• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiII
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اگه ایران جنگ بشه، میجنگید؟

• رای‌دهندگان
    394
پاسخ : اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

به نقل از zahra.kh :
الان فرض کنید دو نفر یکی فرزند شهید(با اطلاعات ) و یکی ادم معمولی(با اطلاعات زیاد) فارغ التحصیل شدن .حالا اونی که استخدام میشه کیه؟؟؟؟خوب معلومه دیگه فرزند شهیده
حالا یه نکته جالب میدونید چیه؟؟
این که یه ادم معمولی اگه 4 بار مشروط بشه اخراجه اما فرزند شهید حق مشروط شدن تا 8 ترمو داره (یعنی خود مسیولا هم میدونن اونا تو درساشون ضعیفن اما دیگه یه کاری کردن که خودشونم نمی دونن چیکارش کنن)

+ پ.ن :الان من دیگه احساس امنیت نمیکنم ;D
خوب تو اگر پدر نداشتی موفق میشدی

من نمیرفتم . موقع جنگ همچین تبلیغاتی میشه که نمیدونم همگی باید از کشور دفاع کنن ، بخاطر ایران و فلان و بهمان و بهمکان اما همه ش کشکه . دست جونم نموندم که .

میگم میجنگم ولی تا بفهمم قراره حمله کنن اولی از کشور خارج میشم :-"

بستگی به شراط داره ولی به احتمال زیاد میجنگم....
ولی سعی میکنم برای هدفی که خودم دارم بجنگم نه مثل جنگ ایران و عراق که همه به خاط رهبر میرفتن و پای حرفای اون زار زار گریه میکردن...
نمیگم اون حرف درستی نمیزد ولی به نظرم مردم اون زمان بیش از حد.................... !!!!

اون موقع شاید میرفتم ولی الا واسه کی برم واسه مردمی که این همه بدبختی سرشون اومده هنوز هیچکاری نمیکنن . انقدجالبن نون گرون شده همرو ناسزا میگن ولی یه اعتراضی چیزی نمیکنن حتی حاضرنیستن به بهونه اعتراض 2روز نون نخورن

اگر سکته نکردم از ترس؛راجب جنگیدن٬ ایناش حرف میزنم.
درکل همونطور ک قبلا گفتم؛ حتی اگر جنگ نکنیم هم؛ سعی در حفظ آرامش کشور ؛ ب نوبه ی خودش نوعی دفاع محسوب میشه .
(من در این بخش فعالیت خواهم کرد :دی .)

.

اگه منظور جنگی باشه که برم رو در رو با دشمن وایسم بجنگم که اینکارو نمیکنم!ینی نمیتونم بکنم!ینی قبل این که بکشنم خودم از ترس میمیرم!! ;Dواسه همین زدم نمیجنگم!
ولی اینجوریم نیست که هیچ کار نکنم و دست رو دست بذارم یا فرار کنم!!

مزایایی ک برای فرزندان و در کل بازماندگان شهدا میگذارند ب غایت توهین ب مقام شهید است :|

Back
بالا