• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتابا و فیلماشون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع L.E
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کتابا و فیلماشون

توی این فیلم های اقتباس شده از روی کتاب که تا حالا دیدین٬ به نظرتون کدوم بهتر بوده و چرا؟ :دی در کل معیار خوب بودن این جور فیلم هایی رو چی میدونین؟ وفاداری به متن اصلی٬ بازی قوی بازیگرا٬ صحنه و دکور و اینا یا چیزای دیگه؟ :دی

Pride and Prejudice خیلی خوب بود. از اون‌جایی که کل‍اسیک ه، به‌نظرم فضاسازی‌هاش و این‌ها -طراحی صحنه و لباس منظورمه. :-" - خیلی خوب کرده‌بود فیلم رو. اون هم Pride and Prejudiceـی که توی کتاب‌ش خیلی توصیفاتِ فیزیکی نداره؛ این ویژگی‌ش توی فیلم‌ش خیلی خوب بود. :ی به‌همین‌گونه‌ست Little Women. :ی

اقتباس هایی که صورت می گیره رو حتماً ِ حتماً باید به دو دسته تقسیم کنیم ؛
یک : فیلم خارجی هست و داستان اقتباسی هم خارجی .
دو : فیلم ایرانی هست ولی داستان اقتباسی خارجی .
خوب تو دسته‌ی اوّل به نظرم قدرت فیلم به دو چیز منوط هست ؛ قدرت ِ رمان و قدرت کارگردان ؛ به عنوان مثال :« "هری پاتر" فیلماش از نظر هنری چیزی نداشت ؛ چون کتاباش چیزی نداشت . پس نباید ازش انتظاری داشته باشیم . یا اینکه یه رمانی مثل "گتسبی بزرگ" رمان خیلی قوی هست ولی فیلمی که جدیداً ازش ساخته شد و تو جشنواره فیلم کن ازش رونمایی شد فیلم ضعیفی بود و همه‌ش تقصیر کارگردان بود . » حالا هدف از این حرفا این بود که تو فیلم های خارجی معمولاً کار اقتباس خوب صورت می گیره ولی حالا فیلم خوب دربیاد یا نه به چیزای دیگه‌ای بستگی داره .
مشکلی کار اون جاست که یه فیلم ایرانی با فرهنگ ایرانی بیاد یه کار اقتباسِ خارجی بکنه . من همیشه میخوام تو این مورد مثال برنم میگم فیلم « اینجا بدون من » که یه کار اقتباسی از نمایشنامه « باغ وحش شیشه ای » بود . ببینید تو کارای خارجی که اقتباس کاری نداره فیلم رو میسازی میره دیگه ولی تو ایران باید اثرت رو ایرانی سازی(!) کنی . به عنوان مثال:« آماندا ، مادر خانواده ، تلفن میزد به این و اون و کتاب و از این جور چیز میزا می فروخت ولی تو فیلم مادر خانواده - اسم‌ش رو یادم رفته :د - تو این فیلم زنگ میزد به این و اون لوازم آرایشی می فروخت . خوب این تغییر نمایشنامه خیلی خوب بود چون تو ایران کسی زنگ نمی زنه که کتاب بفروشه ولی دیدم که زنگ میزنن و لوازم آرایشی می فروشن .»

+ تاپیک بره این سمت در کُل ! :د

خب بعضی فیلما دقیقا عین کتاب ساخته میشن حتی به جرئت میتونم بگم مکالمه هاشون دقیقا همونه ولی بعضیا کاملا مسیر عوض میکنن و فیلم تا جذاب تر بشه. ولی خب کسایی که خیال پردازی دوست دارن به نظرم باید کتاب رو بخونن چون خودشون قیافه شخصیت ها رو میسازن و ...

من راستش از گتسبی بزرگ -فیلم- خیلی بدم نیومد. کتاب، کتاب مورد علاقه‌مه، و قبول دارم که فیلمش از شکوهِ کتاب کم کرده بود. تبدیلش کرده بود به یک چیز خیلی فکاهی. ولی باز هم -به‌خاطر کتاب- خوشم اومد ازش.

Pride and Prejudice که ارغوان گفت فوق‌العاده عالیه.

Never Let Me Go هم بازم از کتاب‌های مورد علاقه منه، فیلمش خیل خوب نبود. حس می‌کنم اون انسجامِ کتاب رو نداشت، و تبدیل شده بود به یه‌سری سکانسِ به‌هم چسبیده‌ی نسبتا بی‌هدف.

× این‌که رئال‌ها راحت فیلم می‌شن رو خیلی قبول دارم. بعضا کلاسیک‌ها هم راحت تبدیل به فیلم‌نامه -و فیلم- می‌شن ولی به شدت رئال‌ها نیستند.

• لایک
امتیازات: N.M
هری پاتر خیلی کوتاه شد ولی خب با همین تایمم مارو کور کرد :D

• لایک
امتیازات: reyna
تو برداشتی که از کتاب میکنی خیلی بازه ، اما فیلم یک تصور و برداشت تک بعدیه که زیر مجموعه تصورات از همون کتابه بنظرم کتاب ش بخونید اول بعد تصورتون با فیلم یا انیمیشن ش مقایسه کنید

Back
بالا