• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره ای

خوب boys over flowers city hunter faith you re beautiful marry me marry و چی چی کاپیتان full house روزگار شاهزاده ذائقه ی شخصی :)

به نقل از ∞نیرمان :
از بیشتر فیلمای ایرانی که خیلی بهتره.
فیلمای ایرانی از هر نظری بهتر از فیلمای کره ای هستن.توانایی بازیگرای کره ای واقعا پایینه.اصلا نمی تونن با بازیشون فیلم روبه آدم بقبولونن در تمام فیلم میدونی که فیلمه چون هیچ قدرت بازی ای توش وجود نداره.
تقریبا توی تمام فیلما هم یه موضوع اصلی وجود داره که تنها فرقشون تفاوت در موضوعات حاشیه ای است.

فیلم ایرانی و کره دوتاش مثل همه یکی عاشق یکی دیگه میشه آخرشم با هم ازدواج می کنن.

منم یه دوسه تایی بیشتر ندیدم موضوشون تقریبا یکی بود کلا قشنگ نبود یابود من خوشم نیومد!

اینی که میگم سریاله موزیکاله
ی هنرستان رقص و موسیقیه :x :x :x :x
ولی خیلی قشنگه
dreamhigh 1
و 2
اولی 16 تا قسمت 1 ساعت و نیمس دومی هم فک کنم 25 تا قسمته یادم نیس دقیق ولی قشنگه

فیلمای سطح بالایی نیستن
من دوستم میدید یه سریالی رو ک منم ازش گرفتم ببینم چیه ، نشون میداد با این ک الان کره ی جنوبی شرایط اقتصادی خوبی داره ولی فرهنگشون همون فرهنگ قدیمی و ضعیفه ... مثلن دختر 30 ساله بزرگترین دقدقه(املا؟!) ش شوهر کردن بود ;D ... یا مثلا آداب مشروب خوردنم نداشتن :-"
خیلی فیلمای ایرانی هستن ک بهتر از فیلمای کره این

من
1)توزیبایی :x
2)پسران برتر از گل ;D
3)ذائقه شخصی :o
4)روزگار شاهزاده :)
5)بوسه های شیطنت آمیز :-* :-[ :-[
6)متشکرم ;))
رودیدم ولی همشون به یه بار دیدن می ارزن مخصوصا تو زیبایی و متشکرم
ولی همه رو تو تابستون دیدم

نه فیلمشون به ما می خوره نه فرهنگشون نه خودشون!!!!!!
فیلم هاشون هم مبارک خودشون باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-& :-&

دقت کردین اکثر فیلم هاشون آخرش یه دختر فقیر با یه پسر پولدار ازدواج میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاقیت ندارن. ;))

واقعا فیلم امپراطور دریا قشنگ بود ولی بقیشون هیچ ...

Back
بالا