ZAHRA!
کاربر نیمهحرفهای
پاسخ : اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...
.
.
به نقل از پوریا عابدی :مزایایی ک برای فرزندان و در کل بازماندگان شهدا میگذارند ب غایت توهین ب مقام شهید است
خب به نظر من هر کسی حق انتخاب داره بین رفتن و نرفتنبه نقل از m.Sefidian :صد در صد اگه من زمان جنگ بودم فیکس 8 سالو میرفتم.
اونایی که میتونستن برن و نرفتن غیرت و شرف و انسانیت نداشتند.
اونایی که هم فرار میکنن که دیگه....
هر کسی واسه خودش برای بی غیرتی تعریف داره...به نقل از MALICE :خب به نظر من هر کسی حق انتخاب داره بین رفتن و نرفتن
و اصلا قشنگ نیست به کسی که نخواسته بجنگه توهین کنیم
هرکسی واسه یه اهداف و ارمان هایی میره جنگ شاید یه فردی دلیلی نداشته باشه که خودشو خانوادشو به خطر بندازه که بره به جنگ
و به نظرم درست نیست که ان ها را بی غیرت بنامیم
ا
کسی که فکر میکنه جنگی به سود کشورشه از نظر عقلی و تفکراتی در درجه عذر میخوام نفهمی قرار داره و بحثی نیس...چون از انسان نفهم توقع جنگیدن و دفاع نمیره...به نقل از MALICE :@بالايي:ما قبلا هم راجع به اين موضوع بحث کرديم وقبلا هم گفتم که ممکنه کشورش توي ارزش هاش باشه ولي بدونه که اون جنگ به نفع کشورشه و به پيشرفتش کمک ميکنه اون موقع اگه نري بجنگي ديگه بي غيرتي نيست
به نظرمن هرکسي حق اينو داره که خودش راهشو انتخاب کنه وديگران حق قضاوت ودخالت ندارن توي انتخابش :)
غيرت شايد تعاريف متعددي داشته باشه براي افراد ولي انسانيت و شرف نه وفکر ميکنم اين انتخاب ربطي به شرف وانسانيت نداشته باشه
ا
توی قسمت دوم که بحث ما بر سر تعاریف و به هیچ جایی نمیرسیم پس بهتره ادامه ندیمبه نقل از Mohammadreza128 :کسی که فکر میکنه جنگی به سود کشورشه از نظر عقلی و تفکراتی در درجه عذر میخوام نفهمی قرار داره و بحثی نیس...چون از انسان نفهم توقع جنگیدن و دفاع نمیره...
پس اینو بیخیال..
میرسیم به قسمت بعدی حرفت ببین تعریف شمائه که شرف و انسانیت توش غیرت ملی و ... وجود نداره...
به نظر من شرف و انسانیت درونش وطن پرستی و وطن دوستی هم هست
خب قسمت اول که هیچ..به نقل از MALICE :توی قسمت دوم که بحث ما بر سر تعاریف و به هیچ جایی نمیرسیم پس بهتره ادامه ندیم
ولی قسمت اول
چرا فکر میکنید جنگ نمیتونه باعث پیشرفت شه؟؟
خیلی وقتا این امکان هست که جنگ کمک کنه به اون کشور
ا
محمد رضا جان شما باید در بلند مدت نگاه کنیبه نقل از Mohammadreza128 :خب قسمت اول که هیچ..
قسمت دوم:
دوست عزیز همچین چیزی وجود نداره :) امکان نداره جنگ در کشورباعث پیشرفت کشوری بشه...چرا امکان داره ما برای پیشرفت بریم تو کشور دیگه جنگ اما جنگ توی خاک کشور هیچگاه موجب پیشرفت نمیشه و اینجا هم بحث سر دفاع و جنگ تحمیلی بوده نه جنگ فتوح آور.
نه عزیز دل اون که شما میفرمایید جنگ نیس انقلاب و شورش داخلیه نه جنگ...به نقل از ناطق :محمد رضا جان شما باید در بلند مدت نگاه کنی
ویرانی هست و و و
در بیشتر موارد جنگ همراهه با خسارت و عدم رشد کشور ولی واسه کشور ما اصلا اینجور نبوده
من راجع به جنگ در بقیه کشور ها خبری ندارم ولی تو ایارن حداقل کلی تاثیر مثبت داشته که اگه من بیام بگم بعضی از دوستان احتمالا بهم بگن متحجر و نفهم
ولی در کل باعث افزایش نیاز و در پی اون افزایش تولید به وسیله بچه های خودمون تو موقعیت زمانی و چیز هایی که به علت نبود کشش نمیگم :) :)
ا
نه دقیقا جنگهبه نقل از Mohammadreza128 :نه عزیز دل اون که شما میفرمایید جنگ نیس انقلاب و شورش داخلیه نه جنگ...
جنگ اصولا با عامل خارجی همراهه که اگه داخل کشور باشه کوتاه مدت و بلند مدتش ضرره
جنگ ۸ ساله ایران ضرر محض بود دوست عزیز ...به نقل از ناطق :نه دقیقا جنگه
مگر اینکه اون 8 سال از نظر شما جنگ نبوده باشه
ا
الان به نظر شما جنگ ۸ ساله برای ایران مفید بوده؟ چه ثمرهای داشته مگه؟به نقل از ناطق :نه دقیقا جنگه
مگر اینکه اون 8 سال از نظر شما جنگ نبوده باشه
ببینید ما مقایسه ای بررسی نکردیم... به قول خودتون بد و بدتر...جنگ همیشه بده یا بدتر پس انتخاب بین بد و بدتر هیچ نکته خوب و قابل توجه ای نداره...به نقل از هوبه سنبا :قبول دارم ک جنگ تحمیلی پر ضرر بوده و متخصصان با غیرت زیادی طی جنگ شهید شدند اما جلوی ضرری به مراتب بزرگتر گرفته گاهی اوقات فقط دوتا گزینه برا انتخاب وجود داره بد و بدتر
@Ehem_Ehem [-( اعلان جنگ ب عربستان مثل اعلان جنگ به ناتو ـه
ا