• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفاوت دخترو پسر

پاسخ : تفاوت دخترو پسر

من فکر میکنم یه تفاوتشون اینه که
خانما جزئی بین و آقایون کلی بین ترن
مثلا اگه از یه خانم بپرسی مهمونی چطور بود؟ یه جوری برات توصیف میکنه که
انگار خودت اونجا بودی .از لباس عروس گرفته تا رنگ موی خواهر شوهر دختر عمش!!
اما آقایون میگن:بد نبود!!

من قصد توهین نداشتم
فقط گفتم فک میکنم این جوری باشه :-"

پسرا هوش مجازی شون بالا تره و دخترا هوش دو بعدی ( یعنی دو کار با هم )شون بهتره

به نظر من تفاوتهای میون دختر و پسرا، تا حد زیادی تحت تاثیر شرایط فرهنگی جامعه ها هم قرار گرفته از طرفی در دخترها ارتباط بین دو نیمکره با موفقیت بیشتری انجام میشه و باعث میشه که توانایی‏های کلامی دخترها خیلی بالاتر باشه.
از آنجاییکه در پسرها نیمه راست مغز هم احساسات و هم فعالیت‏ها را کنترل می‏کنه، بنابراین پسرها به احتمال زیاد، زودتر وارد عمل می‏شن. در حالیکه در دخترها نیمکره‏های مغز تخصصی‏تر کار می‏کنه یعنی نیمکره راست مرکز فعالیت‏های ریاضی و نیم‏کره چپ مرکز تکلم و بیان احساساته . برای همین پسرها نیاز به تلاش بیشتری دارند تا به نیمکره چپ خود رجوع کنند و کلماتی برای توضیح احساسات، که در نیمکره راست مغز ثبت می‏کند، پیدا کنن. در حالیکه دخترها در این زمینه موفق‏ترن و در بیان احساسات بهتر عمل می‏کنن.

به شخصه به اینکه دخترا و پسرا متفاوتن 8-| و یا مردان مریخی و زنان ونوسی 8-| و این چیزا اعتقادی ندارم
و این تفاوت هایی هم که واسه ی دختر و پسر قائل میشن مثال نقض زیاد داره..
مثلن اگه ویژ گی های ِ اخلاقی ِ دخترا و پسرا این طور متفاوت باشه من الان باید پسر باشم ;D در صورتی که من دخترم و ازون دخترایی هم نیستم که مث ِ پسرا رفتار می کنن...لااقل تا حالا کسی هم چین چیزی به من نگفته یا خودم هم چین چیزیو حس نمی کنم ..
شاید تو 70 درصد این طوری باشه ولی دخترا و پسرا همون قدر با هم فرق دارن که "آدم"ها با هم فرق دارن..این نظر ِ من ِ
درسته که کالبد فرق داره ولی روح فرق نداره و ویژگی های شخصیتی ِ ما چون مربوط به روحمون ِ فک نمی کنم تفاوتی وجود داشته باشه

• لایک
امتیازات: n.a

از اول که به دنیا اومدیم هی گفتن که دخترا احساساتشون بیش تر از قسمت عقلیشونه...آقایون اشتباه برداشت کردن(به دلیل همون کلی نگری)
که عقلشون از خانوما بیشتر و احساسات خانوما از اونا بیش تر...
حال آن که درستش اینه که یک زن می تونه عقلش از یک مرد بیش تر باشه، اما احساساتش از همون عقلی که داره بیش تر فعاله: برای روشن تر شدن:
اگه این عقل یه خانوم باشه ()()() احساساتش در کنار عقلش اینه ()()()() یعنی احساسی تره.
و این هم می تونه عقل یه مرد باشه ()()() و این احساساتش ()()
یعنی از نظر عقلی و هوش سه بعدی و اینا هیچ فرقی بین زن و مرد وجود نداره، این تفکرات غلط رو بریزین دور...

جنس مونث خیلی ظریفه ولی تحملش و باری که به دوش میکشه(تو زندگی) بیشتر از جنس مذکره
مثلا یه زن همیشه میتونه غم خواره اطرافیانش باشه ولی یه مرد با روحیاطی که داره فقط میتونه باعقلش و خیلی منطقی تصمیمی روبگیره که درسته
علاوه بر این همون طوری که قبلا هم گفتید ذهن دوبعدی زن خیلی قویه
زنا میتونن در یک زمان چندتاکار رو باهم انجام بدن
مرد بیشتر میتونه روی قدرت بدنیش حساب باز کنه و زن روی عقل و فکرش

درسته،زن خیلی وقتا از روی احساساتش تصمیم می گیره و این بد نیس.اگه شور نشه...
مثلا وقتی که ۱ مادر نوزادش نصف شب گریه می کنه،از خواب خودش می زنه و بچه رو می خوابونه، این حالت تو مردا کم تره، چون وقتی با دید منطقی که در آقایون بیش تره نگاه کنیم، باید خودش بخوابه چون فردا کلی کار داره...
با اين ويژگى ها که در پست هاى بالا ذکر شد...
زن بودن واقعا سخته...

چی باعث شده فک کنین یه مرد از رو احساساتش تصمیم نمیگیره و بیشتر به عقل و منطق متکیه ؟

دوستان روانشناس یه موردی هست.... در مورد علوم انسانی نباید 100% صحبت کرد....
مردا درون شکننده تری نسبت ب خانمها دارن......و معمولا احساساتی.....
به نقل از Bahar.no :
جنس مونث خیلی ظریفه ولی تحملش و باری که به دوش میکشه(تو زندگی) بیشتر از جنس مذکره
مثلا یه زن همیشه میتونه غم خواره اطرافیانش باشه ولی یه مرد با روحیاطی که داره فقط میتونه باعقلش و خیلی منطقی تصمیمی روبگیره که درسته
علاوه بر این همون طوری که قبلا هم گفتید ذهن دوبعدی زن خیلی قویه
زنا میتونن در یک زمان چندتاکار رو باهم انجام بدن
مرد بیشتر میتونه روی قدرت بدنیش حساب باز کنه و زن روی عقل و فکرش
همش درسته ب جز قسمت قرمز.....
مرد غمخوار و زن منطقی هم کم نیست.....

Back
بالا