کلا بردار چیه سر گردنه بود ریاضیا همینن زنده باد گروه زیست که آبروی سمینار بودبه نقل از پویا م :اقا این بوفه کلاهبردار بودا![]()

جل. ر.ی من پر میکنن میدن به من چی بگم آخه

البته بیشتر کارای هماهنگی و اینا رو می کردم ولی یه 6-7 تا گروه هم بردم
اصلا افتضاح باو! حیف ما برای مسابقات می خواستیم روبات رو درست کنیم وگرنه برا سمیانار درست می کردیم یکم چیز میز خرد می کردیم ملت حال کنند! 

حلی زمانی یه دونه بود و بس که وختی تو چشمای بچه هاش نگاه میکردی چیزی جز تواضع نمی دیدی...همه چیز درس و مقام نبود(که البته اون رو هم به جاش به بهترین نحو انجام می دادن...)یه چیزایی بود که الان خیلی کم رنگ شده...معرفت فروتنی مرام...ببینم کوچولو شما هم چیزی از این حرفا می فهمی؟؟؟!!!به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :ممنون از حسین عزیز که تاپیک رو زد...منم میخواستم افتتاح کنم تاپیک رو ولی شاید روم نمیشد
در هر حال...سمینار ما همچنان برپاست :)
ورود که برای عموم آزاده...بعد دیگه این که آدمای گنده ای رو دعوت کردن بچه های سمینار که فعلا نمیشه اسمی ازشون اورد اینجا...
در مورد کادر سمینارمون هم که باید بگم بهترین کادر سمینار بعد انقلابه!...نمونه اش هم نیما(نیمچه)عزیز که از پست هایی که میده سوادش معلومه (
در هر حال امید هست امسال سمینارمون به خوبی سالیان اخیر باشه تا همچنان"حلی حلی باشه"...
فقط یه مسئله ای که هست با این آقای حلی 3ای عزیز هست که اومدن پارازیت میندازن...
عزیز من...شما برو نماز شکر به جا بیار که یه مشت بیشعور اومدن نام حلی را با مدارسی شماره دار خدشه دار کرده اند...
حلی یه دونست و بس...

هیچوقت حلی به تواضع معروف نبوده رفیق...ته دلمون همیشه یه غرور به جایی بوده...تو اسمش رو بذار غرور کاذب...من میگم غرور به جا...به نقل از nikonak-smd :حلی زمانی یه دونه بود و بس که وختی تو چشمای بچه هاش نگاه میکردی چیزی جز تواضع نمی دیدی...همه چیز درس و مقام نبود(که البته اون رو هم به جاش به بهترین نحو انجام می دادن...)یه چیزایی بود که الان خیلی کم رنگ شده...معرفت فروتنی مرام...ببینم کوچولو شما هم چیزی از این حرفا می فهمی؟؟؟!!!
شمایی که اخیرا تو مجامعی که وارد میشین آبروی سمپاد رو با برخورد های بی احترامانتون می برید...چیزی از سمپاد هم می دونید...
برای شما دیگه چیزی نمونده جز یه غرور کاذب....نه به خاطر خودتون بلکه به خاطر کارهایی که پیش از خودتون لایقین اسم حلی 1 انجام دادن.........................................................![]()
...شاید تو چیزی ندیدی چون نتونستی بیای تو جمع ما 

من دخترم ولی تو جمعتون زندگی کردم...البته نه تو جمع شما...جمع بچه های قدیم تون!به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :هیچوقت حلی به تواضع معروف نبوده رفیق...ته دلمون همیشه یه غرور به جایی بوده...تو اسمش رو بذار غرور کاذب...من میگم غرور به جا...
مطمئنی مرام و معرفت نیست بینمون؟؟...شاید تو چیزی ندیدی چون نتونستی بیای تو جمع ما
بقیه ی حرفات توهینه...نیازی به جواب نمیبینم...
خب باز خوبه دوستمون پذیرفت بچه های خوبی بینمون هست الانبه نقل از nikonak-smd :من دخترم ولی تو جمعتون زندگی کردم...البته نه تو جمع شما...جمع بچه های قدیم تون!
اون آدمایی که من دیدم نیازی نبود معروف بشن به تواضع ...البته اوناییشون که چیزی داشتن برای متواضع بودن!
بحث غرور هم به جای خودش برای بچه های سمپاد یه چیز عادیه...ولی زمانی که از حد خارج نشه و شخصیتشون رو زیر سوال نبره.....
گرچه الان هم بین شما بچه های خوبی هست.......