درس دادن در چه رابطه ای ؟!به نقل از نسترنّگار :من میگم با این سابقه درخشان رو دست میبرنتا بخوای بری یه جایی درس بدی!
ببخشید این تجارت کوچیک توی دنیای دیجیتال درآمدش چقدره؟!
ببخشید ، کاش نقل قول می ذاشتید تا سوءتفاهم نشه .به نقل از نسترنّگار :ببخشید اشتباه نشه با معصومه بودم از نظر درس دادن :)
خب پس کار خیلی جدیه!![]()
اما انگار سابقه ی ایشون درخشان تر هم بوده! هر دو رشته رو قبول شدند!! اما مگه فارغ التحصیل92 نیستن؟ پس حداقل شیمی رو نمیتونن قبول شده باشن چون اگه میگن که قبول شدن اید مربوط به پارسال باشه..پارسال هم که شیمی فقط سوما میتونستن بدن..برام جالب شد!!به نقل از نسترنّگار :ببخشید اشتباه نشه با معصومه بودم از نظر درس دادن :)
خب پس کار خیلی جدیه!![]()
لازم شد من یک توضیح بدم .به نقل از M A S U M E :اما انگار سابقه ی ایشون درخشان تر هم بوده! هر دو رشته رو قبول شدند!! اما مگه فارغ التحصیل92 نیستن؟ پس حداقل شیمی رو نمیتونن قبول شده باشن چون اگه میگن که قبول شدن اید مربوط به پارسال باشه..پارسال هم که شیمی فقط سوما میتونستن بدن..برام جالب شد!!
منم که نه بابا! فکر کردی! درس دادن معرفی شدن میخواد..انقد دست زیاده که!![]()
ثانیا اگه شروع هم بکنی انقده توش غرق میشی که تو زمینه ای که توش تحصیل میکنی زیاد پیشرفت نمیکنی..
من فکر میکردم برگه های غیر سومی ها تصحیح نمیشه..حالا که شما میگید..حتما شده و بهتون گفتن قبولید دیگه..به نقل از Marksman :لازم شد من یک توضیح بدم .
پارسال تمامی قبول شدگان المپیاد می تونستند به دوره ی تابستونی برن غیر دانش آموز های سال اول دبیرستان که فقط به صورت آزمایشی می تونستند شرکت کنند .
مصوبه هم موجود هست ، تحقیق کنید می فهمید .
خیلی حرف مسخره ایه.به نقل از I d a :كم بهش ميدادم كه اقتصادى بار بياد![]()
خداییش بابای خود آدم کم بده هم آدم میگه عیب نداری اقتصادی بار میام؟به نقل از matin320 :خیلی حرف مسخره ایه.
همش بابام همینو بهم می گه.
آخه یعنی چی؟کودک آزاری جرمه ها ^#^
من این ماه50 تومن پس انداز کردم..هورا! البته بدین نحو بود که از حساب خودم برداشتم که در کنار پول های دیگه خرجش کنم ولی نکردم و مونده.به نقل از M@KER :من همین الانشم چیزی به اسم ژول تو جیبی نمیگیرم
اسمش شده " کرایه ماشین "
2 تومن روزی میگیرم
ولی کرایه کل مسیر 750 هست
1250 میمونه که تازه بعضی از روزا ژیاده میرم مدرسه
معمولا آخر ماه همه ی بچه ها رو مگنوم یا سالار مهمون میکنم ( عشقی )![]()
آدم باید منطقی باشه،چه فرقی می کنه که اون بچه خودت باشی یا فرزندت.آخه تو این دوره زمونه کی با ماهی 30 تومن می تونه زندگی کنه.به نقل از M A S U M E :خداییش بابای خود آدم کم بده هم آدم میگه عیب نداری اقتصادی بار میام؟
من باشم به صورت تصاعدی زیاد میکنم.
بچه که بدوم اصلا به خودم پول نمیدادن..یعنی در حد صفر..بعد رفته رفاه زیاد و زیاد تر شد.این جوری والدین هم خیالشون راحته که بچه هه حیف نمیکنه هم اقتصادی بار میاد.(این زیاد شدنه منظورم این نیست که تورم 50 درصده پول هم مطابق با اون زیاد شه..منظورم اینه که به نسبت قبل مثلا 10 برابر شه..)
من منظورم بچه ی زیر 10 سال بود که کرایه ماشین نداره.کافی شاپ نمیره..و کلا خودش قرار نیست چیزی بخره و لازمه هرچی میخره بدونی که چیه و خودت میری براش میخری یا خورد خورد میدی و میدونی چی میخره وگرنه بی پول که ول نمیکنی تو بیابونبه نقل از matin320 :آدم باید منطقی باشه،چه فرقی می کنه که اون بچه خودت باشی یا فرزندت.آخه تو این دوره زمونه کی با ماهی 30 تومن می تونه زندگی کنه.
تازه اونم همش جریمه می شیم.
تقریبا هر ماه در میون هم طرح ریاضت اقتصادی داریم.اه
خوب اونا که نمیدن..به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :باید از این ماه به بعد با والدینتون صحبت کنید تا پول تو جیبی هاتون رو بر اساس دلار ( B-))بدن.
خو وقتی این قد نوسان داره ما این وسط تلف میشیم.![]()