پاسخ : فیلم کره ای
من کلا فیلم نمیبینم معمولا،،ولی بعد امتحان علوم پایم نشستم کره ای دیدم..اول تابستونم یه چند تا دیدم..قبلا منم میگفتم فیلمه این ورش فولانه..اون ورش کجه...این الان چرا پیداش شد?? در واقع فیلمو جدی میگرفتم و با زندگی روزانه مقایسه میکردم و میگفتم اتفاق هاش واقعی نیستن پس فیلم کشکه.. اما الان نظرم عوض شده..فقط فیلمو میبینم که خوش باشم..اتفاقا وقتی تو فیلم معجزه میشه و امداد غیبی رخ میده و یارو همین جوری پیداش میشه خوشحال میشم..چون دیگه کاملا درک میکنم اینا یه سری فانتزیه،،و قرار نیست با زندگی روزانه و منطق زندگی واقعی بسنجیمشون.. فیلم ها هم الان اکثرا یا قتل و خشونت و سکانس های سریع دارن..یا خیلی عاشقانه و صحنه های فلان...ولی خوبیه فیلم های کره ای از دید من اینه یه سری ادم هستن که دارن زندگی میکنن و با هم خوشن و کلی اتفاقای خوشحال کننده براشون میوفته،،اخرش به هم دیگه میرسن.. صرفا نگاه میکنم..چون موقع تماشای این فیلم ها انگار منم خوشحالم عین اونا..مثل دوستاشون.. من اینا رو دیدم.. روزگار شاهزاده و پاستا و چند تا دیگه رو قبلا دیده بودم. my girl. و کافی پرنس و عطر خوش زن رو اول تابستون دیدم.. بعد علوم پایه هم پسران برتر از گل و faith و personal taste و تو زیبایی و dream high. رو دیدم.. کلا برای تفریح بدک نیست..حداقل برای من که خوب بود.. و نکته ای که برام خیلی جالب بود اینه که خیلی با هم دیگه درست حرف میزنن و هرکس دقیقا منظورش رو بیان میکنه ولی در زبان ما این جوریه که اغلب تو موقعیت ها حرف هایی میزنیم که منظورمون معنی دقیق اون جملات نیست مثلا تصور میکنم که موقعیت مشابه قرار بود که من چی بگم...میبینم اینها دقیقا حرفی رو میزنن که منظورشونه..دقیقا احساسشون رو بیان میکنن ولی ما چیزهای اشتباهی میگیم که اغلب موجب دلخوری و گاها دعوا میشه. مثلا.... دو نفر با هم دعوا کرده بودن..یکی اومد حرف بزنه. نفر دیگه گفت برو امروز دیگه نمیخوام ببینمت.. ولی ما به هم چی میگیم?برو بابا...برو بمیر...برو دیگه نبینمت... ولی اون دقیقا میگه امروز نمیخوام ببینمت و کلی مثال دیگه