ببخشیدا بله بخاطر اوناس ولی یه لحظه فکر کن الآن کلی خانواده دارن بدبخت زندگی میکنن که اونا رفتن جنگ پس خانوادشون چی ؟ یه سری افراد با خوبی و خوشی زندگی کنن ولی خانواده ی اونا بدبخت شن ؟به نقل از khashayarfn :اگه الان منو شما اینجا هستیم بخاطر اوناس! اگه داریم فارسی حرف میزنیم بخاطر اوناس! اگه ایرانی وجود داره بخاطر اوناس! شاید ایده آل نباشه ولی بهتر از اینه که با خفت داشتیم غبطه گذشته رو میخوردیم و عربی حرف میزدیم....
به نقل از h.f :ببخشیدا بله بخاطر اوناس ولی یه لحظه فکر کن الآن کلی خانواده دارن بدبخت زندگی میکنن که اونا رفتن جنگ پس خانوادشون چی ؟ یه سری افراد با خوبی و خوشی زندگی کنن ولی خانواده ی اونا بدبخت شن ؟
میدونی که خیلی داری حرف بزرگی میزنی؟ میدونی که داری چقد ارزشُ برای یه عده میبری زیر سوال؟به نقل از h.f :نه بابا مگه عقلم کمه ؟ اونایی که هشت سال جنگیدن چی بدست آوردن که من بخام بدست بیارم ؟! بغیر از اینکه الآن بشدت پشیمونن ....!(البته بغیر از یه عده ی خاص ..!)
به نقل از h.f :ببخشیدا بله بخاطر اوناس ولی یه لحظه فکر کن الآن کلی خانواده دارن بدبخت زندگی میکنن که اونا رفتن جنگ پس خانوادشون چی ؟ یه سری افراد با خوبی و خوشی زندگی کنن ولی خانواده ی اونا بدبخت شن ؟
به نقل از n.a :من جنگ متنفرم...
از کشتن آدمام متنفرم...چه فرقی داره از چه ملیتی باشن؟اونام آدمن...دقیقا مثله ما...
اگه ما هم بجنگیم و آدم بکشیم که میشیم مثله گربه ای که بچه هاشو برای زنده موندن خودش میکشه و میخوره...
پس با افتخار میگم "هرگز نمیجنگم..."
منظورش این بود که خیلی ها از وضع الان ناراضین فکر کنم .به نقل از ریــحــانــه :میدونی که خیلی داری حرف بزرگی میزنی؟ میدونی که داری چقد ارزشُ برای یه عده میبری زیر سوال؟
پس واسه حرفت دلیل بیار. بی دلیل حرف به این بزرگیُِ نزن.![]()
منم دوست دارم از عقایدم دفاع کنم...مطمئنم کسایی هم که جنگیدن و میجنگن به خاطر دفاع از عقاید خودشون و دیگران بوده...اصلا همیشه دلیل جنگ اینه که یکسری ها میخوان عقایدشونو به بقیه تحمیل کنن و یکسری ها هم مخالفن...ولی جنگ برای عقاید باید چیزی از جنس خود عقیده ها یعنی ذهنی و زبانی باشه نه با استفاده از سلاح.اگه با استفاده از سلاح و کشتن افراد باشه انگار که ما هم داریم عقیدمونو تحمیل میکنیم پس ما هم اگه با سلاح بجنگیم مثله افراد مقابلمون میشیم.یه عده تحمیل گر...به نقل از Limooo torsh :تا اونا و امثال اونا امروز بتونن راحت تو
میخای وایتی بیان بکشننت ؟ مثل مایند آره . ولی مگه ما جنگو شروع میکنیم ؟ مگه ما میخایم آدم بکشیم ؟ ما داریم از خودمون و عقایدمون
دفاع میکینم .
آره مطمئنم...به نقل از Limooo torsh :n.a : ممکنه الان این حرفو بزنی . اگه الان بهت بگن تب کنگو داری فردا میمیری حاصری هزار تا کار بکنی ولی زنده بمونی ! بعد به نظرت راست
راست وایمیستی نگا میکنی کی بیان بکشنننت ؟ آر یو شوری ؟![]()
ببینید، یه سریا رفتن واسه کشوری که اون موقه همه دوسش داشتنُ همه باهم برادر بودن جنگیدن.به نقل از BrainDamage :منظورش این بود که خیلی ها از وضع الان ناراضین فکر کنم .
گفتن انقدر جنگیدیم چی شد ...
اثباتش سخته
مثال میخوای یعنی ؟
بله خیلی ممنون !!!به نقل از BrainDamage :منظورش این بود که خیلی ها از وضع الان ناراضین فکر کنم .
گفتن انقدر جنگیدیم چی شد ...
اثباتش سخته
مثال میخوای یعنی ؟
به نظرتون هدف اون آدما از جنگ چی بوده؟به نقل از h.f :بله خیلی ممنون !!!
دلیل نمیخاد که ...!!! ببین وقتی یه نفری رفته جنگ به خاطر اعتقاداتش به خاطر عشق ب وطنش حالا میان حتی از سنگ قبرش سوئ استفاده میکنن یا اون بدبختی که رفت جنگ تا خانواده اش راحت بتونن تو کشورشون زندگی کنن ولی حالا چی ؟ مادر پیرش باید بره از صبح تا شب تو مترو دستفروشی کنه !!!