پاسخ : کارتون های زمان ما!
به نقل از ali_de457 :
آره من از شعر اولش خوشم میومد
ميو ميو كاراي عجب غريبي ميكنه فيل رو موش ميكنه موش رو فيل ميكنه فيل رو مورچه ميكنه گاهي وقتا خودشم عوض ميشه ميره خال اسمون وليكن بال نداره ولي پروازه ميكنه با خوبا ملايم و خوش رفتار بدارو دوست نداره بچه ها راستي ميدونين اسم قصمون چيه ؟ ميو ميو عوض ميشه
آره یادش به خیر! سه، چهار سال پیشم یکی از بچه ها سر کلاس هندسه از معلم پرسید ترم بعد معلم هندسه عوض می شه؟ اونم گفت: مگه میو میوئه که عوض بشه؟!
به نقل از samin kh :
من از اون کارتونه که یه گرگ ویه پرنده بودن بدم میومد...اسمم نداشت فک کنم
ولی پرنده هه همش میگف:میگ میگ!بعدشم غیب میشد :-& :-&
ای بابا، این که یکی از بهتریناش بود! حال و هوای تام و جری داشت به خورده...! مثه تام هم که هیچ وقت نتونست جری رو بگیره، اون گرگه هم هیچ وقت نتونست پرنده هه رو بگیره!
چند تا تا دیگه هم بود،
1)
ایکیوسان! البته من خودم به شخصه خیلی نگاهش نمی کردم، ولی زمان خودش مد بود!
2)
میتیکومان! "این نشان میتیکومان است! احترام بگذارید!"
3)
آلن دلون بود،
آلن دولن بود، چی بود! اولش یه آقائه با لحن خیلی جدی اسمش رو می گفت! آهنگ تیتراژش هم شبیه ماموریت غیر ممکن بود... شخصیت اصلیش هم یه عینک یه چشمی داشت! البته این رو هم کم دیدم، ولی دوس داشتم.
4)
شهر فضایی! فکر کنم اسمش این بود..! خیلی باحال بود! همونی که یه شهری رو هوا معلق بود، بعد آدماش با دایناسور پرواز می کردن و واسه این که انرژی اون شهر رو تامین کنن یه سری تخم مرغای قرمز بزرگ جمع می کردن!
5)
سطل جادویی! اینم خیلی قشنگ بود! یه پسره یه دونه سطل پیدا کرده بود که می تونست بپره توش، بعد توش یه اتاق خیلی بزرگ می شد! یه سری هم آدم بده بودن، یه ملکه هم داشتن!
6) یه دونه هم بود اسمش یادم نیست، یه سری ماشین بودن، بعضی وقتا هم هواپیما و کشتی می شدن...(؟!) اسمش یکی شونم جیمبو بود فکر کنم...
7)
دوقلوهای افسانه ای!
8)
زورو! یه فیلم خیلی قدیمی سیاه و سفید هم داشت، ولی کارتونش بیشتر می چسبید.
8)
تام و جری! بدون شرح...!
البته این بالایی ها اونایی بودن که تلویزیون نشون می داد. یه سری هم ویدئو و اینا هم داشتیم که خیلی نگا می کردیم...
شیر شاه، علاء الدین، سفید برفی، گوژ پشت نتردام، پوکاهانتس ... خیلی زیاد بودن.
یادشون به خیر!