• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفاوت دخترو پسر

پاسخ : تفاوت جنس

به نقل از White Lord August :
راستی کسی در مورد جـنس‍‌‍یت مغز چیزی میدونه؟
من میدونم نمیتونم با موبایل زیاد بتایپم
الان می تونی در موردش توضیح بدی؟

دختر و پسر

نه
من کلا سیستمم خرابه
خلاصش:
عامل اصلی تفاوت های روانشناختی
اکتسابیه در دوران جنینی توسط میزان و نوع هورمون های دریافت شده از بدن مادر
یکسری علایم داره دخترانگی مغز یا پسرانگیش رو میشه تعیین کرد
این دخترانه یا پسرانه بودن مغز که با جنسیت متفاوته ایجاد کننده تفاوت جنس دختر و پسره

پاسخ : تفاوت دخترو پسر

بچه ها اول اگه بخوایم در مورد هوش بگیم که پسرا باهوش تراند(یه واقعیت) این بخاطره اینه که وقتی یه پسر داره درس می خونی فقط به اون فکر میکنه (یعنی درس )اما وقتی یه دختر داره درس می خونه هم زمان شاید به 12 یا 20 تا چیز فکر میکنه یا راحت تر بخوام بگم پسرا یه بعدین اما دخترا چند بعدی مٍلا دخترا می تونن چند تا کارو با هم کنن اما پسرا اول یه کارو تموم میکنن بعد میرن سراغ کار دیگه

ﭘﺎﺳﺦ : ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻭ ﭘﺴﺮ

یجورایی مخالفم
خودم به شخصه بطور همزمان به 5 یا شیش تا چیز در حالت معمول فک میکنمو با هم انجام میدم
و در ضمن اینو نشنیدین که مثلا اگه به یک پسر بگی میزو جمع کنه تمام ظرفو اینجور چیزارو با هم میبره ولی اگه از یک دختر بخای همینکارو بکنه،دونه دونه انجامشون میده

نه اینکه همشون اینجورین ولی من عمومییتو گفتم یعنی اکپریت این حالت شاملشون میشه تو الان چندتا پسرو با چند تا دختر مقایسه کن یا همین کارای خونرو یه روز اگه بابات یا خودت بخواین انجام بدین به همون سرعت که مامانت انجام میده می تونین انجام بدین

دخترا سخت به کسی اعتماد میکنن ولی پسرا فقط نشون میدن که اعتماد کامل به کسی کردن!دخترا بیشتر به حاشیه ها میپردازن ولی پسرا عمقی تر نگاه میکنن!
دخترا وقتی چیزی رو قبول میکنن اکثرا برای همیشه قبولش دارن ولی پسرا شاید ساده تر قبول کنن ولی به همون سادگی امکان داره عقیدشون فرق کنه!
+اینا فقط نظر شخصه منه

دختر و پسر

من با بخش اول شدیدا موافقم و خودم اینطوریم که به همه به سادگی نشون میدم بهشون اعتماد دارم
دخترا بیشتر گارد دارن در اعتماد کردن

دخترا خیلی حساساتی ترن سخت عتماد میکنن ولی فراموش نمیکنن پایداره برعکس پسرا ! زود و الکی نشون میدن اعتماد دارن بعدشم فردا ا

اسم طرف یادشون میره !

این کار برای دخترا ریسک محسوب میشه میخوان چشاشونو باز کنن طرفشونو ببینن که اشتبا نکنن

ﭘﺎﺳﺦ : ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻭ ﭘﺴﺮ

اتفاقا بنظرم پسرا در درون خیلی خیلی سخت تر اعتماد میکنن
ولی گارد ندارن واز اینکه بقیه فک کنن بهشون اطمینان دارن لذت میبرن
البته نظر شخصیه

پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻭ ﭘﺴﺮ

به نقل از White Lord August :
اتفاقا بنظرم پسرا در درون خیلی خیلی سخت تر اعتماد میکنن
ولی گارد ندارن واز اینکه بقیه فک کنن بهشون اطمینان دارن لذت میبرن
البته نظر شخصیه

کاملا شخصیه ! ;;)

این اسپم بودا :-"

Back