اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

اگه ایران جنگ بشه، میجنگید؟

• رای‌دهندگان
    394

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

سلام
نه من نمي رفتم
يعني اگه امروز تو ايران جنگي بشه من از ايران خارج ميشم يا به هر نحوي نمي رم
چون من زندم از مردم بيشتر فايده داره
خب پس من به شخصه حيفم كه برايه اين حكومت زندكيم رو از دست بدم
شايد خود پسندانه بياد ولي من چيزي كه هست رو به چيزي كه نيست ترجيح ميدم
هرچقدر اون چيزي كه نيست بزرگ باشه به هر حال نيست
(كمي عقايد متمايل به مترياليسم ولي نه خيلي)

نيـــــاىْ

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

خيلي جالبه! با نظر اين دوست عزيز بالايي اگه بخوايم بريم جلو هيچ كسي نبايد بره جنگ! كسي هست كه مردش از زندش بيشتر به درد بخوره؟! كشور عزيزو دستي دستي تقديم كنيم به خاطر خود پسندي كاذب عده اي.

mehrnoosh kamali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
مدال المپیاد
--------------

به نظر من خیلی زود جنگ می شه و معلوم می شه کی لاف می زده و کی راست می گفته!
ولی من زیاد خودم رو درگیر جنگ نمی کنم! :>

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

نيايش جان شما رو به زور نمي فرستن جنگ
شما نرفتي با كلي بدبختي و فلاكت گير سرباز هايه زبون نفهم لبه مرز كه مسخره بازي دربيارن سره مهر زدن پاسپورتت

سره گرفتن مهر اجازه خروج يه ادم احمقه بي سواده بي فرهنگ نديدي كه ورقرو به جايه درست دادن به سمت پدرت پرت كنه (البته كه يه مشت نثارش كردم و شكايت هم كردم).
عزيز من از ايران فراري شدم من از ايران مهاجرت نكردن كه برگردم.
تو ايران دورانه نوجوني من به گند كشيده شد نشد يه شب پبخوابم از فردام مطمئن باشم
درسته ناله دوست ندارم بكنم ولي مردمي كه ما تو مدرسه مي ديديم بد ترينشون مديره جديد بود كه احترام مجبور بوذ بذاره به ما افراد اطرافمون ادم هايه درستو حسابي بودند حداقل قدري انسان بودن فكر كنم بذترينشون من بودم
من تا وقتي دنباله كاره اداري نرفته بودم خيلي شاكي نبودم چون شماره مليمو كسي تو كارت ملي ٠ نزده بود كه بعد بهش نشون بدي بگه خب صفره
جون عمت خودت فهميدي صفره ؟ خب درستش كن
دنباله گرفتن پاسپورت تاريخ تولدتو عوض نمي كنن ماله منو جابه جا نزده بد بگه تو بلد نيستي تاريخ تولدتو اخه دي ماه چه ربطي به اپريل داره ؟
عزيز من اگه به ايران احترام مي ذارم صرفن به خاطر اينه كه دوستام و سمپاد تو ايران هستن
ايران كشوري هست كه زندگي منو نابود كرد من ١٧ سال داشتم كه تو گيرو داره از ايران خارج شدن پدرم در اومد
اخه چرا منه ١٧ ساله بايد تا اين حد از كشورم بدم بياد كه ازش فراري شم ؟
شما فكر كنم اقوامتو سره ساله ٨٨ زندان نبردن
فاميلات تو جنگ فوت نشدن كسي از اقوامت از جنگ زنده بر نگشته
شما احتمالن اين هارو نديدي شما پدرت نرفته ١٢ سال امريكا درس بخونه برگرده بعده انقلاب كه خدمت كنه و مدركشو قبول نكرده باشن
عزيز ما اگه زود تر از اين از ايران نرفتيم فقط به خاطر اين بود كه پدرم دوست داشت من از حلي فارغ التحصيل شم.
ايران و به خصوص دولتش زندگي امروزه منو خراب كردن من الان از بهترين دوست هام دور افتادم. من واقعن عمرم هدر رفت
من نه جونمو برايه ايران مي دم نه چيزي ديگه من فقط به سمپاد مديونم
نه به دولت ايران
به خاطر سمپاد پول كه سهله هر كاري بتونم مي كنم

نيـــــاىْ

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

نصف حرفاتونو درست متوجه نشدم. اگه ميگم بايد جنگيد به خاطر حفظ اين دولت و حكومت نيست. به خاطر اعتقادات خودمه. نميتونين بگين از ايران بدتون مياد. ايران براي شما نبايد صرفا حكومت ايران باشه.
بايد يه بار ديگه بخونم پستتونو ، بعد بيشتر توضيح ميدم

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از maziar :
نيايش جان شما رو به زور نمي فرستن جنگ
شما نرفتي با كلي بدبختي و فلاكت گير سرباز هايه زبون نفهم لبه مرز كه مسخره بازي دربيارن سره مهر زدن پاسپورتت

سره گرفتن مهر اجازه خروج يه ادم احمقه بي سواده بي فرهنگ نديدي كه ورقرو به جايه درست دادن به سمت پدرت پرت كنه (البته كه يه مشت نثارش كردم و شكايت هم كردم).
عزيز من از ايران فراري شدم من از ايران مهاجرت نكردن كه برگردم.
تو ايران دورانه نوجوني من به گند كشيده شد نشد يه شب پبخوابم از فردام مطمئن باشم
درسته ناله دوست ندارم بكنم ولي مردمي كه ما تو مدرسه مي ديديم بد ترينشون مديره جديد بود كه احترام مجبور بوذ بذاره به ما افراد اطرافمون ادم هايه درستو حسابي بودند حداقل قدري انسان بودن فكر كنم بذترينشون من بودم
من تا وقتي دنباله كاره اداري نرفته بودم خيلي شاكي نبودم چون شماره مليمو كسي تو كارت ملي ٠ نزده بود كه بعد بهش نشون بدي بگه خب صفره
جون عمت خودت فهميدي صفره ؟ خب درستش كن
دنباله گرفتن پاسپورت تاريخ تولدتو عوض نمي كنن ماله منو جابه جا نزده بد بگه تو بلد نيستي تاريخ تولدتو اخه دي ماه چه ربطي به اپريل داره ؟
عزيز من اگه به ايران احترام مي ذارم صرفن به خاطر اينه كه دوستام و سمپاد تو ايران هستن
ايران كشوري هست كه زندگي منو نابود كرد من ١٧ سال داشتم كه تو گيرو داره از ايران خارج شدن پدرم در اومد
اخه چرا منه ١٧ ساله بايد تا اين حد از كشورم بدم بياد كه ازش فراري شم ؟
شما فكر كنم اقوامتو سره ساله ٨٨ زندان نبردن
فاميلات تو جنگ فوت نشدن كسي از اقوامت از جنگ زنده بر نگشته
شما احتمالن اين هارو نديدي شما پدرت نرفته ١٢ سال امريكا درس بخونه برگرده بعده انقلاب كه خدمت كنه و مدركشو قبول نكرده باشن
عزيز ما اگه زود تر از اين از ايران نرفتيم فقط به خاطر اين بود كه پدرم دوست داشت من از حلي فارغ التحصيل شم.
ايران و به خصوص دولتش زندگي امروزه منو خراب كردن من الان از بهترين دوست هام دور افتادم. من واقعن عمرم هدر رفت
من نه جونمو برايه ايران مي دم نه چيزي ديگه من فقط به سمپاد مديونم
نه به دولت ايران
به خاطر سمپاد پول كه سهله هر كاري بتونم مي كنم
ا
دوست عزیز تجربیات تلخ شما و خانوادت اصلا اثباتی برای رد وطن دوستی یا حتی بی کفایتی حکومت ایران نیست....پس لطفا در حیته بحث تاپیک صحبت کنید نه خارج از اون....

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه

بله كهربا متاسفانه با رفتار هايه دولتمون حتا سره كلاس از دوستام خجالت مي كشم كه بگم ايراني هستم
اگر يكي از دوستانتون برادرشو از دست ميداد و خانوادش مجبور بودن به مصر مهاجرت كنن به خاطر اينكه دولت شما دولت سوريه رو با پول و ... پشتيباني مي كرد همين حسو داشتي
همه مي دونن من ايراني هستم و مي دونن كه من ربطي به دولت ايران ندارم ولي بازم خجالت مي كم كه يه همچين دولتي بر كشوري كه ادعايه انسان دوستي و فرهنگ داره حكومت مي كنه

asal far

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan5
شهر
تهران
مدال المپیاد
ریاضی

میبخشید اگه تکراریست اسپم بدید.صفحات قبلی رو خوندم لازم شد یه تذکری بدم که بگم:
برخلاف چیزی که تو تصورات اغلبمون هست واژه ی جنگیدن فقط تعبیر نمیشه ازش به عنوان واژه ای که نشان دهنده ی جنگ فیزیکی وامثالهم باشه .امروز با توسعه وپیشرفت علم جای درگیری فیزیکی و...کمرتگ تر شده جنگ جنگ روانی است ،جنگ جنگ اینترنتی و ...است نه صرفا جنگ فیزیکی.بنده. خودم خیلی عقاید مذهبی ندارم که این جنگ هارو به دین و حجابو ایناربطش بدم.امابیام وراجب جنگ روانی صحبت کنیم چون زمانی. صحبت از جنگ فیزیکی در جامعه میشود که ابزار الات جنگی در کشور زیاد نباشه نه الان که بایه بمب میشه قسمتی از یه کشور رو با خاک یکسان کرد...
من ازین ناراحتم که خیلی خیلی راحت رو مغز جوونا کار میکنن با این بازی های سیاسی که ایجاد میکنن...
باز هم میگم من خیلی عقاید مذهبی ندارم راجع به این قبیل موضوعاتی که در ذیل مطرح خواهم کرد یه کم از بعد روانی و تخریبی به این مسائل نگاه کنید چون این یعنی جنگ...این کارا خودش پایه ی یک شکست توی یه جنگ رو فراهم میکنه و سیاست یعنی این به زعم بنده:
سیاست به همین کثیفی است
یکی ازون موضوعات:بنده خودم یه برادر کوچیک دارم و روز به روز نظاره گر تند شدن در برخورد هاش هستم.همه اش هم این تاثیراتی که این برنامه کودکا وبازی هاو اینا میذاره.یعنی ایران
نمیتونه یه برنامه خوب بذاره که خیلیا به جای پرژن تو پویا رو ببینن،البته پویا با برنامه های خوب چون خود پویا هم پر. برنامه هایی هست که درش فقط خبر از مبارزه واین قبیل وحشی گری هاس البته برای یک بچه،چون نیازی نیس که از الان ذهنش درگیره این چیزها بشه والبته بر ضد این سبک یعنی سبک های عاشقانه و.....
نیازی نیس...
بچه باید بچگی کنه و کارتون های شیطنت و خنده دار ببینه و.....................
والبته موضوعات بسیاری که در این پیچ اینترنتی قابل مطرح نیست......
با همین چیزهای کوچیک جامعه رو از ریشه واژگون میکنن.....
بخاطر همینه که امریکا و این قبیل کشور ها جهان سومی که نیستند هیچ بلکه به لحاظ علمی یک قرن جلو تر هم هستند
میبخشید اگه از بحث خارج شد....

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

اگه زمان جنگ بود من تا آخرین قطره ی خونم تا آخرین قطره از ایران دفاع میکردم

اما خدا شاهده اگه بعد از پیروزیم میگفتن که من بخاطر اسلام جنگیدم همون لحظه خودکشی میکردم

اگه میجنگیدم فقط بخاطر ایران و کوروش بزرگ بود

برای هم وطنانم.. برای آریایی ها

و این جنگ روانی ای که عسل ازش صحبت میکنه ما چه بخایم چه نخایم تحت تاثیر جنگ های روانی هستیم....

برنامه کودکو اینترنت و اینا و تی وی که همه باهاش در ارتباطن این مسعله رو جدی تر میکنه

من میگم ما باید بجنگیم.. این وظیفه من و توعه ایرانی .... اما بعد نگیم ما فقط بخاطر عاشورا و .... اینا جنگیدیم

just iran

mehrdad74

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
helli 4
شهر
tehran

من اگه زمان جنگ بودم یه راست می پریدم تو جبهه!!!!
نه اینکه فک کنید ب خاطر اسلامو وطنو این حرفا)البت وطن پرست هستم ها( ب خاطر جذابیت و اکشنشه!!!!!
ب نظرم خیلی حال میده ک آدم جونش کف دستش باشه!!!!!یعنی دنیاییه واسه خودش!!!!

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

آقا اینقدر همه چیز رو با هم قاطی نکنید
به خدا تا الآن هیچ چیز کاملا سفید یا سیاهی ندیدم
همه خاکستری اند منتها درجشون فرق میکنه با هم و همینطور مسیرشون تنها سیاهی و سفیدی مطلق رو میشه به شیطان و خدا نسبت داد حالا نزدیکان اینها میتونند مطلق حساب بشند
ما هم متاسفانه خیلی 0 و 1 ای به قضیه برخورد میکنیم یا یه چیزی خوبه یا بده در صورتی که از این غافلیم کسی که منطق فازی[nb]منطقی که درستی و غلطی یک چیز رو نسبی میدونه[/nb] رو ابداع کرده ایرانی بوده![nb]پروفسور لطفعلی زاده[/nb]این منطق امروزه تو دستگاه های کنترلی به وفور استفاده میشه و از سیستم تصمیم گیری انسان الهام گرفته شده(!!!!)
بگذریم...
این دعوا هایی که ما داریم سر اینه که یکم تحقیق کردیم و سریع یه نتیجه گرفتیم و سخت میایم تغییر میدیم و سریع جبهه گیری میکنیم و حوصله گشتن بیشتر نداریم
در صورتی که تحقیق برای فهم حقیقت و درستی هیچ وقت تموم نمیشه
این وضع در هر قشری دیده میشه
از اون قشر های ناسیونالیستی گرفته که همش بلدن سیاه نمایی بکنن خودشون رو تو گذشته مبهممون غرق کنن و هر روز یه چیزی در بیارند و به کوروش نسبت بدند غافل از اینکه به این توجه نمیکنند:"گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟" تا قشر های مذهبی که به نظرم عمومیتشون میخوان به این برسن که نمازشون رو بخونن روزشون رو بگیرند یه جوری زندگی رو بگذرونند در آرامش به امید اینکه خدا ازشون راضی باشه و نسبت به مرگ هم ناراحتی نداشته باشند در صورتی که خود خدا میگه همین که گفتید ایمان آوردیم فکر میکنید ولتون میکنیم؟؟؟پشت سر هم آزمایش میشید...
حرفایی که بالا زدم قصد کوبیدن گروه خاصی رو نداشتم صرفا هدفم این بود که ویژگی مشترک ایرانی ها رو متوجه بشید که راحت طلبی و تنبلیه که این رو بقیه مسائل هم اثر میزاره و به نظرم همین باعث افراط و تفریط میشه
تک تکمون در این قضیه شریک هستیم این کار گروه یا جریان خاصی نیست که مستقیما رو وضعیت کشور اثر بزاره این خودمون هستیم
از من شروع میشه که میبینم یکی کار اشتباهی انجام میده با این حال سودش رو میبره منم میگم خوب چرا من انجام ندم اصلا کی به کیه؟
همین میشه که کار های اشتباه در سر تا سر کشور پخش میشه ماشاا... ما هم که حال نداریم خودمون رو اساسی درست کنیم یکی از خودمون میره میشه از مسئولین کشور حالا وضع کشور بدتر نشه فکر نکنم همینطوری بهتر بشه
خلاصه ما ایرانی ها:
عبرت نمیگیریم از گذشته[nb]منظورم این نیست که انقلاب کردیم و اینا یه عده میگن بده یه عده میگن خوبه منظورم همه چیز بود حتی کارهای روزانمون[/nb]
تنبلیم
راحت طلبیم
در گذشتمون غرق شدیم(حالا یه عده به دوره بعد از اسلام مینازند یه عده به قبل از اون)
ساده لوحیم(از این جهت که شایعات راحت بینمون پخش میشه)
عملگرا نیستیم[nb]یعنی حرف میزنیم بهش عمل نمیکنیم خیلی راحت!از این پایین تا اون بالا[/nb]

و ...
فرق بین خود ما هم تفاوت در درجات همین بالایی هاست(به صورت فازی بهش نگاه کنید)
حالا چی کار کنیم؟بریزیم تو خیابون؟من که نمیرم چون هر کسی هم بیاد روی کار باید ایرانی باشه که این ویژگی های بالا هم شاملش میشه
الآن باید از خودمون شروع کنیم کار های غیر منطقی و بیخودی رو کنار بزاریم[nb]نمیگم از فردا نماز نخونید و اینا!!! فقط کار های بی مورد مثل لجبازی و فخر فروشی و ...[/nb] و ...
تهش: درست فکر کنیم درست ببینیم درست بشنویم
و اگه خودخواه نباشیم و حتی به اینکه فرزندانمون و بقیه میتونن از این تغییر لذت ببرند راضی باشیم هر چند به خودمون نرسه
اینجوری خود به خود وضع جامعه درست میشه طی سالیان دراز و به هر حال طرز فکر ها تغییر میکنه(یه عده که نمیتونن تا قیامت زنده بمونن!)
در هر صورت الآن فرصت ماست بیاید از این فرصت درست استفاده کنیم...
متهم اصلی ویژگی های شخصیتی ما ایرانی هاست!
امیدوارم از این سخنرانی بی سر و ته لذت برده باشید(!) و از اینکه خودمون رو اینقدر کوبیدم ناراحت نشده باشید

راجع به اصل تاپیک:
نظرم هنوز درباره جنگ معلوم نیست که برم تو جبهه یا از عقب کمک کنم غیر مستقیم به هر حال باید دید جو جنگ چطور روی آدم تاثیر میزاره ولی مطمئنم از اون دو حالتی که گفتم برام خارج نیست

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

به نقل از mehrdad74 :
من اگه زمان جنگ بودم یه راست می پریدم تو جبهه!!!!
نه اینکه فک کنید ب خاطر اسلامو وطنو این حرفا)البت وطن پرست هستم ها( ب خاطر جذابیت و اکشنشه!!!!!
ب نظرم خیلی حال میده ک آدم جونش کف دستش باشه!!!!!یعنی دنیاییه واسه خودش!!!!

آره خیلی جذاب میشه همه چی؛ موقع جنگ آدم بخاطر ی سری اهداف بزرگ مثل پیروزی فقط می جنگه و می جنگه! زندگیش هدفداره و بیهوده نیس؛
اما الان اصن واقن نمیفهمیم زندگیو؛
پس منم می جنگم شده بخاطر خلاص شدن از زندگی بیهوده!

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

من میرم ولی نمی جنگم.فقط جهت کسب تجربه .یه گوشه میشینم و کسب تجربه میکنم و عبرت میگیرم

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

به نقل از John-Cena :
من میرم ولی نمی جنگم.فقط جهت کسب تجربه .یه گوشه میشینم و کسب تجربه میکنم و عبرت میگیرم
حالا تو فک کن همه مث تو رفتار کنن؛ ی گوشه بشینن کسب تجربه کنن؛! !
ازکشور فرار کنی سنگین تره

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

همه که نباید این کا رو بکنن!!.برن بجنگن!.من هدف دیگه ای دارم از کسب تجربه کردن.بعدا شاید خواستم یه کتاب بنویسم درباره موضوعات سیاسی و جنگ و این موضوع رو حسابی آنالیز کنم

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به هر حال باید از خونه مون دفاع کنیم ...

همونجوری که وقتی یکی میاد که بزنتت , تو از خودت دفاع میکنی که چیزیت نشه , وقتی به کشورت هم حمله میکنن , دفاع میکنی که چیزیش نشه ...

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از John-Cena :

حالا در مورد تجربه کسب کردن زیاد بحثی نیست، اما این قسمت ِ«یه گوشه میشینم» واقعا عجیب بود واسم! دوست عزیز؛ بحث میدون جنگ ـه‌ها! سینما که نیست. :D
شرایط الان رو تصور نکنید. فکر کنید جنگ باعث میشه چقدر جامعه و شرایط عوض شه و با توجه به اون صحبت کنید.

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

با اینکه به نظرم یکی از بد ترین چیزایی که میتونه تو دوران زندگی یه نفر اتفاق بیافته جنگه،
اما خوب اگه جنگ بشه حتما میرم...
به خاطر ایران،به خاطر اینکه دوست ندارم 1 وجب از خاکم،حداقل اون چیزی که الان از اون ایران گسترده مونده دست کس دیگه ای بیافته................

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

اگه جنگ بشه حتما میرم جنگ
بری شهید بشی خیلی بهتر از اینه که جایی زندگی کنی که مال خودته اما دیگران اداره ش میکنن و تو خونه خودت بهت دستور میدن

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

بالاخره اونجا هم یه گوشه پیدا میشه.همه جا که موشک و بمباران نیست.بالاخره برای کسب تجربه باید سختی کشید و یه گوشه پیدا کرد.گفتم که این تجربه ها وقتی خاستم کتاب بنویسم خیلی به درد میخوره چون ملموس اند و حاصل شنیده ها نیستن و حسابی میشه این موضوع رو تحلیل و آنالیز کرد

بالا