Samaneh.Z
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- مدال نقرهی المپیاد نجومواخترفیزیک ..
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : مرحله اول هشتمین المپیاد نجوم
دوسال پیش که میگفتن کف 6% بوده به خاطر این بوده که تشریحی داشته مثلا 7 تا ، 12 نمره دونه ای ! امسال اونا رو نداشت !!! در نتیجه کف میاد بالا !
پارسالم کف 10% اینا بوده ! پس امسال بالاتر میشه
31 - توئم مثل من سوتی دادی ! هرجفتو تو عرض شمالی گرفتی ! یکیش جنوبی بود #-o
32 - فک کن همچین سوالی بدن !!!! اون زمانی که داده بودن ، زمان همجوشی ش بود نه گرمایی !! گرمایی رو سوال میخواست !
فکر نمیکنم اینــــقـــدر پایین باشه !به نقل از R.af.hou :آره حداکثر کف ممکن برای این سوالا و این وضعی که شرکت کننده ها میگن 8،9 تا تسته دیگه 100 درصد از این بیشتر نیس
دوسال پیش که میگفتن کف 6% بوده به خاطر این بوده که تشریحی داشته مثلا 7 تا ، 12 نمره دونه ای ! امسال اونا رو نداشت !!! در نتیجه کف میاد بالا !
پارسالم کف 10% اینا بوده ! پس امسال بالاتر میشه
4 - جواب میشه 2 ! چگالی خطوط تو قطبا بیشتر پس اونجا شدت بیشتره ! شمال و جنوب ش با جغرافیاییا برعکسه .به نقل از amirhosain :۴) (در مورد خطوط میدان مغناطیسی کدام نادرست ...) گزینه ۳- شمال مغناطیسی تقریبا در جنوب جغرافیایی و جنوب مغناطیسی در شمال جغرافیایی قرار دارد
۳۱) (اگر دو جزیره در اقیانوس آرام با مختصات ....) گزینه ۲- ۴۴۰۰ (تو دستگاه مختصات معمولی حل کردم تقریبا به این گزینه نزدیک بود!)
۳۲) (ستاره ای مانند خورشید....با آهنگ L=1026 وات گسیل شود....) گزینه ی ۴- ۱۰۱۰ سال (اول دفترچه نوشته بود عمر خورشید ۱۰۱۰ سال!)
31 - توئم مثل من سوتی دادی ! هرجفتو تو عرض شمالی گرفتی ! یکیش جنوبی بود #-o
32 - فک کن همچین سوالی بدن !!!! اون زمانی که داده بودن ، زمان همجوشی ش بود نه گرمایی !! گرمایی رو سوال میخواست !