ایلیا
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- مدال المپیاد
- تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
- دانشگاه
- هنر تهران
- رشته دانشگاه
- عکاسی
خب این تبلت نیست!به نقل از ایلیا :الان یه گزینه بهتر هم به نظزم اومد که سامسونگ نیست و یه قلم مشابع s-pen داره . باتمام ملاکهایی که توی پست اول هم گفتی هم خونی داره.بجز 7 اینچ یا یه ذره بزرگتر بودنه
ایشونو میگم
نکته این جاست که هر چی صفحه نمایش بزرگ تر باشه کاربرد قلم راحت تر و بیشتر می شه.به نقل از ایلیا :میدونم
ولی خب فبلت هم دسته کمی از تبلت نداره دیگه.مروا چون به قلم خیلی علاقه داره میگم اینو بگیره.من اگهه خودم بخوام بخرم بین یه تب هفت و این نوت 6 نوت 6 رو میخرم
من تبلت میخوام!! نه فبلت!به نقل از ایلیا :الان یه گزینه بهتر هم به نظزم اومد که سامسونگ نیست و یه قلم مشابع s-pen داره . باتمام ملاکهایی که توی پست اول هم گفتی هم خونی داره.بجز 7 اینچ یا یه ذره بزرگتر بودنه
ایشونو میگم
بهترین انتخاب توی رنج قیمتی زیرِ یک میلیون، LG G Pad 8.3به نقل از sadain :سلام بچه ها... میشه کمکم کنین؟ من موندم چه نوع تبلتی بخرم.. یعنی اصلاً از مدل ها سردر نمیارم. قیمتشم زیر 1 تومن باشه قبوله. B-) ممنون میشم یه تبلت خوب بهم معرفی کنین تاقبل از عید بخرم...
منتظرم ... :)
کاملا موافقم.بعده اونم فون پد خوبه ولی به جی پد نمیرسهبه نقل از S2MA :بهترین انتخاب توی رنج قیمتی زیرِ یک میلیون، LG G Pad 8.3
هست اندوید 4 و 2 سیم و خیلی کمتر از قیمتی که میخوای البته اگه دوس داری : GLX JET بد نیست نگاه کن توی این رنج خوب اینو سراغ دارمبه نقل از King daiMon :ی تبلت خوب بین500.600ت چیزی هس؟سیمکارت خور باشه!
سیستم عاملشم اندروید باشه ک بهتر!
از همه لحاظ همین گزینه بهترینه، شک نکن!به نقل از khamoosh :اقا من میخوام g pad ال جی بگیرم.میشه یه نقد بفرمایید که اشکالاتش چیه؟ تاچش قویه؟ زاویه دید صفحش خوبه؟ صداش در چه حده؟ هنگ و اینا که نمیکنه؟؟
بودجم تا یک ملیونو دویست سیصد هم میرسه.
الان اینو بگیرم یا تبلت sony xperia s؟
تو همین رنج گزینه دیگه ای نیست ؟
خوشگلیشم واسم خیلی مهمه
چقده ارزون شدههههههههبه نقل از مهســـــــــــــا :[SIZE=small]Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 - 8GB[/SIZE]
کسی نظری در مورد این تبلت داره؟
قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه... و خب منم همینقدر پول دارم نمیدونید چه جوریه؟
Asus Memo Pad ME173X HD - 8GB
آین یکی چی؟
من نیاز به سیمکارتخور بودن ندارم. گوشی خودم xperia ray هست.
اگه براتون خوشگلی و رابط کاربری خوب مهمه یه نگاه به اینا بکنین:به نقل از khamoosh :اقا من میخوام g pad ال جی بگیرم.میشه یه نقد بفرمایید که اشکالاتش چیه؟ تاچش قویه؟ زاویه دید صفحش خوبه؟ صداش در چه حده؟ هنگ و اینا که نمیکنه؟؟
بودجم تا یک ملیونو دویست سیصد هم میرسه.
الان اینو بگیرم یا تبلت sony xperia s؟
تو همین رنج گزینه دیگه ای نیست ؟
خوشگلیشم واسم خیلی مهمه
من چک کردم اینایی که گفتید رو. همهشون تو رنج یک میلیون تا ۱میلیون و سیصد هستن! من بیشتر از ۵۰۰ ندارم!!به نقل از امیررضا رحمتی :اگه براتون خوشگلی و رابط کاربری خوب مهمه یه نگاه به اینا بکنین:
اپل:آیپد مینی 2،آیپد مینی 1
سامسونگ:گوگل نکسوس 10،نوت 8
ایسوس:نکسوس 7 2013،ممو پد اف اچ دی 10 اینچ،فون پد نوت 6 اینچ
لنوو:یوگا 10
هوآوی:مدیا پد 10 اف اچ دی
همه ی اینارو که گفتم مطمعنم تو اون رنجی که شما خواستینه،ولی یکم باید بگردین تا بعضیاشونو با این قیمت گیر بیارین ولی مطمعنم هست!
اگه واقن انقد بودجه دارین به نظرم آیپد مینی 2 که کاملن با 1 فرق داره و صفحش مثل آیپد ایره و رزولوشن 1536x2048 رئ داره!در ضمن اپل یه چیز دیگس!
به نظرم بهترین گزینه واسه ی شما Lenovo IdeaTab A3000 هست.به نقل از مهســـــــــــــا :من چک کردم اینایی که گفتید رو. همهشون تو رنج یک میلیون تا ۱میلیون و سیصد هستن! من بیشتر از ۵۰۰ ندارم!!
خواهر و برادرم هم هر دوشون همون رو دارند. ولی خب اون بالای ۶۰۰ تومنه. :) من نمیتونم بیشتر از ۵۰۰ تومن پول بدم براش. تازه اون سیمکارتخور هست و من نیازی به سیمکارتخور بودن ندارم که خب باعث زیاد شدن قیمت میشه.به نقل از آیدا ;) :به نظرم بهترین گزینه واسه ی شما Lenovo IdeaTab A3000 هست.
قیمتش هم مناسبه
دوستم هم اینو خرید و ازش راضی بود.