به نقل از Damon :چه همه دخترن ! معذّبم من !
دیگه حرفی ندارم. فقط Because i'm stupid رو یبار دیگه گوش کنید بعد نظر بدید"""
من فیلم کره ای یه قسمت میبینم تا تهش کل موضوع های عشقی شو میتونم با ذکر قسمت بگم، خوب?به نقل از SPECTRE :چرا معذب؟!
اون آهنگ واقعا عالیه
almost paradise هم که کلا خیلی به یاد موندنی بود
پسران برتر از گل، فیلم نامه ش خیلی قوی تر از تو زیبایی بود. تو زیبایی داستان خیلی تکراری ای داره. بیشتر فیلمای کره ای مضمونشون همونه! مثله "کافه پرنس" و "به تو که زیبایی" و..کلی فیلم دیگه که طرف خودشو شکل پسرا میکنه و ...
در کل اگه یکی دو سال بشینین پای سریالای کره ای همه شون از دم مثل همن!ولی موافقم . واسه وقت هدر دادن خیلی مناسبن!
واسه من پسران برتر از گل آن تاپ نیست البته![]()
این آهنگ که فوق العادس! من انقد گوش کردمش حفظم از اول تا اخر+معنیش!به نقل از Damon :چه همه دخترن ! معذّبم من !
دیگه حرفی ندارم. فقط Because i'm stupid رو یبار دیگه گوش کنید بعد نظر بدید"""
بوسه شیطنت امیز که عملا مفت نمی ارزید اتفاقا بداموزی و کج پنداری هم داشت،،به نقل از SPECTRE :موافقم که بعضیاشون خیلی مفیدن و اصن شاید یه سری از عقاید آدما رو عوض کنن.
بین اینایی که گفتی "صداتو میشنوم"رو دیدم واقعا بعضی قسمتاش آموزنده بود.
اصن خود دریم های یه مدت منو متحول کرده بود، آثارش هنوزم باقیه
ولی هستن سریالای زیادی که کلا نه آموزندن و نه مفید و نه چیز دیگه . مثل همین تو زیبایی که من واقعا نمیدونم چه نکته ی اخلاقی تازه ای داشت. یا "به تو که زیبایی" . یا "بوسه ی شیطنت آمیز" ...شاید یه مدت آدمو جذب کنن اما چیز جدیدی واسه گفتن ندارن.
اوه این که سو جی سابه ! بزار پیدا کردم دانلود میکنم مرسیبه نقل از SPECTRE :بهترین فیلم کره ای که دیدم "Always" بود
چه اشک ها که سر این فیلم نریختم منعالی بود اصن
به نقل از معصومه :بچه ها رسوایی سونگ کیون وانگ رو نبینید جالب نیست.
اوه این که سو جی سابه ! بزار پیدا کردم دانلود میکنم مرسی
به نقل از Damon :الان که "تو زیبایی" رو دیدم، چی سریالی رو شروع کنم ؟
تو همین ژانر باشه !
وارثان خوبه آیا ؟![]()
همه موضوعاشون تکراریهبه نقل از Damon :الان که "تو زیبایی" رو دیدم، چی سریالی رو شروع کنم ؟
تو همین ژانر باشه !
وارثان خوبه آیا ؟![]()
به نقل از Damon :تو زیبایی رو بالاخره دیدم ! فیلم قابل پیشبینی بود ولی دوسش داشتم !
بین شخصیت هاش اول از همه هوانگ تا کیونگ ! بعد گومی نام و بعدش جرمی ! از شین وو بدم میومد :-""
آهنگاش هم، اون آهنگ رپه از همه قشنگ تر بوداونی که میگفت آی پرامیسم قشنگ بود ...
آخرشم قشنگ تموم شد !
به نقل از {:zahra:} :ولی خوب playfull kiss خنده دارتره یکم..با این که دیگه موضوش خیلی تکراری اِ ولی من خوشم میاد ازش