فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره ای

ديگه سريال كره اي هم نميذارن. چند وقته قيمت اجناس تو چوسان قديم از دستمون رفته! :))

من بیشترشونو دیدم ولی ازبینشون :

1- ایــــــــــــمان -----»»» واقعا قشنگه :x :x :x

2- تو زیبایی ;;)

3- شکارچی شهر --------»»» اکشن و احساسی :x

4- سلیقه ی شخصی ------»» افتضاح ترین فیلم کره ایه که تا حالا دیدم :-&

پیشنهاد میکنم اگه تا حالا فیلم کره ای ندیدید بیخیالش شید واقعا ذهن آدمو درگیر میکنه ... ;)

به نظرم باران عشق زیبا ترین فیلم کره ای هستش که دیدم مخصوصا با بازی جانگ گیون سوک. :-?

تو زیبایی:قشنگترین فییلم کره ایه که تا حالا دیدم.هم کمدیه هم عاشقانه بعد جانگ گئون سوکم توش بازی میکنه که من خیلی دوسش دارم.قضیه یه دختریه که مجبور میشه جای بردار دوقلوش بره تو یه گروه موسیقی و با سه تا پسر دیگه همکاری کنه :x :x

شکارچی شهر:فیلم قشنگیه.تقربا میشه گفت اکشن م هست.قضیه انتقام و ایناست ;;) ;;)

باران عشق: اولاش یه مقدار کسل کننده است اما بعدش خیلی قشنگه مخصوصا اینکه جانگ گئن سوک توش بازی میکنه.

my girl:خیلی خوبه در حدی که من تو یه روز تمومش کردم .دختری که توش بازی متکنه خیلی با مزه است.

بوسه شیطنت آمیز:عالیه.من خودم 3 بار دیدمش.ماجرای بچه دبیرستانیاست و..

full house:به نظر من که قشنگ نبود.ولی بازیگراش باحال بودن.

ذائقه ی شخصی:خیلی مسخره بود..
.
.
.
بقیه فیلماییم که دیدم بعدا میذارم..
موضوع همه ی فیلمای کره ای عین همه .همون مثلث عشقیه

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
واقعا فیلم امپراطور دریا قشنگ بود ولی بقیشون هیچ ...
اتفاقا همشون قشنگ بود جز امپراطور دریا :P :P :P :P

فقط دونگ یی ! ;D
دلیل اینکه این فیلم رو می گم چند چیزه . اول اینکه شمشیر زن ها پرواز نمی کنند .
دوم اینکه فیلم تو واقعیت می تونه اتفاق بیفته .
سوم اینکه پادشاه خیلی باحاله !

• لایک
امتیازات: MHO

یک فیلمی بو دوستم بم داد کره ای بود فک کنم نگا کرم اینقدر گریه کردم بدون اینکه اسمشو نگا کنم پاکش کردم
یه زمانی هم تو فارسی1 نگا میکردیم همه ی داستاناشون عین هم بود

با اینکه قشنگن و نمیذارن آدم شبا بخابه اما یه نوع جنگ روانی هستن و شدیدا ذهنتو مشغول میکنن در حدی که یه مدت خودم تو توهم زندگی میکردم ;D

• لایک
امتیازات: MHO

oghey....man ashghe film haye koreiiiam....kheili ghashangan.makhsoosan..miss U & you are the best :x ;D 8-^

به نقل از امــیــر محــمّــد :
آخه به فیلمای کره ای هم میگن فیلم :-&
شما بفرمایید به چی میگن فیلم!!!!!! >)

بعضیا شون خیلی قشنگن! :x

ولی بعضیای دیگه مخصوصا اونایی که مثلا قدیمی اند و مخصوص دوران پادشاهی و اینا هستند ، یه ذره کسل کننده اند!

انگار گذاشتیش رو دور آروم!!! :)) مخصوصا شخصیت های بانو و امثال این ها اینقدر آروم حرکت می کنند ، که نصف فیلم صرف 5 متر راه رفتن اونا میشه! ;D

+ من موندم اون خدمتکارایی که مثلا تو قصرند و همیشه در حال تعظیم اند ؛ کمرشون داغون نمیشه؟!! =)) =)) =))

منکه عاشق کره ایام تازگیا فیلم بسران فراتراز گلو نگا میکنم خیلی باحاله
باعث شده برم کره ای یاد بگیرم در ضمن امبراطور تو دونگ یی خیلی باحاله خیلی خوشم میاد

من یه مدت خیلی فیلم کره ای نیگا میکردم ولی الان واقعا پشیمونم ~X(
بابا خیلی دیگه همشون عین هم و تکراری شدن
ینی کپی شدن کلا (:|
پسران برتر از گل رو خیلی دوس داشتم ولی نقطه ضعفش زیاااااااااد بود.مثلا جاندب هرجا میرفت جیهو پیداش میشد.بابا دیگه فک نکنم سئول انقدرام کوچیک باشه :o
سریال عاشقم شدی رو هم دیدم که آهنگاش فوق العادس
خانه ی کامل که افتضا چرت بود.ینی کلا سرکار بودم تا آخر #-o
ار عشق بد هم خوشم نیومد...
عروس 18 ساله بد نبود
دیگه حضور ذهن ندارم ;D

• لایک
امتیازات: adak

بابا همون دنگي ا همه مفيدتر بود! چيه والله داستاناشون يه شكليه يكي عاشق يكي ميگه بعد چميدونم بد بد ميشه بعدم تموم ميشه!

حالا كافي پرنس و ققنوس و باران عشق بـــــــــــــــــــــــــد نبودنـ! :)

همه يه شكلن اه اه! موزيك ويديو هاشونو ببيني بهتره!snsd!!! :>
واي كـ چقد مجردا مسخره بود!!!

دلم برات تنگ شده هم خوبه با.... از پسران فراتر از گل خيلي بدم مياد مخصوصا با وجود لي مين هو و كيم هيون جونگ بدترم شده! :-wايي! >:p

× دو پست متوالی‌تون یکی شدن؛ لطفاً رعایت کنید.

من کلا فیلم نمیبینم معمولا،،ولی بعد امتحان علوم پایم نشستم کره ای دیدم..اول تابستونم یه چند تا دیدم..قبلا منم میگفتم فیلمه این ورش فولانه..اون ورش کجه...این الان چرا پیداش شد?? در واقع فیلمو جدی میگرفتم و با زندگی روزانه مقایسه میکردم و میگفتم اتفاق هاش واقعی نیستن پس فیلم کشکه.. اما الان نظرم عوض شده..فقط فیلمو میبینم که خوش باشم..اتفاقا وقتی تو فیلم معجزه میشه و امداد غیبی رخ میده و یارو همین جوری پیداش میشه خوشحال میشم..چون دیگه کاملا درک میکنم اینا یه سری فانتزیه،،و قرار نیست با زندگی روزانه و منطق زندگی واقعی بسنجیمشون.. فیلم ها هم الان اکثرا یا قتل و خشونت و سکانس های سریع دارن..یا خیلی عاشقانه و صحنه های فلان...ولی خوبیه فیلم های کره ای از دید من اینه یه سری ادم هستن که دارن زندگی میکنن و با هم خوشن و کلی اتفاقای خوشحال کننده براشون میوفته،،اخرش به هم دیگه میرسن.. صرفا نگاه میکنم..چون موقع تماشای این فیلم ها انگار منم خوشحالم عین اونا..مثل دوستاشون.. من اینا رو دیدم.. روزگار شاهزاده و پاستا و چند تا دیگه رو قبلا دیده بودم. my girl. و کافی پرنس و عطر خوش زن رو اول تابستون دیدم.. بعد علوم پایه هم پسران برتر از گل و faith و personal taste و تو زیبایی و dream high. رو دیدم.. کلا برای تفریح بدک نیست..حداقل برای من که خوب بود.. و نکته ای که برام خیلی جالب بود اینه که خیلی با هم دیگه درست حرف میزنن و هرکس دقیقا منظورش رو بیان میکنه ولی در زبان ما این جوریه که اغلب تو موقعیت ها حرف هایی میزنیم که منظورمون معنی دقیق اون جملات نیست مثلا تصور میکنم که موقعیت مشابه قرار بود که من چی بگم...میبینم اینها دقیقا حرفی رو میزنن که منظورشونه..دقیقا احساسشون رو بیان میکنن ولی ما چیزهای اشتباهی میگیم که اغلب موجب دلخوری و گاها دعوا میشه. مثلا.... دو نفر با هم دعوا کرده بودن..یکی اومد حرف بزنه. نفر دیگه گفت برو امروز دیگه نمیخوام ببینمت.. ولی ما به هم چی میگیم?برو بابا...برو بمیر...برو دیگه نبینمت... ولی اون دقیقا میگه امروز نمیخوام ببینمت و کلی مثال دیگه

پسران برتر از گل عالی بود !
بیست و پنج قسمت بود کلش ! اصلا کش ندادن سریالُ ! راضی ام ;;)

بهترین سریال کره ای: تو زیبایی! ;;)

f4 زیاد دوست نداشتم چون از لی مین هو خیلی بدم میومد! ;D

تو زیبایی...خیلی نازه..مخصوصا خرگوش خوکی!!! B-)

Back
بالا