اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

اگه ایران جنگ بشه، میجنگید؟

• رای‌دهندگان
    394
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

ببین آقای محمــّــد رضا ، اون موقع حضرت علی بود الآن هم کسی رو داریم به اسم ولی فقیه و یه سری افراد دیگه و قطعا" بهتر از من و شما میدونن که مطابق با شرایط فرهنگی و اجتماعی باید چکار کرد...این طور نیست؟

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از مـــهران² :
ببین آقای محمــّــد رضا ، اون موقع حضرت علی بود الآن هم کسی رو داریم به اسم ولی فقیه و یه سری افراد دیگه و قطعا" بهتر از من و شما میدونن که مطابق با شرایط فرهنگی و اجتماعی باید چکار کرد...این طور نیست؟
قبل از حضرت علی(ع) ابوبکر و عمر از بزرگترین علمای اسلام خلیفه بودن و اونا هم این حقوقو گذاشته بودند
در رعایت نشدن عدل و عدالت در جوامع کنونی هیج شکی نیس متاسفانه خیلی وقتها ما نمیخوایم به عدل علی نزدیک هم بشیم این بده

zahra.kh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
همدان

من میگم خوب حالا اگه قراره سهمیه هم باشه خوب باشه اما به طور جداگانه
یعنی نیان از حق من بزنن و بدن به یه فرزند شهید یا جانباز
یعنی بیان یه جایی وا کنن واسه فرزند شهیدا و جانبازا و بین اونا سهمیه باشه و منو فدای اینکه بابام تو جبهه شهید شده نکنن
این طوری همه راضی میشن
الان میشناسم کسی رو که فرزند شهید بوده همین جوری رفته بالا با نمره های افتضاح همین جوری دانشگاه قبول شد و الانم داره تو بانک کار میکنه میدونید نتیجش چی شده؟؟؟؟
هر ماه حدود 300 تومن کسری میاره.این میشه نتیجش
سرنوشت یه کشور چی میخواد بشه وقتی تو استخدام هر اداره اولویت با کساییه که سهمیه دارن؟؟؟؟

S.M.H.M

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
فعلا مرحله 1 زیست "دوره 15"
رشته دانشگاه
احتمال زیاد زرشکی

این که میان سهمیه میدن کار خیلی اشتباهیه، درسته که مثلا پدر طرف رفته جبهه واسه کشورش و شهید شده، دستشم درد نکنه ولی این که بیان سهمیه بدن ...
همینا که سهمیه میگیرن بیشترشون (همشون نه!) کسایی هستن که درس و مدرسه تعطیل، و همینجوری وارد دانشگاه میشن
اونجا هم معمولا (همیشه نه!) جز دانشجوهای ضعیفن و همه درسا رو ناپلئونی پاس میکنن
و همین طور الی آخر
آخرشم باز هم به خاطر فرزند شهید بودنشون یه پست توپ میگیرن و ...
من قبول دارم باید بهشون کمک بشه، ولی نه در مورد درس, چون پس فردا طرف مثلا میخواد دکتر شه ولی به خاطر همین سهمیه همینجوری میاد بالا و بدون هیچ سوادی میشه متخصص.
کمک باید بیشتر تو زمینه های مالی و ... باشه. اگه واقعا میتونه، بشینه درسش رو هم بخونه
اگه اینجوریه پس کسایی هم که پدرشانو از دست میدن (نه تو جبهه، مرگ طبیعی!)، باید سهمیه داشته باشن ...

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

واقعا کسی که به مرگ طبیعی میمیره با کسی که داوطلبانه برا دفاع از خاک وطنش میره جلو توپ و تانک وایمیسته یکسانه ؟

ShapoorII

Erfan
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
نصف جهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
علوم و فناوری نانو: نقره (دومین دوره) و طلا (چهارمن دوره)
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

اولا" هر کسی که حین کسب روزی حلال کشته شه حکم شهید رو داره
دوما" برای یه یتیم چه فرقی میکنه پدرشو چطوری از دست بده

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از ShapoorII :
دوما" برای یه یتیم چه فرقی میکنه پدرشو چطوری از دست بدها
دوست عزیز بحث سر شهادته داوطلبانس بحث سر رفتن و نیمدنه من خودم مخالف مزایای ویژه برای خانواده شهدا هستم بدلایلی که گفتم ولی شهادت داوطلبانه برای وطن و مردم با همه چیز فرق داره شهید روبا مرگ معمولی مقایسه نکنید...

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

آخه الان نمیشه این موضوع رو مطرح کرد
الان کسی تو موقعیت جنگ نیستیم
ینی وقتی موقعیت جنگ پیش بیاد معلوم میشه کی واقعا میره... (;

S.M.H.M

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
احتمال زیاد زرشکی

به نقل از Limooo torsh :
واقعا کسی که به مرگ طبیعی میمیره با کسی که داوطلبانه برا دفاع از خاک وطنش میره جلو توپ و تانک وایمیسته یکسانه ؟
یتیم، یتیمه
همونطور که فرزند شهید پدری نداره بالا سرش باشه و بتونه با آرامش درسش رو بخونه، بچه ای هم که باباشو مثلا تو تصادف از دست داده، نداره
و اون کسی که داوطلبانه برای دفاع از خاک کشورش رفته زیر تانک، پدرس نه بچه ــش!! و اگه اون کار خوبی کرده دلیل نداره پاداششو بچه ــش بگیره
و این که تحصیل وسیله ایه که افرادی رو تربیت کنه بتونه به درد جامعه اش بخوره و آینده کشورشو بسازه! چه بچه شهید باشه، چه بچه بقال سرکوچه ...

ShapoorII

Erfan
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
نصف جهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

من هم نخواستم ارزش کار شهدا رو پایین بیارم وجود مزایا برای خانواده شهدا مشکل نداره ولی بحث اینجاس که هرچیزی حدی داره و مدیریت درستی صورت نگرفته مثلا" به همه ی خانوده ها یکجور رسیده نمیشه

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

حرف دونفرتون درسته ولی ارزش خون شهید با مرده یکی نیس . یتیم یتیمه ...

ShapoorII

Erfan
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
نصف جهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

من کی گفتم شهادت با مرگ طبیعی یکیه :-/ اصن قابل مقایسه نیست زمانی هم که عده ای فداکاری کردن تا امثل ما آ زاد باشیم فکر سهمیه کنکور و استخدام بچه هاشون نبودن

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

با آقایی بودم که فرمودن یتیم یتیمه ... و بچه ای که پدرش شهید شده با مرده هیچ فرقی نداره ...

+ :D

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیــرســتانِ فرزانگانِ یک
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

به نقل از ShapoorII :
دوما" برای یه یتیم چه فرقی میکنه پدرشو چطوری از دست بده
اون بچه ، می تونه به خونِ پدرِ شهیدش افتخار کنه. که بدونه که پدرش برایِ زنده موندنِ بچه ـش ُ خیلی هایِ دیگه رفته. اینکه بدونی مرگِ پدرت ، واسه زنده موندنِ خیلی ها بوده ، واسه زنده موندنِ خودت ُ زندگی کردنِ خودت ، به نظرت فرقی نداره با اینکه یهو پدرت ( دور از جون ! ) سکته کنه ، یا ماشین بهش بزنه ؟

+ ببین ! در رابطه با سهمیه یِ کنکور ، به اینی که میگم ، فکر کن.
یه پدر وقتی بالا سرِ خانواده ـس ، وقتی میبینه بچه ـش دانشگاه آزاد هم قبول شده حتی ، از زیرِ سنگم که شده ، واسه درس خوندنش ، پول جور می کنه. چون آرزو داره برا بچه ـش. حالا فکر کن اون پدر ، رفته جنگیده ، واسه اینکه مملکتی بمونه تا بتونه دانشگاه داشته باشه حتی. جنگیده ُ رفته ، نیست که آینده یِ بچه ـش ُ تأمین کنه. نیست که واسه دانشگاهِ بچه ـش ، پول جور کنه. این یه کمکه... یه کمکِ کوچیک واقعا"...خلاء عاطفی که حالا هیچی...!

S.M.H.M

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
احتمال زیاد زرشکی

به نقل از melika.m.r :
اون بچه ، می تونه به خونِ پدرِ شهیدش افتخار کنه. که بدونه که پدرش برایِ زنده موندنِ بچه ـش ُ خیلی هایِ دیگه رفته. اینکه بدونی مرگِ پدرت ، واسه زنده موندنِ خیلی ها بوده ، واسه زنده موندنِ خودت ُ زندگی کردنِ خودت ، به نظرت فرقی نداره با اینکه یهو پدرت ( دور از جون ! ) سکته کنه ، یا ماشین بهش بزنه ؟
همه حرفات درست ولی چه ربطی داره که واسه تحصیلش سهمیه بدن؟!! :-?

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Limooo torsh :
مسخره ؟ شمایی که با پدر و آرامش خاطر درس میخونی با کسی که بدون نظارت پدر درس میخونه باید یکسان باشه ؟

پدری که باز هم برای من و شما رفته :)

اینی که شما میگی یعنی یکی باباش تصادفم کرده باشه سهمیه داشته باشه
یکی مامان باباش طلاقم گرفته باشن باید سهمیه داشته باشه
یکی که باباش معتادم باشه باید سهمیه داشته باشه
حتمآ اونیم که باباش کارخونه داره هزاذ تا کلاس خصوصی و اینا سهمیه منفی

ببین مشخص کن سهمیه جایزست ؟یعنی میگن آفرین شما که بابات رفت جنگ حالا ما به شما جایزه میدیم بری دانشگاه
یا هدفش برقراری عدالت و شرایط برابر واس همس ؟

S.M.H.M

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
احتمال زیاد زرشکی

به نقل از melika.m.r :

+ ببین ! در رابطه با سهمیه یِ کنکور ، به اینی که میگم ، فکر کن.
یه پدر وقتی بالا سرِ خانواده ـس ، وقتی میبینه بچه ـش دانشگاه آزاد هم قبول شده حتی ، از زیرِ سنگم که شده ، واسه درس خوندنش ، پول جور می کنه. چون آرزو داره برا بچه ـش. حالا فکر کن اون پدر ، رفته جنگیده ، واسه اینکه مملکتی بمونه تا بتونه دانشگاه داشته باشه حتی. جنگیده ُ رفته ، نیست که آینده یِ بچه ـش ُ تأمین کنه. نیست که واسه دانشگاهِ بچه ـش ، پول جور کنه. این یه کمکه... یه کمکِ کوچیک واقعا"...خلاء عاطفی که حالا هیچی...!
دانشگاه چیزی نیس که بخوای به خاطر اینجور مسائل احساسی یکی رو واردش کنی یا اخراجش کنی!!
اسمش دانشگاهه یعنی محل دانش نه شهیدگاه! دانشگاه جاییه که بهترین افراد رو تربیت کنه و به جامعه تحویل بده تا اونا آینده کشور رو بسازن ...
حالا اون میخواد بچه شهید باشه، یا بچه رئیس جمهور یا بچه نمکی!
خب خودتم که تو تهرانی، برو تحقیق کن ببین تو پزشکی دانشگاه تهران شاگرد آخرا معمولا کیان ...؟!
در هر حال من هم میگم باید بهشون کمک کرد ولی نه در تحصیل. اگه واقعا طرف در حد دانشگاه آزاده علی آباده بره همونجا درس بخونه و دولت هزینشو بده یا حداقل بیارتش دانشگاه دولتی در همون سطح ولی نه اینکه بنشونتش ردیف اول دانشگاه تهران ...

zahra.kh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
همدان

الان فرض کنید دو نفر یکی فرزند شهید(با اطلاعات ) و یکی ادم معمولی(با اطلاعات زیاد) فارغ التحصیل شدن .حالا اونی که استخدام میشه کیه؟؟؟؟خوب معلومه دیگه فرزند شهیده
حالا یه نکته جالب میدونید چیه؟؟
این که یه ادم معمولی اگه 4 بار مشروط بشه اخراجه اما فرزند شهید حق مشروط شدن تا 8 ترمو داره (یعنی خود مسیولا هم میدونن اونا تو درساشون ضعیفن اما دیگه یه کاری کردن که خودشونم نمی دونن چیکارش کنن)

+ پ.ن :الان من دیگه احساس امنیت نمیکنم :D

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

اصن نمیشه نظر قطعی بدیم تا موقعیتش پیش نیمده! :D

niloufar joon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یکــــ
شهر
تهران

هم بر خودستایی نباشه ولی از اونجایی که دست به تیرم خوبه , ترجیح می دادم بمونم و بجنگم

بالا