یعنی چی این حرف ؟ یه اتفاقی افتاده ، توی تاریخم ثبت شده ، حالا ایشون از دیدگاه خودش اگر بخواد جریان رو عوض کنه اشکال نداره ؟ ( من فیلم ُ ندیدم دارم میگم " اگر " ) راجع به یکسری پدیده هنرمند حق داره از دیدگاه خودش هر چی می خواد بگه ، اما وقتی یه اتفاقی افتاده و ایشون بیان از دیدگاه خودشون تحریفش کنن دیگه حق ندارن !به نقل از fade to black :آقا اتفاق خاصی نیفتاده یه کارگردان اومده با دیدگاه خودش یه فیلم ساخته اولش فک نکنم نوشته باشه بر اساس مدارک گفته باشم دیدگاه خودشه
کسایی هم که برای دیدگاه این آقا ارزش قائلن میرن نگا میکنن به ما چه ؟ ما از چی میسوزیم دقیقآ
کی میگه حق نداره کی گفته حق ندارهبه نقل از SaϔnA.M :یعنی چی این حرف ؟ یه اتفاقی افتاده ، توی تاریخم ثبت شده ، حالا ایشون از دیدگاه خودش اگر بخواد جریان رو عوض کنه اشکال نداره ؟ ( من فیلم ُ ندیدم دارم میگم " اگر " ) راجع به یکسری پدیده هنرمند حق داره از دیدگاه خودش هر چی می خواد بگه ، اما وقتی یه اتفاقی افتاده و ایشون بیان از دیدگاه خودشون تحریفش کنن دیگه حق ندارن !
من گفتم حق نداره عقیدش رو بیان کنه ؟ خب چرا خوب نمی خونین . گفتم توی یک سری زمینه ها هر کس یه برداشتی داره . اما بعضی وقتا یه اتفاق افتاده این که یکی بیاد جریان رو عوض کنه و یه جور دیگه نشون بده ، دیگه بیان عقیده نیست ، دروغ گفتن به ملته . و در اون مورد حق نداره .به نقل از fade to black :کی میگه حق نداره کی گفته حق نداره
خیلی ها هم عقیده این آقا رو قبول هم دارن تازه
اینکه حق نداشته باشه عقیدشو بیان کنه بر خلاف آزادی هست .
این حرف شما دقیقآ حرف کسایی هست که ضدشون به نوعی میجنگی
ببینید درباره ی اون اتفاق صد ها دیدگاه هستشبه نقل از SaϔnA.M :من گفتم حق نداره عقیدش رو بیان کنه ؟ خب چرا خوب نمی خونین . گفتم توی یک سری زمینه ها هر کس یه برداشتی داره . اما بعضی وقتا یه اتفاق افتاده این که یکی بیاد جریان رو عوض کنه و یه جور دیگه نشون بده ، دیگه بیان عقیده نیست ، دروغ گفتن به ملته . و در اون مورد حق نداره .
بهتر شد حالا شما تقریبآ یک نقد به یک فیلمی که حق داشته اکران بشه ارائه کردید که مسلمآ شما هم حق این کارو دارید .به نقل از SaϔnA.M :خب باشه ! من نگفتم دیدگاهش رو بیان نکنه . گفتم اتفاقی که نیفتاده رو نمایش نده( اگر داده .) اتفاق ثابته ، دیدگاه ها متفاوتن . اتفاقات رو نباید تغییر داد . این یه فیلم سیاسی - تاریخی ِ . بدون مدرک حرف زدن کار اشتباهیه . و من مطمئن نیستم اتفاقات نمایش داده شده مدرک داشته باشه . و از همه مهم تر فیلم یک تک روایته .
انقدرم نگید خیلیا فُلان نظر رو دارن ، موضوع کمیت نیست الآن .
• ماده ی ۱۹
هر انسانی محق به آزادی عقیده و بیان است؛ و این حق شامل آزادی داشتن باور و عقیده ای بدون [نگرانی] از مداخله [و مزاحمت]، و حق جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و افکار از طریق هر رسانه ای بدون ملاحظات مرزی است.
تو از سازمان حقوق...(شاهین )میگویی و من از مکاتب فلسفی...به نقل از fade to black :@ پوریا
بیانیه سازمان حقوق بشر :
چه خوشمون بیاد چه نه
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87_%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82_%D8%A8%D8%B4%D8%B1
من دیگه در این باره پست نمیدم .