- نام مرکز سمپاد
- Farzanegan 2
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- Debrecen
- رشته دانشگاه
- دندان پزشکی
پاسخ : اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...
.
.

به نقل از پوریا عابدی :مزایایی ک برای فرزندان و در کل بازماندگان شهدا میگذارند ب غایت توهین ب مقام شهید است![]()

خب به نظر من هر کسی حق انتخاب داره بین رفتن و نرفتنبه نقل از m.Sefidian :صد در صد اگه من زمان جنگ بودم فیکس 8 سالو میرفتم.
اونایی که میتونستن برن و نرفتن غیرت و شرف و انسانیت نداشتند.
اونایی که هم فرار میکنن که دیگه....

هر کسی واسه خودش برای بی غیرتی تعریف داره...به نقل از MALICE :خب به نظر من هر کسی حق انتخاب داره بین رفتن و نرفتن
و اصلا قشنگ نیست به کسی که نخواسته بجنگه توهین کنیم
هرکسی واسه یه اهداف و ارمان هایی میره جنگ شاید یه فردی دلیلی نداشته باشه که خودشو خانوادشو به خطر بندازه که بره به جنگ
و به نظرم درست نیست که ان ها را بی غیرت بنامیم
ا

کسی که فکر میکنه جنگی به سود کشورشه از نظر عقلی و تفکراتی در درجه عذر میخوام نفهمی قرار داره و بحثی نیس...چون از انسان نفهم توقع جنگیدن و دفاع نمیره...به نقل از MALICE :@بالايي:ما قبلا هم راجع به اين موضوع بحث کرديم وقبلا هم گفتم که ممکنه کشورش توي ارزش هاش باشه ولي بدونه که اون جنگ به نفع کشورشه و به پيشرفتش کمک ميکنه اون موقع اگه نري بجنگي ديگه بي غيرتي نيست
به نظرمن هرکسي حق اينو داره که خودش راهشو انتخاب کنه وديگران حق قضاوت ودخالت ندارن توي انتخابش :)
غيرت شايد تعاريف متعددي داشته باشه براي افراد ولي انسانيت و شرف نه وفکر ميکنم اين انتخاب ربطي به شرف وانسانيت نداشته باشه
ا

توی قسمت دوم که بحث ما بر سر تعاریف و به هیچ جایی نمیرسیم پس بهتره ادامه ندیمبه نقل از Mohammadreza128 :کسی که فکر میکنه جنگی به سود کشورشه از نظر عقلی و تفکراتی در درجه عذر میخوام نفهمی قرار داره و بحثی نیس...چون از انسان نفهم توقع جنگیدن و دفاع نمیره...
پس اینو بیخیال..
میرسیم به قسمت بعدی حرفت ببین تعریف شمائه که شرف و انسانیت توش غیرت ملی و ... وجود نداره...
به نظر من شرف و انسانیت درونش وطن پرستی و وطن دوستی هم هست