aRThaS_08
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- شهید بهشتی، تهران، ماهان
- رشته دانشگاه
- اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت
پاسخ : 28مین سمینار علوم و فنون علامه حلی 1 تهران
من که به عنوان بازدید کننده نیومدم، ولی چنتا پروژه وایستادیم توضیحات خوب بود، یه پروژه شیمی، یه پروژه ریاضی، یه پروژه کامپیوتر رو دیدم..!
کامپیوتری رو کلی سر کار گذاشتیم ببینیم از کوره در میره یا نه ولی واقعا" خوب برخورد کرد و کامل توضیح داد..! پسر خوبی هم بود، چون لپ تاپش hp بود وایستادیم توضیح بده
ریاضی ـه! پیش بینی قیمت طلا انصافا" کرکر خنده بودن پروژه های ریاضی
پروژه شیمی هم که وایستادیم، 2-3بار وایستادیم سر پروژه و هربار کامل و دقیق توضیح داد، شکلاتم عین هربار تعارف کرد..!
پروژه ها نسبتا" ضعیف بودن اما پروژه دار ها خوش برخورد..! کادر اجرایی افتضاح!
هرسال سمینار داره ضعیف تر میشه..!
فقط واسه دیدن آقای شریفی اومده بودیم نوید دیوار رو نمیدونم کی باهاش اونجا آشنایی داشته که راضیش کردن بیاد..! ولی خیلی ذوق مرگ شدم دیدمش..! دم طرف گرم!
من که به عنوان بازدید کننده نیومدم، ولی چنتا پروژه وایستادیم توضیحات خوب بود، یه پروژه شیمی، یه پروژه ریاضی، یه پروژه کامپیوتر رو دیدم..!
کامپیوتری رو کلی سر کار گذاشتیم ببینیم از کوره در میره یا نه ولی واقعا" خوب برخورد کرد و کامل توضیح داد..! پسر خوبی هم بود، چون لپ تاپش hp بود وایستادیم توضیح بده
ریاضی ـه! پیش بینی قیمت طلا انصافا" کرکر خنده بودن پروژه های ریاضی
پروژه شیمی هم که وایستادیم، 2-3بار وایستادیم سر پروژه و هربار کامل و دقیق توضیح داد، شکلاتم عین هربار تعارف کرد..!
پروژه ها نسبتا" ضعیف بودن اما پروژه دار ها خوش برخورد..! کادر اجرایی افتضاح!
هرسال سمینار داره ضعیف تر میشه..!
فقط واسه دیدن آقای شریفی اومده بودیم نوید دیوار رو نمیدونم کی باهاش اونجا آشنایی داشته که راضیش کردن بیاد..! ولی خیلی ذوق مرگ شدم دیدمش..! دم طرف گرم!