• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiII
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اگه ایران جنگ بشه، میجنگید؟

• رای‌دهندگان
    394
پاسخ : اگر شما زمان جنگ بودید و اگر جنگ شود ...

اصلا بحث کشیده شده جای مزخرفی که حوصله اشو ندارم ! :دی
اگه جنگ بشه چیکار میکنم ؟ :-؟
من جدا از ارتش جنگ چریکی راه میندازم ! مطمئنم کلی موفقیت به دست میارم ! :دی

اگه به من بود میرفتم جبه دهن این صدام رو سرویس میکردم،برمی گشتم.......
شوخی کردم ولی خیلی دوست داشتم زمان جنگ می بودم تازه اگرم میشد میرفتم میجنگیدم.......

من ترجيح ميدم خودم داوطلب برم جبهه‏!البته الان جبهه اي دركارنيست اگه جنگ شه‏!ی بمب هسته ای ی صدای گنده و مرگ هممون:دی

به نقل از ... لیLA .... :
من ترجيح ميدم خودم داوطلب برم جبهه‏!البته الان جبهه اي دركارنيست اگه جنگ شه‏!ی بمب هسته ای ی صدای گنده و مرگ هممون:دی
ا
و شایدم مرگ همشون. .. :)

به نظر من تمام نظرات شما بر پایه تصویریه که از جنگ ایران عراق دارید هرچقدرم که بگید نه!!!

الان دیگه 30سال پیش نیس که پاشیم خانوادگی بریم جنگ!!!اولا جنگای سخت افزاریمون که کلی با سلاح های جدید کنترل از راه دور خواهد بود و حتی میدونید که تا چند سال دیگه ارتش کشورهای پیشرفته بجای سرباز ربات خواهد داشت

در ثانی جای اینکه فکر کنید میرید یا نه شهید میشید یا نه بچسبید به الان
کی گفته الان جنگ نیست؟؟
جنگ نرم افزاری و روانی هم خسارتش بیشتره هم جبرانش سختتر

تو جنگ فوقش یا میمیری یا اسیر میشی ولی الان چی؟؟

وقتی رهبر میگه سونامی فرهنگی در راه است یعنی جنگ اندیشه

و جنگ اندیشه نیاز به مرد داره چون شاید تو جنگ سخت افزاری ایمانت قوی نباشه و اون پشت مشتا قایم شی اما تو این جنگ له میشی!!!

حالا باید بجنگید ما وسط گودیم!!!

الان دیگه جنگ مث سابق نیست به جوونا یه کلاش بدن بگن برو بجنگ.
الان تحریم کردن یک کشور از جنگ بدتر میمونه.

اگر هم جنگی بشه، جنگ آدم ها نمیشه! جنگ بمب ها و ماشین هاست.
یا شایدم جنگ مغزها که به نظرم از هر نوع جنگی بدتره!

به نقل از یغما :
به نظر من تمام نظرات شما بر پایه تصویریه که از جنگ ایران عراق دارید هرچقدرم که بگید نه!!!
الان دیگه 30سال پیش نیس که پاشیم خانوادگی بریم جنگ!!!اولا جنگای سخت افزاری مون که کلی با سلاح های جدید کنترل از راه دور خواهد بود و حتی میدونید که تا چند سال دیگه ارتش کشورهای پیشرفته بجای سرباز ربات خواهد داشت
کی گفته الان جنگ نیست؟؟
جنگ نرم افزاری و روانی هم خسارتش بیشتره هم جبرانش سختتر
فوق العاده موافق! لایک! /m\
الان کشوری اگه بخواد با ما بجنگه میاد بمب هسته ای میندازه! میره کامپیوتر وزارت نیرو رو هک میکنه که برق نداشته باشیم! میره کامپیوترای وزارت نفت و نیروگاه هسته ای مون رو هک میکنه، نمیاد به مردم تیراندازی بکنه که!
الان دوره و زمونه عوض شده، ما هم عوض شدیم، اما ماهایی که به قدیمیا میگیم امل، هنوز هر تصوری که از جنگ داریم بر پایهء جنگ ایران و عراقه! باید بعضی تصورات رو کاملا عوض کرد!
تازه یه بار من از یه نفر شنیدم که اگه جنگ بشه کسی نمیاد بمب اتم بندازه، چون سازمان ملل بعدا دعواشون میکنه!!!!
=)) =))
مثلا سازمان ملل دعواشون کنه،، خب چی میشه؟؟؟ نمیان بکشنشون که، میگن نباید اینکارو میکردی! تمام!
(گرچه همین الان هم همهء سیاستمدارا رو کول رییس سازمان ملل سوارن ;D)

من که مطمئنا نمی جنگیدم و خانوادمم نمی گذاشتن برم.آدم می تونه به جز جنگ خدمت های دیگری هم به کشورش بکنه. :-s :-< B-)

Back
بالا