید بعد دارید با کل سمینار مقایسش می کنید
ما پروژه های شاخ خیلی داشتیم و این که شما ندیدینش دلیل بر شاخ نبودن اونا نیست
ممنون که ضعفامونو دارید می گید
ولی فک نمی کنید می شه با ادبیات بهتری گفتش؟
- بچه ها می خواین خودتونو جم کنید؟

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه

به نقل از vergilio :
من خودم ندیدم پروژه های زیستو. از روی حرف بچه ها میگم. درضمن حرف بچه ها نیس. آقای لاری گفتن افتضاح بوده. رو سواد ایشون که دیگه حرفی نیس؟

چرا شاخ تر بودن؟ چون ما پسریم (منطقو داشته باش!)

ولی جدا، ما پروژه هایی داشتیم که تو سطح کشور داشت انجام میشد.

پروژه نجوم ما، تز دکترای یه آقایی بود. اسم طرف یادم نیس. طیف سنجی خورشید. میدونی یعنی چی؟!؟

کار با کینکت داشتیم.

انجین گیم دو بعدی داشتیم با کد های فیزیک و نور مستقل. میفهمی یعنی چی؟!؟

با انجین خودش Bounce و اسنیک نوشته بود!

ولی من همینجا از بچه های فرزانگان عذرخواهی میکنم. هنوز به شدت بچه ایم. شدید! بعد از راه داده نشدن (!) یه اتفاقاتی افتاد که تو شان شعور بچه های سمپاد نبود

قبول دارم کارای خیلی خوبیه. اما بهتر بود این قیاس وقتی انجام میشد که شما هم کارگاه ما رو دیده بودی. ایضاً، قیاس تو این موارد نباید کلی باشه دوست عزیز. زمینه ها مختلفن و کار ها زیاد!

اوهوم.

+راه نداده شدن :-" زبان فارسی 2 :-"

• لایک
امتیازات: N.M

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از کیــمیا シ :
آقا بحث سسمینارو تو تاپیک خودتون کنید.
ناهید میشه پستای مربوط به سمینار ُ پاک کنی لطفا؟ :-/
به خاطر اینکه من فرزانگان 2 ای هستم, و به خاطر فرزانگان 2 ای بودنم آدم نیستم, قرار شد پستای این تاپیک رو نرگس و زهرا حواسشون باشه بهش :)
(× اه آقا باز سو تفاهم پیش اومد, کیمیا ببین این عددای بُلدِ خط قبلو با تو نبودم به روحِ جدّم! )

بچه ها من وضعیت فیزیکیم الان خوب نیست. تاپیک داره از کنترل خارج میشه. یه تعداد از افراد هم خواهش کردن تاپیک قفل بشه.

فعلاً قفل میشه, لطفاً بحث هاتون رو یه موقع بهتر, که آرامش بیشتری هم دارید ادامه بدید.
تاپیک پاکسازی میشه, زهرا و نرگس بازش میکنن :)

×تاپیک داره پاک سازی میشه×

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

تاپیک نسبتا پاک سازی شد ، لطفا ، خواشمندیم دعوا و توهین نکنید . راجع به کارگاه بحث کنید ، انتقاد کنید ، اما جر و بحث نشه . اگر دوباره اتفاق مشابه بیفته ( که امیدوارم نیفته ) تاپیک به صورت دائمی قفل میشه .
ببخشید و مرسی .

ali_de457

KilaaliK
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

اینو واسه بچه های خودمون می گم
بحث راجع به راه دادن و اینا رو تو این تاپیک تموم کنید
این ضعف هماهنگی کارگاه 27 بود ولی هیچ ربطی به بچه ها نداشت و اونا تلاش خودشون رو کردن همش تقصیره مسئولا بوده دقیقا مثل این میموند که آقای محمودی میومد دم در و نمی خواست یه سری رو راه بده خب ما نمیتونستیم کاری کنیم پس حرف زدن راجع به این موضوع جایی تو این تاپیک نداره چون هیچ کدوم از مسئولا اینجا نیستن(حیف که نیستن)

مثل پارسال پروژه ها فیزیک خیلی خوب بود یعنی ما که زیاد نفهمیدیم ولی به نظر خیلی خوب می رسید :-??
شیمی حیف شد ارائه نداشتین یادمه همین پوستر ها رو خوندیم چند تا پروژه ی خوب به چشممون خورد :rolleyes:
علوم انسانی هم رسما ندیدیم گفتن پروژه های انسانی همیشه ارائه نداره و ما دهنمان باز مونده بود :O
رباتیک هم خیلی کم بود پروژه ها سطحش هم زیر معمولی بود ولی خوب گفتن دوما درگیر مسابقه و اینان نتونستن پروژه ارائه بدن اینجا هم باز حیف شد :-"
هوا فضا هم می شه گفت خوب بود اون پروژه ی ماشین پرنده رو اگر تموم شده بود واقعا خیلی خوب بود یا اون عمود پروازه خوب بود ولی بازم تعداد پروژه ها کم بود
اون خلبانی من هم که استثنایی بود :)) :))
کامپیوتر نشد اون پروژه ی معماری هوشمند رو ببینیم و بقیه پروژه ها هم در حد قابل قبولی بود
زیست هم که نظرم رو قبلا گفتم
ریاضی هم پروژه ها اصلا جذابیتی نداشت
بوفه تون در حد بوفه خودمون کلاهبرداری بود :D
در کل نمی دونم چرا حس می کنم تعداد پروژه ها کم بود
اگر بخوام با سمینار خودمون مقایسه کنم :-ss فقط فیزیکتون از ما بهتر بود اصلا هم حرفم از رو تعصب نیست و واسه حرفم دلیل دارم
البته خوب شما معافیت نداشتید ، شما نمی تونستید شب مدرسه بمونید این دلایل هم هست

پ.ن: پست به این طولانی ای از من بعید بود

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

دیروز خیلی بیشتر وقت کردم پروژه ها رو ببینم٬ نجوم خوب بود٬
هوافضا خیلی خوب بود٬ اون هاورکرافتِ خیلی خوب بود٬ اونی که تو حیاط بود نزدیک بود دو دفعه بیاد تو حلق ِ من٬ ولی موشک آبی خیلی جالب نبود٬ چون تو مسابقه علمی خودمون نزدیک ۳۰ تا موشک فرستادیم و خیلی هاش از این بهتر رفتن.
ریاضی رو با این که وقت داشتم ولی اصلا طرفش نرفتم٬ :-"
کامپیوتر که قبلا گفتم خیلی خوب بود ٬ فیزیک هم همین طور ٬
شیمی رو راستش پیدا نکردم! در واقع دو بار دنبالش گشتم که هردوبار گم شدم!‌ :-" بعدم بیخیال شدم دیگه.
و انسانی٬ انسانی عــــالـــــی بود! بهترین قسمت کل کارگاه بود! 8->
تئاتر که نه ٬ شهرشون خیلی خوب بود٬ من قشنگ احساس کردم افتخار محله ـم! ( :-" )
اون چیزی که آویزون کرده بودین و آدمک های تلقی ِ رنگی رنگی بودن زیرشم چراغ بود خیــلی خوشگل بود!
پروژه هاشونم خیلی خوب بود٬ اون پروژه ای که با دستمال کاغذی و رزین (؟) وسیله درست کرده بود و کلا همش رو خیلی دوست داشتم!
آخرشم که اختتامیه! خوب بود٬ ولی فکر کنم آتیش گرفتن اون کنف ها خیلی موفقیت آمیز نبود :D خونه ما هم که گذاشتین 8-> :ایکس
این که یه عالمه آشنا دیدم هم خیلی خوب بود! :]
آره خلاصه! :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

کاملا با علی موافقم...
ما دیروز بعد از حدود 3یا4 ساعت علاف شدن پشت در فرز رفتیم تو...
ولی کاملا موافقم...من رسما دیدم دانش آموزان داشتن تلاش میکردن که ما بتونیم بریم تو...ولی خب نمیشد دیگه :(...
البته این خودش جای نقد داره ها بچه ها...به نظر من همین قدرت نداشتن بچه ها خیلی بده...
من اول فکر میکردم این سیستم"دبیر نداشتن و کادر نداشتن"خیلی خوبه...اما حالا که فکر میکنم میبینم این روش دو حالت رو ایجاد میکنه...یا نمایشگاه"کاملا دانش آموزی"میشه یا"کاملا غیر دانش آموزی"...متاسفانه به نظر من در فرز امسال ما شاهد دومی بودیم...یعنی بچه ها واقعا قدرتی نداشتند....

نظر علی رو قبول دارم در مورد کارگاه...در کل هم پروژه های خیلی خوبی داشتین که باعث شد یه چیزایی یاد بگیریم...
ولی ای کاش فرز م3ل حلی نمیشد"زحمت دانش آموزان با پروژه های فوق العاده توسط سازماندهی افتضاح خراب شد"...

در کل به نظرم خیلی خوب بود :)...فقط یه ذره فضا کم بود...هی باید جا به جا میشدیم تا بقیه رد بشن :-"...خب جای دیگه ای نداشتین؟...مثلا ریاضی رو بدترین جا گذاشته بودین...وا3 همین ما اصلا نتونستیم ببینیمشون چون سر راه بودیم :-<

نمیشد یه کاری کنین ما هم بتونیم انسانیتون رو ببینیم؟؟؟ :(...بدبخت لیدرمون تهش داشت موهاشو میکند بس که من گفتم انسانی کجاست ~X(خب آخه من فقط وا3 انسانی اومده بودم :-<

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

خب من دیروز حدوداً 5 ساعت اونجا بودم :D
تقریباً همه جا رو دیدم, به جز فیزیک که دو بار اومدم ولی نشد برم تو. ریاضی ها رو هم گوش ندادم, پوستر هاشونو نگاه کردم فقط.
تئاتر هم آخرش نشد برم متاسفانه :-"

پروژه های نجوم خوب بودن. کامپیوتر ها خیلی خوب بودن. ریاضی ها و زیست ها رو راستش توقع بیشتری داشتم.
هوافضا وقتی رفتم نمیدونم چرا همه اونقدر خسته بودن :)) به قیافه هاشون که نگاه میکردم خستگی میبارید ازشون, دلم میسوخت برم جلو واسم توضیح بدن :-" برای همین خودم نگاه کردم بیشتر (یه ذره هم اطلاعات اینا داشتم از قبل) به نظرم کاراشون قوی بود.

در مورد عکاسی, خیلی انتظار بیشتری داشتم! وقتی وارد اون قسمت شدم اصن ضد حال خوردم یه جورایی. پرنده پر نمیزد!
و اشکال اصلاً از عکس ها و ماهیت کارشون نبود. آدم اصن دلش از همین میسوزه, عکس هایی که گذاشته بودن خیلی خوب بود ولی چیزی که باعث شده بود اونجا پرنده پر نزنه, چیدمان بد بود. یه تعداد خیلی زیادی عکس بود در ابعاد خیلی کوچولو ! (13*18 ! اصلاً اندازه ی مناسبی واسه عکسی که میخواد به نمایش گذاشته بشه نیست! این اندازه به درد توی آلبوم میخوره!) بعدم فضایی که بهش اختصاص داده شده بود خوب بود اما طوری چیده بودنشون که آدم ها حوصله نمیکردن نگاه کنن. بهتر بود توی یه ردیف (یا نهایتاً 2 تا ردیف) چیده میشد. به هر حال اینکه دیدم قسمت عکاسی اینقدر بی رونقه (اونم در شرایطی که عکسای خوبی توش هست) حالمو گرفت :D از بین عکسها هم به طور کلی عکاسی آناهیتا هدایتی رو بیشتر لایک میکنم :D فقط یه عکس بود که به نظرم واقعاً خیلی شاهکار بود ( دو بار هم زده بودنش :-" ) ولی هر چی فکر میکنم اسم عکاسش یادم نمیاد :(

بوفه خوب بود. جای خوبی هم براش در نظر گرفته بودید :D

کارای تم و تزئینا خیلی خیلی خوب بود به نظرم :D
لوگو های کف حیاط هم خیلی خوب اجرا شده بود. من کارگاه پارسال رو به خاطر همزمان شدنش با کارگاه فرزانگان 2 نیومدم, ولی با کارگاه پیارسال که مقایسه میکنم تزئین و اینا خیلی خیلی بهتر هم شده بود :D

در مجموع من به شدت لایک میکنم و به دست اندر کاران ( :D ) تبریک میگم بابت کارگاه خوبشون :D

بالا