حق با توبه نقل از khashayarfn :من که ندیدم و نخواهم دید و فکر میکنم ارزش دیدن هم نداره چون دیدنش توهین به اون خونایی هست که از برادرا و خواهرامون تو خیابونا ریخته شده!
ادم بدش میاد اینجور فیلما رو نگا کنه چه برسه به اینکه تو ساخته شدنشون کمک کنه... [-( واقعا نمیدونم اینا فکر چیو میکنن؟! اصن فکرم میکنن ایا؟!به نقل از مَــــــهـ یــ ـا :ولی ببینید این فیلمنامه نویس و کارگردان واینان که توی روند داستان تاثیر میزارن بازیگر صرفا یه بازی کنندس!!ینی صرفا داره یه نقش رو که بهش داده شده بازی میکنه و این شغلشه!!نمیشه بازیگر رو خیلی مقصر دونست
من ندیدم ندیده نظر میدم ولی فیلمی که حیایی نقش اول مرد باشه .......به نقل از مَــــــهـ یــ ـا :ولی ببینید این فیلمنامه نویس و کارگردان واینان که توی روند داستان تاثیر میزارن بازیگر صرفا یه بازی کنندس!!ینی صرفا داره یه نقش رو که بهش داده شده بازی میکنه و این شغلشه!!نمیشه بازیگر رو خیلی مقصر دونست
یه بخـشِ فیلم شاید دقیقاً میخواد بگه اصلِ بی نظمی ـا و آتیش زدنا و تقصیر/قصد اعتراض کننده هایی که طرفدار کاندیدای مختلف بودن نبوده ، یه کسـای دیگه ای مسئولش بودن ؛که مثلا یکی از معترضا کلی آدم رو می ریزه تو خیابون برا اعتراض
بعد از اون ور زنگ می زنه آمریکا می گه عملیات انجام شد و اینا