shervinim
چه عجیب...
- نام مرکز سمپاد
- اژه ای
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
هیچوقت نتونستم بازی کامپیوتریش رو تموم کنم
اسم کارتون اون عروسک خرس رو پیدا کردم اسمش مخمل کبریتی (Corduroy) بود.ببخشید بچه ها یه سوال داشتم یه کارتونی بود که اوایل دهه هشتاد از شبکه دو پخش می شد که عروسک یه بچه خرس قهرمان اصلیش بود و یه دختره هم ازش نگهداری می کرد و با همدیگه می رفتند کمک بقیه. اسم خرسه هم مخمل بود و خودش زرد بود و لباس سبز می پوشید که تو یه قسمت هم دگمه لباسش کنده شد و افتاد تو فاضلاب و از اون قسمت دیگه لباسش دگمه نداشت. اسم کارتونش رو یادتونه؟
همین طور یه کارتون دیگه که تابستون سال ۸۵ از شبکه پنج و به عنوان میان برنامه تو برنامه دردونه ها با اجرای خانم روستا پور (خاله سارا) پخش می شد درباره یه شهر بود که اهالیش همه میوه بودند و نقش اصلیش هم یه فلفل دلمه ای بود که با همسر گوجه فرنگیش زندگی می کرد. اسم این رو هم اگه می دونید میشه بگید.
یه کارتون هم بود درباره یه خانواده که فکر کنم گورکن (حیوان) بودند و بابای خانواده هم خیلی بد اخلاق و خشک و مقرراتی بود.
جالبه که دوبلور های این سه تا اثر رو یادمه ولی اسم خودشون رو یادم نیست. جای مخمل مهسا عرفانی صحبت می کرد جای آقای فلفل دلمه ای سعید شیخ زاده جای پدر خانواده گورکن ها هم مرحوم بیژن علی محمدی.
راستی یه برنامه عروسکی خارجی هم بود که تو یه گاراژ اوراق ماشین می گذشت و اسم صاحبش هم اسقاطی بود. کسی اون رو یادشه؟
این کارتون محصول مشترک آمریکا و کانادا و چین بود و در قالب یک فصل ۲۶ قسمتی از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ (۱۳۷۹) تولید و ادامهی تولیدش هم کنسل شد. البته تو ایران به گمانم تابستون سال ۸۳ صبح ها از شبکهی دو پخش می شد.اسم کارتون اون عروسک خرس رو پیدا کردم اسمش مخمل کبریتی (Corduroy) بود.
سلاماسم کارتون اون عروسک خرس رو پیدا کردم اسمش مخمل کبریتی (Corduroy) بود.